03-11-11, 11:28
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
Konkurs - wygraj perfumy Bvlgari
Zapraszamy do konkursu, w którym możecie wygrać jeden z 5 flakonów (50 ml) zmysłowego kobiecego zapachu Mon Jasmin Noir Bvlgari.
Zadanie konkursowe polega na napisaniu, dlaczego chcesz wygrać zapach Mon Jasmin Noir Bvlgari. Wypowiedź może się składać max. z 5 zdań - wstaw ją w tej zakładce.
Konkurs trwa do 17 listopada.
Szczegóły konkursu na: http://ibeauty.pl/artykuly,5,53,2240...n-noir-bvlgari
Zapraszamy!
|

03-11-11, 12:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Flakon nasuwa skojarzenia z drogocennymi podarkami od jubilera, a sam zapach ma przywodzić na myśl wykwintną, bogatą i wyrafinowaną stronę kobiecej natury - czego można chcieć więcej, kiedy za oknem coraz chłodniejsza i bardziej przygnębiająca jesień...? Marzy mi się taka niespodzianka dla zmysłów! Otulić się uwodzicielskim zapachem i poczuć się pięknie w swojej skórze, jak bogini...
|

03-11-11, 12:30
|
|
Member
|
|
|
|
|
Mon Jasmin Noir Bvlgari wystarczy mi za świat cały, delikatny jak pawie pióra, zmysłowością otula. Jest jak pragnienie, które chcę zaspokoić.
|

03-11-11, 12:34
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Ach i och! :))
Jaśmin - zapach, dźwięk słowa, piękno, delikatność kojarzą mi się z moją mamą, która kocha woń tych kwiatów. Kiedy kwitną, spędza w ogrodzie mnóstwo czasu, rozkoszując się każdą chwilą. Takie ekskluzywne perfumy, byłyby dla niej wspaniałą niespodzianką. Radość na jej twarzy, szczęście w sercu i jaśminowy zapach na jej ciele - bezcenne Marzenia się przecież czasem spełniają i ja w to mocno wierzę!
|

03-11-11, 12:38
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Bvlgari
Tylko te perfumy nie pozwola mi wpasc w jesienna depresje,ktora dopada wiele osob o tej porze roku i pozwolilyby mi otulona uzalezniajacym zapachem przetrwac do wiosennych dni...Pragne sie od nich uzaleznic i stac sie jesienna kusicielka...
|

03-11-11, 12:41
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Mon Yasmin Noir BVLGARI
Bardzo chciałabym wygrać ten niesamowity zapach, bo wszystkie zawarte w nim nuty kwiatowe są odzwierciedleniem mojej duszy i charakteru.
Uważam, że doskonale skomponuje się z moim wlasnym "ja"i powstanie między nami nierozerwalna więź.
Przepiękny i niepowtarzalny zapach to najcudowniejsze spełnienie marzeń, a marzenia sie spełniają.
Na samą myśl czuję wokół siebie pozytywne wibracje jaśminu, konwalii i cedru.
Hmmm... to jest to, czego pragną kobiety!!!
|

03-11-11, 12:43
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Dziewczęca lekkość wspomnienia.
Pamiętam, jak byłam małą dziewczynką i rozkochiwałam w sobie całą rodzinę wokół, wręczając im przepiękne bukieciki konwalii - kwiatów niewinnych, intymnych i bardzo delikatnych. Chciałabym wygrać flakon tych perfum, bo wydaje mi się, że jest doskonały w każdym calu, ma idealną buteleczkę, która opływa pięknem, opis zapachu sprawia, że czuję go na swojej skórze i przenoszę się na przepiękną łąkę. Pozwólcie poczuć się aniołem, niegrzecznemu Sukkubowi. Mon Jasmin Noir Bvlgari to zapach nieba.
|

03-11-11, 12:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Perfumy kobiety najlepszą są ozdobą,
Mężczyznę uwieść z pewnością pomogą.
A ponieważ ja wiem o tym doskonale,
Chcę oczarować mojego lubego wspaniale
Wystarczy kropla Bvlgari by jego zmysły rozpalić
I sztukę kokieterii udoskonalić.
Wiem, że gdy tych perfum użyję
Serce mojego ukochanego mocniej zabije
Mam nadzieje ze mi w tym pomożecie
Bo zadowoloną forumowiczkę mieć chcecie.
|

03-11-11, 13:06
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Cyklon pożądania
Pragnę pławić się w tym zapachu... rozsiewać go dookoła... otoczyć się jego aurą tajemniczości, seksapilu i szaleństwa!
Chcę być wcieleniem anioła i zarazem diabła na pokuszenie męskich dusz!
Jak tajemnicza Mata Hari , jak boska gorąca Jennifer Lopez, jak perła Almodovara- Penelope Cruz, jak królowa strun Esperanza Spalding!!!
Ten zapach to huragan dla zmysłów!!!
|

03-11-11, 13:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Chciałabym wygrać perfum BVLGARI, gydż uwielbiam kwiatowe kompozycje zapachowe.Prefumy te stworzone są dla młodej, temperamentnej osoby, czyli dla mnie bo właśnie te cechy posiadam.Śliczny flakonik będzie ślicznie układał się w mojej dłoni, za każdym razem gdy zechcę użyć tych pięknych i niepowtarzalnych perfum. Te zmysłowe, promienne, zaskakujące, świeże i eleganckie perfumy odzwierciedlają moją osobowość i myślę, że będą w stanie ukazać ją każdego dnia.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|