12-05-10, 00:18
|
|
|
|
Kosmetyki bezzapachowe
Mam poważny problem. Nie mogę stosowąć żadnych kosmetyków, które posiadają jakikolwiek zapach.  Mam prośbe o nazwy firm które produkują takie serie bezzapachowe. Interesują mnie kosmetyki na celulit, rozstępy, może jakiś balsam lub do twarzy. Wszystko aby bez zapachu  A i ważne by te kosmetyki naprawde nie miały zapachu.Bedę wdzięczna
|

12-05-10, 08:58
|
|
|
Chyba sporo aptecznych marek nie ma zapachu. Ja ostatnio probowałam (na sobie i dzieciach) Tolerance Extreme Avene do twarzy (pisali o nim na iBeauty:
http://ibeauty.pl/artykuly,3,51,314,...na-pielegnacja
Rewelacja! Bez żadnego zapachu, a miałam wrecz wrazenie, ze działa leczniczo na skórę.
|

12-05-10, 22:16
|
|
|
Dziękuje Belindo za polecenie tych kosmetyków.  Na pewno wypróbuje.
|

20-10-10, 19:09
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Kosmetyki bezzapachowe
A co właściwie Cię uczula w tych zapachowych? Może warto sobie zrobić jakieś testy na alergię?
|

11-11-10, 16:38
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Aniołek
Mam poważny problem. Nie mogę stosowąć żadnych kosmetyków, które posiadają jakikolwiek zapach.  Mam prośbe o nazwy firm które produkują takie serie bezzapachowe. Interesują mnie kosmetyki na celulit, rozstępy, może jakiś balsam lub do twarzy. Wszystko aby bez zapachu  A i ważne by te kosmetyki naprawde nie miały zapachu.Bedę wdzięczna 
|
Ja używam dermokosmetyków firmy DCL, można je kupić w gabinetach dermatologicznych. Często mają próbki więc lekarz może Ci dobrać odpowiednie dla Twojej cery. Są one nieperfumowane i mają dodatki takie, które nie uczulają.
|

04-01-11, 13:23
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Ja ostatnio używam bezzapachowego antyperspirantu Lirene. Jest najlepszym antyperspirantem, jaki używałam!!!!!!!!!
Nie brudzi ubrań, czuć tylko zapach perfum.
To ten, który można było wygrać w konkursie Lirene na iBeauty :-)
|

04-01-11, 20:50
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
A mnie się wydaje,że te bezzapachowe kosmetyki i tak pachną...Może zapach jest znikomy,ale zawsze da się coś wyczuć. Każdy składnik takiego produktu przecież jakoś pachnie i co oni(producenci) potem robią,żeby ten zapach zabić??Miałam kilka bezzapachowych kosmetyków i zawsze jakoś tak delikatnie pachniały "czymś"...heh

12-01-11, 15:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Moja cera jest wrażliwa i reaguje uczuleniem na większośc kosmetyków.Stosuję więc dermokosmetyki Iwostin.Firma ta ma kosmetyki jak kremy pielęgnacyjne,kosmetyki do opalania ,po opalaniu,balsamy,toniki,antyperspiranty.To bardzo dobre kosmetyki.POLECAM!!!
|

23-01-11, 15:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
kosmetyki bezzapachowe
Chociaż nie jestem uczulona na te zapachowe to zdecytowanie wolę te bez zapachu,bo nie kłócą się one potem z perfumami,w które się ubieram
|

26-03-11, 20:46
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
moze AA lub serie "apteczne" dla alergików...?
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|