ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 17-01-12, 00:52
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - wygraj kremy Telomeric Dr Irena Eris

Zapraszamy do konkursu z okazji dnia babci - możecie w nim wygrać kremy do cery dojrzałej 60+ z linii Telomeric Dr Irena Eris.

Do rozdania w sumie 10 nagród:
 główna - składa się z 3 kremów: na dzień, na noc i pod oczy
 druga - to zestaw: krem na dzień i krem na noc
 mamy też osiem równorzędnych nagród 3. stopnia - są to kremy na dzień.

Zadanie konkursowe polega na napisaniu wypowiedzi będącej odpowiedzią na pytanie: „Dlaczego chciałabyś podarować swojej Babci kosmetyki Telomeric Dr Irena Eris?”. Uwaga! Pełna wypowiedź może się składać maksymalnie z 5 zdań!

Konkurs trwa od 17 do 31 stycznia.

Zapraszamy!

Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,3,47,2560...-dr-irena-eris
stare 17-01-12, 07:11
agnethia agnethia jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 3
Wink konkurs

Chciałaby wygrać te kosmetyki dla mojej babci, ponieważ chciałabym podarować Jej coś wyjątkowego. Chciałaby odwdzięczyć się za wszystkie lata, kiedy się mna zajmowała, kiedy poświęcała swój czas dla mnie - zamiast zająć się sobą. Chciałabym żeby na "starość" poczuła się dopielęgnowana.
stare 17-01-12, 08:40
rita888 rita888 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Dlaczego chciałabyś podarować swojej Babci kosmetyki Telomeric Dr Irena Eris?

Niestety nie mam już babci, ale jest osoba, która jest dla mnie prawie tak samo wyjątkowa i właśnie jej chciałabym podarować kosmetyki Telomeric. Jest to księgowa mojego męża, która traktuje mnie jak wnuczkę, martwi się o mnie, doradza mi w trudnych chwilach, uczy gotować i dbać o dom. Stara się być bardzo "na bieżąco", żeby jak to mówi "nie wypaść z obiegu" , więc takie kosmetyki na pewno ogromnie by ją ucieszyły.
stare 17-01-12, 08:43
czuszka czuszka jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Nowa linia Dr Irena Eris TELOMERIC bazuje na światowym odkryciu w dziedzinie kosmetologii – wykorzystano w niej mechanizmy działania telomerów w procesie redukcji zmarszczek i widocznego odmładzania skóry- specyfik przedłuża życie komórki i zatrzymuje pogłębianie się zmarszczek. Uważam że moja babcia zasługuje by wyglądać, młodo i świeżo oraz by dbać o siebie w każdym wieku- zasługuje na wszystko co najlepsze bo jest jedyna i wyjątkowa. Ponieważ wiem że jest oszczędna i nie zawsze jest ją stać na kosmetyk z wyższej półki chciałabym podarować jej odrobinę luksusu na co dzień by poczuła się wyjątkową, tą jedyną, docenianą. Chciałabym żeby oceniła ona działanie tego ekskluzywnego kosmetyku i poczuła jego odświeżające działanie na swojej skórze i abym mogła widzieć na jej twarzy uśmiech radości oraz zadowolenia z takiego wspaniałego prezentu jakim są kosmetyki Ireny Eris.
stare 17-01-12, 08:44
bb26 bb26 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Chciałabym mojej Babci je podarować,
by mogła swą skórę też pielęgnować.
W ramach podzięki za wszystko, co dla nas robiła,
że nas wielką troską od małego otoczyła.
Co dobre, a co złe odróżniać nauczyła,
chciała by wnusia jedna i druga dobra była.
Dziś więc to my Ją troską i opieką otoczyć chcemy
i kremem DR Eris obdarować pragniemy.
stare 17-01-12, 08:46
Erna Erna jest nieaktywny
Member

Ponieważ moja babcia jest tych kosmetyków warta.
Zlikwidują jej sińce pod oczami,
zmarszczki uśmiechu i radości na jej twarzy wyżłobione.
Dodadzą jej uroku i młodości wiele
dla kochanej babci tak dużo będą znaczyć
bo od kochanej wnuczki w prezencie podarowane.
stare 17-01-12, 10:00
after_you after_you jest nieaktywny
Member

Chciałabym... bo to babcia się mną w dzieciństwie opiekowała,
To ona mi Misia Uszatka i Smerfy niemalże kunsztownie rysowała,
Cierpliwie mierzyła mi temperaturę, gdy w jesienną pluchę grypę łapałam,
I piekła pyszną szarlotkę, gdy ze studiów do domu rodzinnego wracałam,
Babcia mnie nauczyła pierwszych literek, tabliczki mnożenia i ortografii,
Babciu, czy sam wierszyk mą wdzięczność za wychowanie wyrazić potrafi?
stare 17-01-12, 10:14
dagmag dagmag jest nieaktywny
Member

Moja babcia całe życie była kobietą niezwykle postępową, niestety w dziedzinie kosmetologii uparcie trzyma się jednego bardzo popularnego kremu, który już dawno przestał spełniać oczekiwania jej dojrzałej skóry. Ostatnio zauważyłam światełko w tunelu bo zaczęła mnie podpytywać o reklamowane przez jej rówieśniczkę preparaty i wprawdzie nadal jest sceptyczna ale chęć spróbowania i poprawienia swojego wyglądu bierze górę nad wątpliwościami. Chciałabym wykorzystać ten moment by zobaczyć radość na jej rozświetlonej twarzy i błysk w oku gdy po kilku tygodniach stosowania babcia powie mi : Wiesz, nie spodziewałam się, że to będzie aż taka różnica, mój stary krem zostawię sobie do smarowania dłoni i stóp, co ty na to? Jasne babciu, a następnym razem podrzucę Ci maseczkę z kolagenem.
stare 17-01-12, 10:16
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Niestety nie mam już Babuni ale moja Mama jest w wieku 60+ i to jej właśnie chętnie sprezentowałabym taką niespodziankę! Jest straszliwie zabiegana i stawia wszystkich ponad siebie, o własnym komforcie - a czasem nawet o zwykłym, zdroworozsądkowym dbaniu o siebie - zapominając. Dlatego staram się jak mogę stwarzać jej okazje do odpoczynku i nakłaniam do odrobiny zdrowego egoizmu Myślę, że kremy Dr Ireny Eris byłyby cudownym prezentem dla mojej Mamy!
stare 17-01-12, 10:56
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Swojej Babci już nie mam, ale cudowną Babcię ma mój partner, która stała się też Moją Bunią! To dla niej chciałabym wygrać ten kosmetyk. W podziękowaniu za uśmiech, rozmowy, rosół z przpysznym domowym makaronem i możliwość bycia jej "wnuczką"!
Naprawdę dobrze mieć tą świadomość
Zamknięty Temat

Tagi
dr irena eris, konkurs

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania