09-06-10, 22:55
|
|
Banned
|
|
|
|
|
kremy
używam kremu pomarańczowego i jestem z niego bardzo zadowolona jakiego wy używacie kremu do twarzy teraz kiedy zaczęła się piękna pogoda???????????
|

15-06-10, 13:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja ostatnio próbuję kremu Dax'a Yoskine -reduktor zmarszczek mimicznych.I z niecierpliwością czekam na efekty.Zobaczymy
|

19-06-10, 17:30
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ziaja Sopot Spa nawilżający (uwielbiam ten zapach). Jak skończę, czeka na mnie krem z Oriflame z winogronami
|

19-06-10, 19:37
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Ja natomoast używam kremu Gold Turmeric Skin Cream, jest to krem z kurkumą i złotem. Pachnie orientalnie, i ma zółty kolor. Jednak naprawde matuje, a moja skóra stała się delikatna, i nawilzona.
|

20-06-10, 08:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja zakochałam się w kremie Natural Beauty Nivea Visage - krem upiększający - tak się pieknie nazywa. Oprócz nawilżenia matuje również buźkę - szczerze polecam. Jestem w połowie trzeciego opakowania 
Poza tym często używam też Nivea Soft.
|

20-06-10, 08:34
|
|
Banned
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
Ja natomoast używam kremu Gold Turmeric Skin Cream, jest to krem z kurkumą i złotem. Pachnie orientalnie, i ma zółty kolor. Jednak naprawde matuje, a moja skóra stała się delikatna, i nawilzona.
|
Krem z kurkumą? No proszę, zwykle używam jej do curry a to niespodzianka  Możesz napisać coś więcej o tym cudzie?
Aktualnie używam Oriflame Essentials Nutri rich - jestem bardzo zadowolona, ale przyznam że lubię eksperymentować z kremami i chętnie posmakuję tego orientalnego
|

20-06-10, 23:07
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Ja się zastawiam nad zakupem olay - nawilżającego. Bo na razie używam - AA ultra nawilżanie - i już mi się kończy.
|

20-06-10, 23:53
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał jasmina990
Krem z kurkumą? No proszę, zwykle używam jej do curry a to niespodzianka  Możesz napisać coś więcej o tym cudzie?
|
Prosze bardzo, więcej się z linka dowiesz, niz moich opowieści  : http://www.helfy.pl/krem-z-kurkuma-ze-zlotem
Z początku mnie przerażał ten kolor (jasny, wściekły żółty, w dodatku perłowy) i zapach - mocno orientalny. Krem przeleżał troche, zanim do niego wróciłam, tak naprawde wróciłam, bo wpadły mi w oczy opinie o nim i mnie olśniło, że ja go mam
Dodam tylko, że powoli się przerzucam na tylko naturalne kosmetyki i jak na razie nie żałuje.
|

21-06-10, 07:48
|
|
Banned
|
|
|
|
Cytat:
Napisał dakota
Prosze bardzo, więcej się z linka dowiesz, niz moich opowieści  : http://www.helfy.pl/krem-z-kurkuma-ze-zlotem
Z początku mnie przerażał ten kolor (jasny, wściekły żółty, w dodatku perłowy) i zapach - mocno orientalny. Krem przeleżał troche, zanim do niego wróciłam, tak naprawde wróciłam, bo wpadły mi w oczy opinie o nim i mnie olśniło, że ja go mam
Dodam tylko, że powoli się przerzucam na tylko naturalne kosmetyki i jak na razie nie żałuje.
|
Dakotko, na prawdę zachęcił mnie Twój krem  Też dużo myślę o naturalnych kosmetykach, bo ostatnio zaczęłam maniakalnie sprawdzać skład kremów, balsamów itp... okazuję się, że każdy z nich ma coś strasznie szkodliwego jak paraffinum liquidum albo parabeny.... znalazłam skład tego żółtego cuda, czy to jest pełny skład? Bo aż dziw, że taki naturalny
|

21-06-10, 08:43
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Jasminko, jesli chodzi o skład kremu, to taki sam (tylko, że po angielsku) jest na tubce, więc pewnie to TYLKO to
Ja się przyznam, że nie sprawdzam składów kremów, bo się nie znam kompletnie.A że się nie znam, to kupuje naturalne, żeby jak najmniej kombinować  Mam jeszcze zapasy "sklepowych", które musze wykończyć.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|