ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 03-11-11, 11:28
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - wygraj perfumy Bvlgari

Zapraszamy do konkursu, w którym możecie wygrać jeden z 5 flakonów (50 ml) zmysłowego kobiecego zapachu Mon Jasmin Noir Bvlgari.

Zadanie konkursowe polega na napisaniu, dlaczego chcesz wygrać zapach Mon Jasmin Noir Bvlgari. Wypowiedź może się składać max. z 5 zdań - wstaw ją w tej zakładce.

Konkurs trwa do 17 listopada.

Szczegóły konkursu na: http://ibeauty.pl/artykuly,5,53,2240...n-noir-bvlgari

Zapraszamy!
stare 03-11-11, 12:02
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Flakon nasuwa skojarzenia z drogocennymi podarkami od jubilera, a sam zapach ma przywodzić na myśl wykwintną, bogatą i wyrafinowaną stronę kobiecej natury - czego można chcieć więcej, kiedy za oknem coraz chłodniejsza i bardziej przygnębiająca jesień...? Marzy mi się taka niespodzianka dla zmysłów! Otulić się uwodzicielskim zapachem i poczuć się pięknie w swojej skórze, jak bogini...
stare 03-11-11, 12:30
kikrame kikrame jest nieaktywny
Member

Mon Jasmin Noir Bvlgari wystarczy mi za świat cały, delikatny jak pawie pióra, zmysłowością otula. Jest jak pragnienie, które chcę zaspokoić.
stare 03-11-11, 12:34
Nebbia Nebbia jest nieaktywny
Junior Member

Ach i och! :))

Jaśmin - zapach, dźwięk słowa, piękno, delikatność kojarzą mi się z moją mamą, która kocha woń tych kwiatów. Kiedy kwitną, spędza w ogrodzie mnóstwo czasu, rozkoszując się każdą chwilą. Takie ekskluzywne perfumy, byłyby dla niej wspaniałą niespodzianką. Radość na jej twarzy, szczęście w sercu i jaśminowy zapach na jej ciele - bezcenne Marzenia się przecież czasem spełniają i ja w to mocno wierzę!
stare 03-11-11, 12:38
kelly81 kelly81 jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Bvlgari

Tylko te perfumy nie pozwola mi wpasc w jesienna depresje,ktora dopada wiele osob o tej porze roku i pozwolilyby mi otulona uzalezniajacym zapachem przetrwac do wiosennych dni...Pragne sie od nich uzaleznic i stac sie jesienna kusicielka...
stare 03-11-11, 12:41
aniatry aniatry jest nieaktywny
Member

Mon Yasmin Noir BVLGARI

Bardzo chciałabym wygrać ten niesamowity zapach, bo wszystkie zawarte w nim nuty kwiatowe są odzwierciedleniem mojej duszy i charakteru.
Uważam, że doskonale skomponuje się z moim wlasnym "ja"i powstanie między nami nierozerwalna więź.
Przepiękny i niepowtarzalny zapach to najcudowniejsze spełnienie marzeń, a marzenia sie spełniają.
Na samą myśl czuję wokół siebie pozytywne wibracje jaśminu, konwalii i cedru.
Hmmm... to jest to, czego pragną kobiety!!!
stare 03-11-11, 12:43
Sukkub Sukkub jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 4
Dziewczęca lekkość wspomnienia.

Pamiętam, jak byłam małą dziewczynką i rozkochiwałam w sobie całą rodzinę wokół, wręczając im przepiękne bukieciki konwalii - kwiatów niewinnych, intymnych i bardzo delikatnych. Chciałabym wygrać flakon tych perfum, bo wydaje mi się, że jest doskonały w każdym calu, ma idealną buteleczkę, która opływa pięknem, opis zapachu sprawia, że czuję go na swojej skórze i przenoszę się na przepiękną łąkę. Pozwólcie poczuć się aniołem, niegrzecznemu Sukkubowi. Mon Jasmin Noir Bvlgari to zapach nieba.
stare 03-11-11, 12:54
paulinaa89 paulinaa89 jest nieaktywny
Member

Perfumy kobiety najlepszą są ozdobą,
Mężczyznę uwieść z pewnością pomogą.
A ponieważ ja wiem o tym doskonale,
Chcę oczarować mojego lubego wspaniale
Wystarczy kropla Bvlgari by jego zmysły rozpalić
I sztukę kokieterii udoskonalić.
Wiem, że gdy tych perfum użyję
Serce mojego ukochanego mocniej zabije
Mam nadzieje ze mi w tym pomożecie
Bo zadowoloną forumowiczkę mieć chcecie.
stare 03-11-11, 13:06
marttoolla marttoolla jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Cyklon pożądania

Pragnę pławić się w tym zapachu... rozsiewać go dookoła... otoczyć się jego aurą tajemniczości, seksapilu i szaleństwa!

Chcę być wcieleniem anioła i zarazem diabła na pokuszenie męskich dusz!

Jak tajemnicza Mata Hari , jak boska gorąca Jennifer Lopez, jak perła Almodovara- Penelope Cruz, jak królowa strun Esperanza Spalding!!!

Ten zapach to huragan dla zmysłów!!!
stare 03-11-11, 13:08
dominiczka293 dominiczka293 jest nieaktywny
Junior Member

Chciałabym wygrać perfum BVLGARI, gydż uwielbiam kwiatowe kompozycje zapachowe.Prefumy te stworzone są dla młodej, temperamentnej osoby, czyli dla mnie bo właśnie te cechy posiadam.Śliczny flakonik będzie ślicznie układał się w mojej dłoni, za każdym razem gdy zechcę użyć tych pięknych i niepowtarzalnych perfum. Te zmysłowe, promienne, zaskakujące, świeże i eleganckie perfumy odzwierciedlają moją osobowość i myślę, że będą w stanie ukazać ją każdego dnia.
Zamknięty Temat

Tagi
bvlgari, konkurs, wygraj zapachy

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania