ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 04-01-12, 09:48
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - wygraj zestaw Gillette Venus

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać jeden z 3 zestawów Gillette Venus, które pomogą Twoim nogom zabłysnąć w karnawałowej odsłonie.

W każdym zestawie znajdziesz:
maszynkę systemową Venus Embrace, żel do golenia Satin Care, dwie jednorazowe wejściówki do klubu First Class Fitness w Warszawie, kupon zniżkowy w wysokości 50 zł na zakupy w www.schaffashoes.pl!

Zadanie konkursowe polega na napisaniu, jak przygotowujesz swoje nogi do karnawałowej odsłony! Możesz też wstawić zdjęcie nóg w takiej imprezowej odsłonie.

Uwaga! Pełna wypowiedź może się składać maksymalnie z 5 zdań!

Konkurs trwa 2 tygodnie - od 4 do 18 stycznia 2012 roku (włącznie).

Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,3,48,2485...estaw-gillette

Zapraszamy!
stare 04-01-12, 10:14
askka askka jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Moje nogi w karnawałową noc muszą wyglądać zniewalająco, dlatego, że bardzo lubię je pokazywać i ubierać mini. Dlatego ważna jest wcześniejsza ich pielęgnacja i jędrny wygląd. Po pierwsze peeling, który pomoże usunąć martwy naskórek i wrastające włoski. Następnie dokładna depilacja maszynką oraz pianką do depilacji, po tym zabiegu należy im się ukojenie w postaci balsamu nawilżającego i opóźniającego wyrastanie włosków. Tak przygotowane nogi wspaniale prezentują się w kreacjach karnawałowych co zresztą widać na załączonym zdjęciu:-):-):-)
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg aa.jpg (91.6 KB, 78 wyświetleń)
stare 04-01-12, 10:28
kinia667 kinia667 jest nieaktywny
Junior Member

Karnawału czas....

Moje nogi w czasie trwania karnawału są olśniewające i gładkie. Przed każdą depilacją używam delikatnego peelingu,który złuszczy martwy naskórek ale nie podrażni delikatnej skóry nóg, do golenia używam tylko maszynek Gillette ponieważ to one sprawiają że moje nogi są idealnie gładkie. Po wszystkim wcieram w nogi balsam z paroma kroplami oliwki. Dzięki temu po całonocnej karnawałowej imprezie gdy po mnie widać zmęczenie moje nogi nadal olśniewają gładkością i blaskiem
stare 04-01-12, 10:34
marzena84p marzena84p jest nieaktywny
Junior Member

Moje nogi zawsze przygotowane są do tego, by je odsłaniać. W karnawale dbam o nie szczególnie - robię peeling gruboziarnisty, który przywraca blask mojej skórze, używam balsamów nawilżających oraz ujędrniających. Idealnie gładkie nogi to podstawa, więc dokładna depilacja jest niezbędna. Dbam o to, by moje nogi były zawsze wypoczęte poprzez unoszenie ich w pozycji siedzącej wyżej niż reszta ciała.Piękne nogi to zdrowe nogi
stare 04-01-12, 11:09
zoia23 zoia23 jest nieaktywny
Junior Member

Moje nogi w karnawałową noc muszą wyglądać bosko;]
Po pierwsze robię peeling kawowy- jest to świetny sposób na wygładzenie i pobudzenie skóry na nogach. Następnie golę nogi maszynką Gillette. Na mokrą skórę nakładam oliwkę, odczekuję chwilę, po czym wycieram nadmiar ręcznikiem. Na sam koniec nakładam balsam ze złotymi drobinkami, które nadają nogom blasku.
stare 04-01-12, 11:28
kasia1k kasia1k jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
O moje nogi dbam przez cały rok, bo to zdecydowanie mój atut, który przyciąga wzrok innych. Przede wszystkim jednak moje długie, szczupłe nogi uwielbia mój ukochany. Standardowo do kąpieli używam gąbki do masażu oraz peelingu, następnie depilacja, balsam nawilżający lub masło do ciała. Nie jestem typem sportsmenki ale staram się dużo ruszać, chodzić na spacerki w miarę możliwości. O masaże moich nóg i nie tylko dba natomiast mój chłopak
stare 04-01-12, 11:56
vidawinter vidawinter jest nieaktywny
Member

O nogi przed karnawałem dbam co najmniej miesiąc przed - tzn. intensywnie rzeźbię poprzez odpowiedni zestaw ćwiczeń ich umięsnienie.
Codziennie stosuję peeling do ciała pod prysznicem - dzięki niemu skóra nóg jest gładka, pozbawiona jakichkolwiek oznak cellulitu.
Masaże odpowiednim przyrządem i za pomocą żelu pewnej znanej francuskiej marki - efekty są rewelacyjne, pod warunkiem, że stosuje się owe zabiegi codziennie!
Oczywiście - balsamy ujędrniające oraz gładka, wydepilowana skóra to podstawa - szczególnie w karnawale jest to bardzo ważne!
Na koniec - olejek do ciała z drobinami złota - i jestem królową balu!
stare 04-01-12, 12:14
sloneczko105 sloneczko105 jest nieaktywny
Junior Member

Swoje nóżki przez rok cały pielęgnuję, podczas Karnawału jak nastolatka się czuję-
całą noc mogą przetańczyć i nie są zmęczone, doskonale są zadbane-
wtedy każde moje party jest udane!

Wszystko to zasługa odpowiedniej pielęgnacji- domowej roboty robię peeling kawowy, stosuję relaksacyjne kąpiele z solą morską, ziołami, cytrusami i innymi aromatami-
sól wygładza skórę, daje świetne odprężenie i znika wszelkie nóg moich zmęczenie, do tego nawilżające kremy stosuję- swoje nóżki regularnie nimi kremuję.

Zmęczone nogi chłodzącymi żelami kremuję, naprzemiennie zimne i ciepłe prysznice stosuję, opuchlizna szybko znika i na parkiecie można znów wesoło brykać,
jeżdżę na rowerze, pływam na basenie- doskonale poprawia to kondycję fizyczną,
a podczas Karnawału daje moim nogom najprawdziwszą siłę magiczną.

Na koniec jeszcze dodam, że przed karnawałowym balem dokładną depilację całych nóg wykonuję,
paznokcie ładnie przypiłuję i błyszczącym lakierem z brokatem pomaluję,
krem odżywczy w stopy i nogi dokładnie wklepuję, jak nowo narodzona się wtedy czuję,
na zabawę karnawałową jestem przygotowana, przetańczyć mogę całą noc aż do samego rana! :-)
stare 04-01-12, 12:29
natalka40 natalka40 jest nieaktywny
Junior Member

Zaczynam o ciepłej kąpieli , mięciutkiego ręcznika i aromaterapii przy świecach. W tym wyjątkowo ważnym dniu wszystko musi być perfekcyjne.Zawsze używam nowego wkładu i dużej ilości żelu do golenia, kończąc pielęgnację balsamem nawilżającym.Na koniec smaruję skórę samoopalaczem, aby nogi rozbłysły perfekcyjnym blaskiem
stare 04-01-12, 12:58
malamanda malamanda jest nieaktywny
Junior Member

Przed karnawałowym wyjściem moja łazienka zmienia się w domowe SPA
Delikatny peeling, dokładna depilacja, wygrzewanie stóp w aromatycznej, ciepłej wodzie i pedicure!
Na koniec obowiązkowo balsam, który sprawi, że skóra będzie jedwabista i cudownie pachnąca!
Zamknięty Temat

Tagi
gillette venus, konkurs

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania