ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 31-01-12, 09:25
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - wygraj zestaw kosmetyków Marion (ZAKOŃCZONY)

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać 10 zestawów Marion - w każdym aż 7 kosmetyków do twarzy i włosów: Delikatny płyn do demakijażu oczu, Liftingujaca maska na twarz, Maseczka rewitalizująca peel off, Inteligentne płatki kolagenowe, Błyskawiczna odżywka Natura Silk Jedwabna Kuracja, Jedwab w sprayu Natura Silk Jedwabna Kuracja, Szampon koloryzujący Marion Color - ciemna wiśnia.

Zadanie konkursowe polega na wpisaniu odpowiedzi na pytanie:
„Który z kosmetyków Marion podoba Ci się najbardziej i dlaczego?”. Inspiracji szukaj na stronie www.marionkosmetyki.pl. Uwaga! Pełna wypowiedź może się składać maksymalnie z 5 zdań!

Konkurs trwa do 14.02.2012.

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,49,2592...metykow-marion
stare 31-01-12, 09:44
bb26 bb26 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Żel peelingujący Truskawka z wanilią

Sama już nazwa brzmi apetycznie,
miło by było się przekonać, czy jest tak faktycznie.
Skuteczna pielęgnacja i oczyszczenie,
a przy tym zmysłów zniewolenie.
Mikrogranulki dodają szczypty pikanterii
a zapach truskawki obraz letniej scenerii.
Takie połączenie w gusta moje trafia zdecydowanie
i dlatego nie przyszło mi do głowy absolutnie, innych szukanie.
stare 31-01-12, 10:38
sucharek sucharek jest nieaktywny
Junior Member

Anka i jej Tulo-Pianka :)

Delikatną do mycia piankę
ma buzia by chciała za Przytulankę...
Jej skład oparty na morskiej pianie,
nawilżyłby suchą na licu Anię!
Magnez i krzem sprawiłby w mig,
że gładki i sprężysty byłby każdy polik
Odeszłaby w niepamięć i kolejna udręka,
gdyż z alg ekstrakt tak wzmacnia, że żadne naczynko nie pęka!
Więc marzy ma buźka o bajecznej piance,
by rozkoszne mieć co dzień z Marion przytulańce!
stare 31-01-12, 10:39
isabelka_88 isabelka_88 jest nieaktywny
Junior Member

Moja nowa pianka Marion

Nie ma na rynku lepszego produktu do oczyszczania niż delikatna pianka do mycia twarzy dla skóry wrażliwej Marion! Porządnie, a jednocześnie delikatnie nawilża, nie wysuszając skóry. Pielęgnuje i wygładza buzię, nie podrażnia oczu, a do tego jest przyjemna dla dłoni. Wisienką na torcie jest śliczne, kobiece, różowe opakowanie, dodające uroku wnętrzom każdej łazienki :-) Chcieć więcej to już grzech.
stare 31-01-12, 10:53
agamiel81 agamiel81 jest nieaktywny
Member

Moim ukochanym kosmetykiem firmy Marion, bez którego nie wyobrażam sobie już codziennej pielęgnacji włosów jest Natura Silk Jedwabna Kuracja oraz Jedwab w spray’u. Mam długie, kręcone włosy trudne do utrzymania w idealnym porządku i to te kosmetyki sprawiają, że moja fryzura nie wygląda jak kopka siana. Jedwab sprawia, że moje włosy mają piękny połysk, są nawilżone, mięciutkie i lśniące. Kiedy zapragnę na chwilkę pozbyć się moich loków i torturuje je prostownicą to wiem, że jedwab ochroni je przed zniszczeniem.
stare 31-01-12, 10:57
IZULA IZULA jest nieaktywny
Junior Member

żel peelingujący truskawka z wanilią

Moim ulubionym kosmetykiem marion jest żel pellingujący truskawka z wanilią. Dlaczego? Odpowiedź jest bardzo prosta- po nim moja skóra jest tak idealnie delikatna i zmysłowa, że nikt nie jest w stanie się jej oprzeć, na dodatek ten powalający zapach... Kiedy stosuję ten peeling i ubieram się w moją koszulkę nocną w truskawki właśnie, mój mąż nie może się powstrzymać od tego, by mnie zjeść, a nuta wanilii połączona z truskawkami jest niesamowitym afrodyzjakiem.
stare 31-01-12, 10:58
Monia28 Monia28 jest nieaktywny
Junior Member

Oliwkowy balsam do ciała

Oliwkowy balsam do ciała- Jest Idealny w każdym jego słowa znaczeniu Doskonale się wchłania a przede wszystkim skutecznie zapobiega przed suchością skóry z Którą naprawde miałam Problem Teraz Moja Skóra jest 100% gładka delikatna jest idealna Dzieki temu Balsamowi moja skóra odzyskała swój blask Jest 100% efektem Mojego zadowolenia ten Balsam jest Satysfakcją Gwarantowaną A ja jestem Szczęsliwa Dziękuje ci Balsamku za twoje cuda
stare 31-01-12, 11:00
dominiczka293 dominiczka293 jest nieaktywny
Junior Member

Moim zdaniem najcudowniejszymi kosmetykami są te do pielęgnacji twarzy , szczególnie wyjątkowy jest dla mnie głęboko oczyszczający żel do twarzy , gdyż zawiera on wyjątkową formułę antybakteryjną która dba o to aby moja cera była pozbawiona wyprysków.Poza tym cudowne kolorowe opakowanie, które cudnie współgra z kolorem mojej łazienki.
stare 31-01-12, 11:00
sloneczna-panna sloneczna-panna jest nieaktywny
Junior Member

Na mojej twarzy pojawia się uśmiech, gdy widzę Serum błyskawiczne- Bursztyn- Witalność i energia, gdyż jest to genialne połączenie wysokiej jakości kosmetyku z oczekiwaniami dzisiejszej kobiety. Dzięki wartościowym, skoncentrowanym składnikom, takim jak: wyciąg z bursztynu, prowitamina B5, oliwa z oliwek czy alantoina cudownie dopieszcza skórę, chroniąc ją, nawilżając, regenerując i odżywiając. Z nim każda kobieta może poczuć się jak królowa, której świta obdarowuje ją cudami natury, które przede wszystkim są dla niej bezpieczne i dzięki którym może czuć się i wyglądać na zadbaną, zrelaksowaną i wypoczętą. Dla kobiety w dzisiejszych czasach piękna twarz to wizytówka, która pomaga jej uwierzyć w to, że jest wyjątkowa i może osiągnąć to, czego pragnie. Ciągła pogoń za uciekającym czasem to również pretekst do poszukiwania kosmetyków działających kompleksowo, posiadających w sobie jak najwięcej właściwości i to serum spełnia właśnie takie wymagania- bez powodu nie zostało przecież nazwane "błyskawicznym".
stare 31-01-12, 11:16
edytaz6 edytaz6 jest nieaktywny
Member

Mi przypadła do gustu Jedwabna Kuracja Natura Silk - Błyskawiczna odżywka do włosów farbowanych. Jest po prostu rewelacyjna. Ma delikatny zapach i skuteczne działanie. Po jej zastosowaniu włosy są miękkie i lśniące. Kolor włosów długo zachowuje swoją barwę.
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs, marion

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania