02-05-11, 17:58
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Kosmetyki essence
Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was używała kiedyś kosmetyków firmy essence, dostępnych głównie w drogeriach Natura ? Ceny są niskie i mają dość ładny wybór kolorów. Kiedyś miałam cień do powiek i nawet mile mnie zaskoczył. Słyszałam też, że mają dobre róże. Jeśli możecie powiedzieć coś więcej o kosmetykach tej firmy to bardzo bym prosiła. 
|

02-05-11, 18:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Jestem obsesyjną maniaczką tej firmy, pytaj o co chcesz  miałam wiele ich produktów, z większości byłam bardzo zadowolona. Uwielbiam ich limitowane edycje i zwykle z każdej coś kupuję. Uważam, że Essence to w większości bardzo dobra jakość za śmieszną cenę w uroczych opakowaniach
|

02-05-11, 21:39
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja używam tylko tuszu do rzęs tej firmy jest bardzo fajny  Powiedzcie mi czy essence ma jakieś fajne szminki?
|

02-05-11, 22:06
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
ma bardzo fajne i swietnie pachnace szminki.kiedys byly w takim srebrnym opakowaniu,teraz jak widzialam sa te same w jakis kolorowych.mialam kilka opakowan tych srebrnych,stale kupowany ten sam kolor gdy sie konczyly,jednak nie mialam zadnej z tej kolorowej odslony opakowan.
firma essence jest swietna! niestety,obecne limitowanki jakies dziadowskie:/
|

02-05-11, 22:11
|
|
Senior Member
|
|
|
|
A mi się ta nowa, Blossom, podoba 
Natomiast Whoom boom było kiepskie, znaczy chciałam lakiery i błyszczyki, ale się opanowałam
|

02-05-11, 22:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Muszę w takim razie wypróbować te szminki, szukam takiej w kolorze bladego, cielistego różu.
|

02-05-11, 22:27
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
|
OOO super dzięki , myślę,że kolor 52 jest chyba najbardziej zbliżony do tego którego szukam  Mam jeszcze pytanie o lakiery, czy są trwałe i nie odpryskują zbyt szybko?
|

02-05-11, 22:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
uzywam rozswietlacza (jestem b zadowolona i polecam)
oraz
takich cieni do brwi (nie wiem jak to sie poprawnie nazywa) - tez calkiem fajne, ale mi sie pokruszyly niedawno
poza tym mam 2 pedzelki: jeden do rózu (super mieciutki) i dzis kupilam do smokey eyes ( nie próbowany )
|

02-05-11, 23:31
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał PanzerKitty
OOO super dzięki , myślę,że kolor 52 jest chyba najbardziej zbliżony do tego którego szukam  Mam jeszcze pytanie o lakiery, czy są trwałe i nie odpryskują zbyt szybko?
|
Lakiery mi odpryskują na drugi - trzeci dzień i dokładnie tak samo mam z każdym lakierem z każdej firmy którą próbowałam (chyba, że to totalne badziewie, wtedy odpryskują w dniu pomalowania), więc ciężko mi coś powiedzieć. Za to kolorki mają obłędne
Annmagic który masz rozświetlacz?
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|