01-09-11, 09:03
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
Konkurs - zestaw nawilżający Dermedic
Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać jeden z 10 zestawów Dermedic - w każdym aż dwa kosmetyki z linii Hydrain2 (krem intensywnie nawilżający oraz krem-żel pod oczy).
Zadanie konkursowe polega na rozwinięciu zdania (do max. 5 zdań): „Hydrain2 to zestaw dla mnie, bo…”. Napiszcie też w poście, czy używałyście już kosmetyków Dermedic, a jeśli tak - napiszcie jakich (to oczywiście nie podlega ocenie).
Konkurs trwa od 1 do 15 września.
Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,3,47,2005...aj-cy-dermedic
Zapraszamy!
|

01-09-11, 09:44
|
|
Member
|
|
|
|
|
|

01-09-11, 10:48
|
 |
Member
|
|
|
|
|
nie używałam wcześniej żadnych produktów Dermedic
Hydrain2 to zestaw dla mnie, bo głęboko nawilży moją przesuszoną skórę, nada jej świeżości i blasku. Krem pod oczy ukoi zmęczone i zaspane oczy. Myślę, że zestaw jest idealny dla mnie ponieważ moja skóra potrzebuje natychmiastowego i głębokiego nawilżenia oraz zastrzyku energii, które zagwarantuje mi ten krem.
|

01-09-11, 11:45
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Hydrain2 to zestaw dla mnie, bo stosowałam już ten krem. Doskonale poradził sobie z moją suchą skórą, nawilżył ja i wygładził. Polecam każdemu, kto jeszcze nie wypróbował.
|

01-09-11, 11:45
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Krem
Nigdy wcześniej nie używała tych kosmetyków ale myżle
„Hydrain2 to zestaw dla mnie, bo w końcu pomoze nabarac mojej cerze blasku, przez odpowiednie nawilzenie, którego do tej pory nie dał żaden krem.
|

01-09-11, 11:53
|
 |
Member
|
|
|
|
. ... ponieważ łagodzi podrażnienia powstałe przy demakijażu oczu, świetnie nawilża wysuszona i spalona słońcem skórę, oraz pomaga w drobnych zmianach skórnych. Żel pod oczy świetnie sprawdzi się przy zmęczonych od komputera oczach- takich jak moje.
|

01-09-11, 11:54
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
to koło ratunkowe rzucone mojej przesuszonej skórze. Ostatnio wakacyjna plaża przyciągała mnie tak skutecznie, że przyznaję - zależałam się... I tym sposobem, zamiast opalenizny mam spaleniznę, odwodnioną skórę i na dokładkę, w żaden sposób nie mogę się z tym stanem uporać.
Obiecuję odzyskać racjonalizm w kwestii smażenia placków na plaży, a tymczasem moja odwodniona skóra woła: HELP!
Żel pod oczy jest mi tak przydatny do pracy jak komputer, czyli najzupełniej w świecie - niezbędny. Jak widać wszystkie drogi prowadzą do Hydrain...
-----
Niestety nie używałam jeszcze kosmetyków tej firmy.
|

01-09-11, 11:58
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Hydrain2 to zestaw dla mnie, bo… chciałabym wypróbować produkty marki stworzonej przez dermatologów - śledziłam trochę profil producenta i zaimponowało mi, że polska firma może się poszczycić własnym instytutem badawczym, farmaceutycznymi warunkami produkcji i bogactwem składników aktywnych w swoich kremach! Polskie produkty mogą być równie skuteczne, jak osławione Vichy czy Laroche-Posay - a może nawet lepsze. LUBIĘ TO!
Nie stosowałam dotąd kosmetyków Dermedic.
|

01-09-11, 12:04
|
|
Member
|
|
|
|
|
...to dla mnie zestaw ratunkowy. Moja skóra czuje się jak samotny wędrowiec na pustyni łaknący choć kropli wody. Taki zestaw byłby dla niej wybawieniem po pełnym ostrego słońca urlopie.
Nie używałam wcześniej kosmetyków Dermedic
|

01-09-11, 12:09
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Hydrain2 Dermedic to zestaw dla mnie, bo… kiedy zimno mi doskwiercza czuje ciągle bóle serca, moja skóra jest nijaka wymęczona jak u ptaka, dużo na niej nierówności, dobrze że nie widać kości!
Hydrian 2 mi w tym pomaga by się nie czuć jak pokraka zero pęknięć, nierówności nawet zaczerwień nie widać a o to chodzi, by kobieta piękna była i się nigdy nie wstydziła.
Hydrian 2 jest wybawieniem i każdej szanującej się kobiety snów spełnieniem
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|