17-01-12, 00:52
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
Konkurs - wygraj kremy Telomeric Dr Irena Eris
Zapraszamy do konkursu z okazji dnia babci - możecie w nim wygrać kremy do cery dojrzałej 60+ z linii Telomeric Dr Irena Eris.
Do rozdania w sumie 10 nagród:
główna - składa się z 3 kremów: na dzień, na noc i pod oczy
druga - to zestaw: krem na dzień i krem na noc
mamy też osiem równorzędnych nagród 3. stopnia - są to kremy na dzień.
Zadanie konkursowe polega na napisaniu wypowiedzi będącej odpowiedzią na pytanie: „ Dlaczego chciałabyś podarować swojej Babci kosmetyki Telomeric Dr Irena Eris?”. Uwaga! Pełna wypowiedź może się składać maksymalnie z 5 zdań!
Konkurs trwa od 17 do 31 stycznia.
Zapraszamy!
Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,3,47,2560...-dr-irena-eris
|

17-01-12, 07:11
|
|
Member
|
|
|
|
konkurs
Chciałaby wygrać te kosmetyki dla mojej babci, ponieważ chciałabym podarować Jej coś wyjątkowego. Chciałaby odwdzięczyć się za wszystkie lata, kiedy się mna zajmowała, kiedy poświęcała swój czas dla mnie - zamiast zająć się sobą. Chciałabym żeby na "starość" poczuła się dopielęgnowana.
|

17-01-12, 08:40
|
|
Member
|
|
|
|
|
Dlaczego chciałabyś podarować swojej Babci kosmetyki Telomeric Dr Irena Eris?
Niestety nie mam już babci, ale jest osoba, która jest dla mnie prawie tak samo wyjątkowa i właśnie jej chciałabym podarować kosmetyki Telomeric. Jest to księgowa mojego męża, która traktuje mnie jak wnuczkę, martwi się o mnie, doradza mi w trudnych chwilach, uczy gotować i dbać o dom. Stara się być bardzo "na bieżąco", żeby jak to mówi "nie wypaść z obiegu"  , więc takie kosmetyki na pewno ogromnie by ją ucieszyły.
|

17-01-12, 08:43
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Nowa linia Dr Irena Eris TELOMERIC bazuje na światowym odkryciu w dziedzinie kosmetologii – wykorzystano w niej mechanizmy działania telomerów w procesie redukcji zmarszczek i widocznego odmładzania skóry- specyfik przedłuża życie komórki i zatrzymuje pogłębianie się zmarszczek. Uważam że moja babcia zasługuje by wyglądać, młodo i świeżo oraz by dbać o siebie w każdym wieku- zasługuje na wszystko co najlepsze bo jest jedyna i wyjątkowa. Ponieważ wiem że jest oszczędna i nie zawsze jest ją stać na kosmetyk z wyższej półki chciałabym podarować jej odrobinę luksusu na co dzień by poczuła się wyjątkową, tą jedyną, docenianą. Chciałabym żeby oceniła ona działanie tego ekskluzywnego kosmetyku i poczuła jego odświeżające działanie na swojej skórze i abym mogła widzieć na jej twarzy uśmiech radości oraz zadowolenia z takiego wspaniałego prezentu jakim są kosmetyki Ireny Eris.
|

17-01-12, 08:44
|
|
Member
|
|
|
|
|
Chciałabym mojej Babci je podarować,
by mogła swą skórę też pielęgnować.
W ramach podzięki za wszystko, co dla nas robiła,
że nas wielką troską od małego otoczyła.
Co dobre, a co złe odróżniać nauczyła,
chciała by wnusia jedna i druga dobra była.
Dziś więc to my Ją troską i opieką otoczyć chcemy
i kremem DR Eris obdarować pragniemy.
|

17-01-12, 08:46
|
|
Member
|
|
|
|
|
Ponieważ moja babcia jest tych kosmetyków warta.
Zlikwidują jej sińce pod oczami,
zmarszczki uśmiechu i radości na jej twarzy wyżłobione.
Dodadzą jej uroku i młodości wiele
dla kochanej babci tak dużo będą znaczyć
bo od kochanej wnuczki w prezencie podarowane.
|

17-01-12, 10:00
|
|
Member
|
|
|
|
|
Chciałabym... bo to babcia się mną w dzieciństwie opiekowała,
To ona mi Misia Uszatka i Smerfy niemalże kunsztownie rysowała,
Cierpliwie mierzyła mi temperaturę, gdy w jesienną pluchę grypę łapałam,
I piekła pyszną szarlotkę, gdy ze studiów do domu rodzinnego wracałam,
Babcia mnie nauczyła pierwszych literek, tabliczki mnożenia i ortografii,
Babciu, czy sam wierszyk mą wdzięczność za wychowanie wyrazić potrafi?
|

17-01-12, 10:14
|
|
Member
|
|
|
|
|
Moja babcia całe życie była kobietą niezwykle postępową, niestety w dziedzinie kosmetologii uparcie trzyma się jednego bardzo popularnego kremu, który już dawno przestał spełniać oczekiwania jej dojrzałej skóry. Ostatnio zauważyłam światełko w tunelu bo zaczęła mnie podpytywać o reklamowane przez jej rówieśniczkę preparaty i wprawdzie nadal jest sceptyczna ale chęć spróbowania i poprawienia swojego wyglądu bierze górę nad wątpliwościami. Chciałabym wykorzystać ten moment by zobaczyć radość na jej rozświetlonej twarzy i błysk w oku gdy po kilku tygodniach stosowania babcia powie mi : Wiesz, nie spodziewałam się, że to będzie aż taka różnica, mój stary krem zostawię sobie do smarowania dłoni i stóp, co ty na to? Jasne babciu, a następnym razem podrzucę Ci maseczkę z kolagenem.
|

17-01-12, 10:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Niestety nie mam już Babuni  ale moja Mama jest w wieku 60+ i to jej właśnie chętnie sprezentowałabym taką niespodziankę! Jest straszliwie zabiegana i stawia wszystkich ponad siebie, o własnym komforcie - a czasem nawet o zwykłym, zdroworozsądkowym dbaniu o siebie - zapominając. Dlatego staram się jak mogę stwarzać jej okazje do odpoczynku i nakłaniam do odrobiny zdrowego egoizmu  Myślę, że kremy Dr Ireny Eris byłyby cudownym prezentem dla mojej Mamy!
|

17-01-12, 10:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Swojej Babci już nie mam, ale cudowną Babcię ma mój partner, która stała się też Moją Bunią! To dla niej chciałabym wygrać ten kosmetyk. W podziękowaniu za uśmiech, rozmowy, rosół z przpysznym domowym makaronem i możliwość bycia jej "wnuczką"!
Naprawdę dobrze mieć tą świadomość
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|