ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 16-01-12, 08:11
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - wygraj zestaw Ziaja

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać jeden z 10 zestawów marki Ziaja. W każdym aż 4 kosmetyki z nowej linii Ulga dla skóry wrażliwej: krem na dzień, krem na noc, olejek myjący do twarzy i ciała oraz płyn micelarny.

Zadanie konkursowe polega na napisaniu wypowiedzi pt. „Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo…”. Uwaga! Pełna wypowiedź może się składać maksymalnie z 5 zdań!

Konkurs trwa od 16 do 30 stycznia 2012.

Więcej na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,51,2532...razliwej-ziaja

Zapraszamy!
stare 16-01-12, 09:54
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo… jej produkty są delikatne, kojące i przyjazne "wrażliwcom" Wymagam naprawdę wiele od kosmetyków, które używam, a z polskich producentów Ziaja chyba jako jedyna jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Przynoszą ulgę mojemu ciału, a jednocześnie dają ulgę mojej kieszeni! Kocham je
stare 16-01-12, 09:54
sabcia sabcia jest nieaktywny
Junior Member

Smile „Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo…”

„Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo…” ilekroć zastosuję kosmetyki tej firmy od razu widzę sporą poprawę nawilżenia mojej skóry. Buzia staje się gładka a skóra elastyczna. Od lat zarówno ja jaki i moja mama stosujemy kosmetyki tej firmy i nie zamierzam zamienić ich na żadne inne. Polecam je moim koleżanką i wszystkie bardzo je sobie chwalą.
stare 16-01-12, 10:50
agnethia agnethia jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 3
Wink konkurs

Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo daje mi natychmiastowe poczucie dogłębnego nawilżenia skóry. Ziaja to kosmetyki pewne i sprawdzone. Stosując je jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Są idealne dla mojej wrażliwej skóry. Ziaja przynosi ulge nie tylko mojej skórze ale też kieszeni - kosmetyki są dostępne w przystępnych cenach, a także nie muszę wydawać kroci na dermatologa, bo Ziaja nie powoduje podrażnień.
stare 16-01-12, 10:50
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo to MOJA ZIAJA, którą uwielbiam. To polska marka, kosmetyki najlepszej jakości, dostosowane do potrzeb każdej skóry. To ochrona i pielęgnacja, jakiej potrzebuję codziennie! To pewność, że moje ciało jest w dobrych rękach
stare 16-01-12, 10:59
metaxa83 metaxa83 jest nieaktywny
Banned

KONKURS - WYGRAJ ZESTAW ULGA DLA SKÓRY WRAŻLIWEJ ZIAJA > Konkurs - wygraj zestaw Ziaj

Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo..
Intensywnie nawilża moje policzki pozwalając aby mróz malował na nich rumieniec pachnący zimą...
Aromatycznie odświeża moją skórę cudownie komponując się z zapachem białego krajobrazu..
Jest jak kremowy mus który dostarcza energii w mroźne popołudnie usłane płatkami śniegu...
Aktywnie pielęgnuje delikatnie otulając skórę niczym kołderka pachnąca ciepłem i zimowym lenistwem...
stare 16-01-12, 11:21
edytaz6 edytaz6 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo kocha mnie, otacza swoją opieką, czuję się z nią bezpiecznie. Nigdy mnie nie zawiedzie, ukoi w bólu, doda otuchy, uwolni od starych przyzwyczajeń. Nigdy już nie zobaczę suche, zaczerwienionej i obolałej skóry.
stare 16-01-12, 11:35
tiesta tiesta jest nieaktywny
Junior Member

Ziaja jest ulga dla mojej skóry

Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo cenowo nie wykorzystuje mojego portfela ,co już wpływa kojąco na moje samopoczucie i mimikę twarzy oraz harmonię, spokój ducha dla reszty ciała.Ziaja w swoich produktach, bazuje na naturalnych składnikach i coraz to nowszych czynnikach, które są powrotem do tego, żeby bazować na produktach otrzymanych od naszej matki natury.Dzięki temu samoistnie kosmetyki Ziaji są bardzo dobre, bo nie ma nic lepszego od kosmetyków , które są czerpane od matki ziemi.Ziaja nie wpycha chemii w swoje kosmetyki tylko dobro składnków ziemi, co bez dwóch zdań wbalsamowane w moje cialo staje się ulgą dla mojej skóry.
stare 16-01-12, 11:43
olllllciaa olllllciaa jest nieaktywny
Member

Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, ponieważ produkty tej firmy są świetnie dobrane do mojego typu skóry i dzięki temu super ją pielęgnują !
Od dawna wiem,że to co polskie jest bardzo dobre, a skład kosmetyków często jest o wiele lepszy od tych wszystkich zagranicznych marek. Ziaja przynosi mi ulgę i ukojenie,ponieważ składniki zawarte w produktach nie podrażniają mnie,świetnie pielęgnują moją skórę,a dzięki niskiej cenie jestem w stanie przetestować wiele różnych kosmetyków,utwierdzając się tylko w przekonaniu,że Polska nie ma czego się wstydzić jeśli chodzi o nasze rodzime marki
stare 16-01-12, 12:11
Borgia Borgia jest nieaktywny
Junior Member

Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo...

Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo...doskonale rozumie moje potrzeby. Działa jak kojący kompres, gdy skóra piecze i swędzi, uelastycznia kruche naczynka krwionośne i sprawia, że mogę cieszyć się z zimy.
Ziaja jest ulgą dla mojej skóry, bo Ziaja jest wrażliwa na moje potrzeby.
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs, ziaja

« Ziaja | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania