ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 09-06-10, 22:55
kika75 kika75 jest nieaktywny
Banned

kremy

używam kremu pomarańczowego i jestem z niego bardzo zadowolona jakiego wy używacie kremu do twarzy teraz kiedy zaczęła się piękna pogoda???????????
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-06-10, 13:42
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Smile

Ja ostatnio próbuję kremu Dax'a Yoskine -reduktor zmarszczek mimicznych.I z niecierpliwością czekam na efekty.Zobaczymy
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-06-10, 17:30
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Ziaja Sopot Spa nawilżający (uwielbiam ten zapach). Jak skończę, czeka na mnie krem z Oriflame z winogronami
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-06-10, 19:37
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Ja natomoast używam kremu Gold Turmeric Skin Cream, jest to krem z kurkumą i złotem. Pachnie orientalnie, i ma zółty kolor. Jednak naprawde matuje, a moja skóra stała się delikatna, i nawilzona.

Odpowiedź z Cytatem
stare 20-06-10, 08:04
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Ja zakochałam się w kremie Natural Beauty Nivea Visage - krem upiększający - tak się pieknie nazywa. Oprócz nawilżenia matuje również buźkę - szczerze polecam. Jestem w połowie trzeciego opakowania
Poza tym często używam też Nivea Soft.
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-06-10, 08:34
jasmina990 jasmina990 jest nieaktywny
Banned

Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Ja natomoast używam kremu Gold Turmeric Skin Cream, jest to krem z kurkumą i złotem. Pachnie orientalnie, i ma zółty kolor. Jednak naprawde matuje, a moja skóra stała się delikatna, i nawilzona.
Krem z kurkumą? No proszę, zwykle używam jej do curry a to niespodzianka Możesz napisać coś więcej o tym cudzie?

Aktualnie używam Oriflame Essentials Nutri rich - jestem bardzo zadowolona, ale przyznam że lubię eksperymentować z kremami i chętnie posmakuję tego orientalnego
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-06-10, 23:07
kruufka kruufka jest nieaktywny
Banned

Ja się zastawiam nad zakupem olay - nawilżającego. Bo na razie używam - AA ultra nawilżanie - i już mi się kończy.
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-06-10, 23:53
straż forumowa

Cytat:
Napisał jasmina990 Zobacz post
Krem z kurkumą? No proszę, zwykle używam jej do curry a to niespodzianka Możesz napisać coś więcej o tym cudzie?
Prosze bardzo, więcej się z linka dowiesz, niz moich opowieści : http://www.helfy.pl/krem-z-kurkuma-ze-zlotem

Z początku mnie przerażał ten kolor (jasny, wściekły żółty, w dodatku perłowy) i zapach - mocno orientalny. Krem przeleżał troche, zanim do niego wróciłam, tak naprawde wróciłam, bo wpadły mi w oczy opinie o nim i mnie olśniło, że ja go mam
Dodam tylko, że powoli się przerzucam na tylko naturalne kosmetyki i jak na razie nie żałuje.

Odpowiedź z Cytatem
stare 21-06-10, 07:48
jasmina990 jasmina990 jest nieaktywny
Banned

Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Prosze bardzo, więcej się z linka dowiesz, niz moich opowieści : http://www.helfy.pl/krem-z-kurkuma-ze-zlotem

Z początku mnie przerażał ten kolor (jasny, wściekły żółty, w dodatku perłowy) i zapach - mocno orientalny. Krem przeleżał troche, zanim do niego wróciłam, tak naprawde wróciłam, bo wpadły mi w oczy opinie o nim i mnie olśniło, że ja go mam
Dodam tylko, że powoli się przerzucam na tylko naturalne kosmetyki i jak na razie nie żałuje.
Dakotko, na prawdę zachęcił mnie Twój krem Też dużo myślę o naturalnych kosmetykach, bo ostatnio zaczęłam maniakalnie sprawdzać skład kremów, balsamów itp... okazuję się, że każdy z nich ma coś strasznie szkodliwego jak paraffinum liquidum albo parabeny.... znalazłam skład tego żółtego cuda, czy to jest pełny skład? Bo aż dziw, że taki naturalny
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-06-10, 08:43
straż forumowa

Jasminko, jesli chodzi o skład kremu, to taki sam (tylko, że po angielsku) jest na tubce, więc pewnie to TYLKO to
Ja się przyznam, że nie sprawdzam składów kremów, bo się nie znam kompletnie.A że się nie znam, to kupuje naturalne, żeby jak najmniej kombinować Mam jeszcze zapasy "sklepowych", które musze wykończyć.

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania