ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 03-02-12, 04:45
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Kosmetyki KOBO Professional

Proponuję nowy temat: wszystko o produktach tej marki znacie, macie coś z ich oferty, polecacie?
Ja mam błyszczyk w słoiku, dwa błyszczące pigmenty i jeden matowy, płyn do pigmentów i Ideal Cover Make Up. W wolnym czasie dodam recenzję.
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-12, 10:44
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Proponuję nowy temat: wszystko o produktach tej marki znacie, macie coś z ich oferty, polecacie?
Ja mam błyszczyk w słoiku, dwa błyszczące pigmenty i jeden matowy, płyn do pigmentów i Ideal Cover Make Up. W wolnym czasie dodam recenzję.
ja mam cienie 504 oriental illusion i pomadkę 301 sweet morning
Jeśli chodzi o cienie to jest to kolor rudo - brązowy. Bardzo fajne perłowe cienie, przyjemne w aplikacji - jakby się krem na powiekę aplikowało, nie obsypują się i są w miarę trwałe
Pomadka kolor różowy, dobrze rozprowadza się na ustach - ja stosuje ją pod błyszczyk, dzięki temu dłużej się utrzymuje . Ma dość przyjemny zapach.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC_0016.JPG (38.6 KB, 5 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC_0018.JPG (46.8 KB, 4 wyświetleń)

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 03-02-12, 13:05
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Ja mam cień i korektory. O korektorach chyba już gdzieś pisałam. Szałowe nie są, takie bardzo twarde, ciężko je nałożyć. Za to z cienia jestem zadowolona, mam kolor 505 Purple Glam. Moim zdaniem to taki bardzo ciemny popiel z fioletową poświatą - bardzo ładny! Świetny do wyrazistego makijażu, fajnie się rozprowadza i cieniuje, dosyć długo się trzyma.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg kobo.jpg (57.6 KB, 8 wyświetleń)

Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-12, 11:23
rozowaszminka rozowaszminka jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Ja mam cień i korektory. O korektorach chyba już gdzieś pisałam. Szałowe nie są, takie bardzo twarde, ciężko je nałożyć. Za to z cienia jestem zadowolona, mam kolor 505 Purple Glam. Moim zdaniem to taki bardzo ciemny popiel z fioletową poświatą - bardzo ładny! Świetny do wyrazistego makijażu, fajnie się rozprowadza i cieniuje, dosyć długo się trzyma.
czy on ma jakieś zlociste drobinki, które widać na powiece :> tak wygląda na zdjęciu :>
Odpowiedź z Cytatem
stare 05-02-12, 16:43
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
O matko, ja nie znam tej marki wcale!
Odpowiedź z Cytatem
stare 07-02-12, 10:20
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

a ja mam juz drugi podkład matujacy kosztuje zaledwie 19 zł a jest cudowny kryje i matuje bezproblemowo , teraz przymierzam sie do kupna cieni prasowanych i błyszczyku fajna i tania marka.

miałam tez bronzer ale zły odcien kupiłam i musiałam sie go pozbyc
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 19:48
Senior Member

Ja w najbliższych dniach powiększam kolekcję, bo w Naturze promocja: dwa pigmenty za 19.90
www.dajjesc.pl

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 19:54
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Cytat:
Napisał rozowaszminka Zobacz post
czy on ma jakieś zlociste drobinki, które widać na powiece :> tak wygląda na zdjęciu :>
takich typowo złotych to nie ma, dziwne kolory wyszły na zdjęciu. Na powiece wpada w fiolet.

Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 18:33
Senior Member

Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Ja w najbliższych dniach powiększam kolekcję, bo w Naturze promocja: dwa pigmenty za 19.90
A jednak nie kupiłam... Jeszcze za to wzięłam wypiekany cień w kolorze snow white (biały) za 15,99, będzie jako rozświetlacz a pigmentów nie kupiłam, bo:
a) okazało się, że w promocji ponoć mam wziąć jeden błyszczący, jeden matowy. Mam jeden mat, ale nie wiem, jaki by mi się przydał jeszcze... A bez sensu kupować byle jaki byleby był
b) 14 lutego promocja, jak kupię coś za 30zł to makijaż gratis (dla pierwszych 20 osób) no i mam zamiar wtedy wziąć pigmenty i jakiś szampon albo coś... Bo mam ochotę na ten makijaż

Edit: No i byłam, kupiłam jednak paletkę i trzy matowe wkłady do niej, w kolorach: almond, caffe latte i dark chocolate. No i makijaż, wykonany był głównie kosmetykami KOBO. Na górnej powiece miałam cieniowane mocno różowe cienie, na dolnej białe, które miały niby rozświetlać, ale tak mi to podkreśliło zmarszczki (bo dała mi tam najpierw wizażystka duuuużo korektora, najpierw jakiegoś jasnego, potem białego) że aż nie wiedziałam, że tyle tam mam zmarszczek A moja mama stwierdziła, że sama się lepiej maluję
www.dajjesc.pl

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania