03-04-11, 19:17
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Kosmetyki, które chciałabym mieć i kiedyś mieć będę
Jak w tytule- czy macie jakieś kosmetyczne marzenia, kosmetyki, których pragniecie, a których z różnych powodów na razie mieć nie możecie?
Bo oczywiście prędzej czy później i tak będą nasze 
Kto pierwszy? Fajnie by było, gdybyście rozwinęły, dlaczego akurat tego kosmetyku pragniecie.
Zrobimy sobie taką listę marzeń, a później, jeśli się którejś coś spełni - dajemy znać
|

03-04-11, 19:43
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
o nie Dakota co za temat!!!! jest mnostwo kosmetykow ktore chcialabym miec a nie moge sobie na nie pozwolic aktualnie! zeby za bardzo nie szalec,to wymienie trzy:
1.meteoryty: twarz wyglada po nich aboslutnie fantastycznie.no i ten powiew luksusu.. 
2.piatka cieni z sephory.pamietam,ze byl tak kolor bialy,ciemny,czarny czerwony i jeszcze jakis,wszystko pobrokacone,a ten czerwony/bordowy byl piekny *_*
3.nowy blyszczyk/pomadka firmy manhattan.kosztuje to cudo niecale 15 zl,ale uznalam,ze jestem beznadziejna i nie zasluguje zeby go sobie kupic.jutro chyba jednak na poprawe humoru dokonam zakupu. rzecz ta jest swietna,testowalam od kolezanki. daje matowe,pudrowe wykonczenie i wszystkoe kolory sa tak wspaniale zyciowe,ze niewiadomo ktory wybrac-brudne,pudrowe roze,jakis czerwony.
|

03-04-11, 19:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
też marzyłam o meteorytach  w końcu kupiłam, użyłam kilka razy i...sprzedałam na allegro. Wiele hałasu o nic
Mnie się marzą paletki cieni Makeup Atelier Paris  boskie są, te kolory, nasycenie, łatwość cieniowania, faktura...
|

03-04-11, 20:09
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Moje typy:
-Liese - Designing Jelly Swing Wave - taki żel/płyn (nie wiem, jak to nazwać) do układania włosów, co prawda mam wersję niebieską, ale chciałabym jeszcze białą
- Vatika Black Shine - niesamowity szampon w kolorze czarnym, który sprawa, że włosy są cudownie miękkie, błyszczące, ciemniejsze i pachną męskimi perfumami. Mam ten szampon w malutkich saszetkach i użyłam może z 2 x, bo tak mi szkoda. Marzę więc o pełnowymiarowym 200ml szamponie
- Savon Noir - czarne mydło, ale takie prawdziwe, z Maroka, a nie jakieś podróby
- podkład idealny - obojętnie jakiej firmy, ma się długo trzymać na skórze (!!) i ładnie matowić, dobrze rozprowadzać, nie robić maski
- tusz idealny - jw firma obojętna, byle wydłużał, pogrubiał i dawał efekt teatralnych rzęs
- gdyby mi wpadł w ręce jakiś cudowny hinduski urodowy specyfik, to też bym nie pogardziła
tylko tyle??
|

03-04-11, 20:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ooo, jakiś hinduski olejek do włos bym chciała  przypomniałaś mi Dakotko  w ogóle jakieś fajne specyfiki do włosów.
I kuszą mnie te mydełka KLIK
i żeby wreszcie w Łodzi była szafa Catrice bo chcę ich lakiery
|

03-04-11, 20:22
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał agabil1
ooo, jakiś hinduski olejek do włos bym chciała  przypomniałaś mi Dakotko  w ogóle jakieś fajne specyfiki do włosów.
|
wiedziałam, że o czymś zapomniałam  Chce mieć olejek Bhringraj, bo podobno najlepszy
|

03-04-11, 20:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
wiedziałam, że o czymś zapomniałam  Chce mieć olejek Bhringraj, bo podobno najlepszy
|
 nakręcamy się nawzajem
|

03-04-11, 22:22
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
czy perfumy wchodzą w grę??
Jeśli tak to ja chcę :Givenchy Hot Couture
Okropnie trudno je dostać, zwłaszcza w opakowaniu "w szpilki" - małż nawet we Francji próbował dostać, bezskutecznie, na all również jest to unikat
Jakby ktoś miał w sprzedaży te perfumy to chętnie odkupię
|

04-04-11, 07:27
|
|
Senior Member
|
|
|
|
hehe no to tak temat rzeka  
1. Pędzle Maestro
2. bronzer Clinique
3.Maskara cover girl
4. róż revlon
5. tą serię trzy kroki z cliniqe
6. Vichy to krem by też mi się przydał heh
7. a i jeszcze bym zapomniała musze wypróbować podkład z Revlonu bo wszyscy mówią że taki dobry
i pewnie wiele wiele więcej by się znalazło rzeczy
|

04-04-11, 09:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
ooo podklad z revlonu tez chcialabym dorwac,bo wszyscy mowia ze sa bardzo bardzo bardzo jasne odcienie!
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|