ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 08-04-10, 11:44
Raan
Guest

A ja chętnie nałożylabym taką maseczkę pod warunkiem że jest naprawde skuteczna,swego czasu używałam kosmetyków naturalnych i musze przyznac że pomagają i można zauważyc różnicę.
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-04-10, 10:37
weronika.o-ca
Guest

oj slimaka tez by chyba na twarzy nie połozyła. uuuuuuu
Odpowiedź z Cytatem
stare 24-04-10, 13:19
kika75 kika75 jest nieaktywny
Banned

maseczki

kiedyś nasze babcie to robi w domu maseczki a teraz człowiek zalatany kupuje gotową maseczke nakłada i już,ostatnio odkryłam rewelacyjną maseczke intensywnie nawilżającą Mary Cohr stosuje 2 razy w tygodniu i czuje się jak nowo narodzona.
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-05-10, 16:02
kobrii kobrii jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 4
ja przygotowuję się do zakupów z BU (biochemiaurody) chcę sobie sama jakiś krem albo tonik bądź serum zrobić więc tak jakby moje początki dopiero się zaczynają
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-05-10, 19:25
Aniołek
Guest

hmm no to jest pomysł z tym robieniem sobie samej kremiku czy innego kosmetyku tylko czy to się uda zrobic samemu byłoby super ...a te niby naturalne kosmetyki co są kupne to nieraz guzik są naturalne..
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-05-10, 22:13
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Cytat:
Napisał Aniołek Zobacz post
hmm no to jest pomysł z tym robieniem sobie samej kremiku czy innego kosmetyku tylko czy to się uda zrobic samemu byłoby super ...a te niby naturalne kosmetyki co są kupne to nieraz guzik są naturalne..
Pewnie, że się uda Niektóre kosmetyki wystarczy przelac do jednej buteleczki i wymieszać (np olejek do mycia twarzy). Kremu nie "kręciłam", ale serum z wit C, czy żel hialuronowy - tak. Także bardzo prosto. Najczęsciej kupuje się zaestawy, w których każdy kosmetyk jest podpisany, dołączone są potrzebne "narzędzia" jak szpatułki czy łyżeczki. Ja jestem bardzo zadowolona .

Odpowiedź z Cytatem
stare 16-05-10, 21:22
Aniołek
Guest

Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Pewnie, że się uda Niektóre kosmetyki wystarczy przelac do jednej buteleczki i wymieszać (np olejek do mycia twarzy). Kremu nie "kręciłam", ale serum z wit C, czy żel hialuronowy - tak. Także bardzo prosto. Najczęsciej kupuje się zaestawy, w których każdy kosmetyk jest podpisany, dołączone są potrzebne "narzędzia" jak szpatułki czy łyżeczki. Ja jestem bardzo zadowolona .
dakota no dzięki za otuchy to mówisz, że ty masz w tym już pierwsze doświadczenia?
gdzie takie zestawy można kupić i czy one pachną te czesci do stworzenia specyfiku ?
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-05-10, 22:32
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Cytat:
Napisał Aniołek Zobacz post
dakota no dzięki za otuchy to mówisz, że ty masz w tym już pierwsze doświadczenia?
gdzie takie zestawy można kupić i czy one pachną te czesci do stworzenia specyfiku ?
Nie ma za co Tak, mam doświadczenia i to nawet nie pierwsze Co do zapachów, musisz poczytać z czego mniej więcej się będzie dany kosmetk składał. Ja np uzywam do mycia twarzy olejku pomarańczowego, który rzeczywiście fajnie pachnie. Jest tez wersja bezzapachowa, oraz rózana (tutaj już typowy różany zapach, dla mnie za mocny). Uzywałam peelingów bursztynowego i enzymatycznego z bromelainą, bez zapachu raczej(choć może ten bursztynowy ma taki delikatny żywiczny ) . Aniołku, nie wiem ile masz lat, bo ja już takie "mocniejsze" kosmetyki musze wybierać (więc takie opisze), ale np żel hialuronowy (suuuuper nawilżający) nie pachniał niczym, serum Lemon, pachnie delikatnie cytryną, za to serum olejek z wit C - ma taki dziwny zapach, powiedziałabym, że śmierdzi :/

Odpowiedź z Cytatem
stare 17-05-10, 22:31
nelka83 nelka83 jest nieaktywny
Banned

Ja od roku używam naturalnych kosmetyków i moja cera uległa znacznej poprawie. Zamawiam je za pośrednictwem internetu, z BU, ZSK, Naturalne Piękno i Mazidła. Mam problematyczną skórę, mieszaną, z tendencją do niedoskonałości. Chętnie odpowiem na pytania odnośnie wyboru określonych produktów .
Odpowiedź z Cytatem
stare 18-05-10, 17:36
Aniołek
Guest

Dakota no to jesteś doświadczona w tym a ja mam poważne problemy zdrowotne i nie mogę zapachów no i tych chemicznych kosmetyków :/ no i z chęcią bym sobie spróbowała zrobić taki kosmetyk skoro są wersje bezzapachowe A lat juz mam sobie troche 29 l Więc gdzie te rzeczy można zamówic

nelka 83 mi to bezzapachowe cudenka
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania