ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 07-06-11, 10:25
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Konkurs - zestaw Gillette Venus

Zapraszamy do konkursu, w którym możecie wygrać 1 z 5 zestawów Gillette Venus - w każdym trymer Bikini i lawendowy żel do golenia.

Wystarczy napisać (max. w 5 zdaniach), jak dbasz o gładkość i piękny wygląd swoich nóg latem!

Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,3,48,1733...gillette-venus

Serdecznie zapraszamy!
stare 07-06-11, 10:36
kalusiaa1989 kalusiaa1989 jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 6
Lato to czas kiedy nogi grają pierwsze skrzypce Muszą być gładkie piękne i zadbane. Aby cieszyć się gładkimi nogami przez dłuższy czas chodzę do salonu kosmetycznego na depilacje woskiem poza tym rano i wieczorem po kąpieli nawilżam je masłem czekoladowym prócz swojego wyjątkowego zapachu sprawia że skóra jest idealnie gładka i miękka w dotyku Raz w tygodniu robię także peeling aby pozbyć się złuszczonego naskórka a także biorę kąpiel w mleku do kąpieli które wygładza odżywia i intensywnie nawilża nóżki.
stare 07-06-11, 10:58
kacanka22 kacanka22 jest nieaktywny
Junior Member

Gładkie i piękne nogi to podstawa

Dbanie o gładkie nogi to w życiu każdej kobiety podstawa.
Nawilżanie ich kremami i stosowanie preparatów na cellulit to sama przyjemność,a przedtem stosowanie na nie peelingu w czasie kąpieli.kąpieli najlepiej z polewaniem nóg raz ciepłą raz zimną wodą.po kąpieli masaż nóg z użyciem specjalnej gąbki do masażu na ich ujędrnienie oraz ćwiczenia np. Nożyce na mięśnie nógi bez obaw można wyjść na ulicę w króciutkiej mini, na pewno zwrócą uwagę mężczyzn i zazdrosne spojrzenia kobiet
stare 07-06-11, 11:12
AZYLEUSZ88 AZYLEUSZ88 jest nieaktywny
Member

Jak dbasz o gładkość i piękny wygląd swoich nóg latem!

Podczas kąpieli robię peeling, smaruję nogi żelem i golę. Po tym zabiegu robię naprzemienny prysznic ciepło - zimno, kończąc na zimnym. Następnie wsmarowuje balsam osłabiający odrost włosków i balsam nawilżający. Nóżki jak marzenie :-)
stare 07-06-11, 11:44
flossy flossy jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Moja mikstura na piękne i gładkie nogi latem:
- 50 l aromatycznej i ciepłej kąpieli ze szczyptą peelingu, dzięki której moja skóra jest sprężysta i zdrowa
- delikatne, ale skuteczne golenie nóg z użyciem 1 bardzo dobrej maszynki oraz kilku porcji pielęgnującej pianki do golenia dla efektu niebiańsko gładkich nóg
- udekorowanie nóg cienką warstwą balsamu nawilżająco-rozświetlającego w celu spotęgowania rezultatu
- 1 mini spódniczka i całe mnóstwo pewności siebie
stare 07-06-11, 12:27
Chocolate89 Chocolate89 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 6
Aby moje nogi były piękne, gładkie i efektownie się prezentowały latem smaruje je kremem nawilżającym, wklepuję balsam jednocześnie je masując, oczywiście nie zapominam o depilacji. Podczas opalania stosuję olejki- skóra pięknie się błyszczy i rewelacyjnie się prezentuje. Po opalaniu stosuje balsamy z rozświetlającymi drobinkami- ślicznie połyskują w słońcu dając efekt smukłych, cudnych nóg.
stare 07-06-11, 12:35
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
najlepszy jest sport!

Dla mnie podstawa to systematyczne ćwiczenia, aby nogi były zdrowe, kształtne i harmonijnie umięśnione. Nieprzerwanie uprawiam sport, bo to najlepsza recepta na naturalne piękno.

Kiedy dokładam do tego masaż, peeling, regularną depilację i odpowiednie nawilżenie, moje nogi odwdzięczają mi się pięknym wyglądem i aż się prosi, aby je odsłaniać w zalotnich letnich - krótkich!- kreacjach
stare 07-06-11, 12:36
CAMILLA CAMILLA jest nieaktywny
Junior Member

Podstawa jest u mnie smarowanie 2 razy w ciagu dnia nog olika dziecieca.Razem ze swoja coreczka mamy kazdego ranka i wieczora taki rytual.Zazdroszcze jej ze niema tachich problemow jeszcze jak my ;-)heh a w tym do tej pomory pomagala mi podkadziona od meza jednorazowka Ale czas z ytm skonczyc skoro jest linia venus;-)
stare 07-06-11, 12:37
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Latem lubię eksponować swoje nogi i korzystam z tego, póki moje nogi nadają się jeszcze do pokazania Ponieważ mam naczynkową skórę ze skłonnością do żylaków, to nie mogę korzystać z wosku ani depilatora - wybieram więc maszynkę - ważna jest dla mnie jej jakość, skuteczność i delikatność (nie chcę chodzić z pozacinanymi nogami!) oraz dobrą piankę do golenia. Dziewczyny często uważają ją za zbedny wydatek, ale ja przekonałam się, że dobra pianka wiele zmienia Potem oliwka, która łagodzi i podkreśla gładkość nóg, a na wieczór odrobina rozświetlającego bronzera wzdłuż ud i łydek, co pokreśla ich długość i seksapil a wieczorem staram się, patrząc na tv, by nogi znajdywały się trochę wyżej niż głowa, to je odpręża i relaksuje. I ważne! - dbam o pięty, bo nawet najpiękniejsze i najbardziej gładkie nogi wiele tracą, gdy kończą się wysuszoną i popękaną skórą na piętach!!!
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
stare 07-06-11, 12:55
metaxa83 metaxa83 jest nieaktywny
Banned

Konkurs - wygraj trymer i żel do golenia gillette venus!

latem moje nogi świecą letnim blaskiem dzięki:
- regularnym ćwiczeniom które pięknie je modelują przez cały rok
-delikatnej opaleniźnie którą uzyskuję przez samoopalacz
-depilacji która zapewnia gładkość skóry
-nawilżaniu balsamem z drobinkami złota :=)
Zamknięty Temat

Tagi
gillette venus, konkurs

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania