10-06-11, 11:11
|
|
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
No L'oreal to rozprzestrzenia się coraz bardziej  tu link, w którym znajdziemy wszystkie marki: http://www.loreal.com/_en/_ww/brands-l-oreal.aspx
Najbardziej mnie boli, że wykupili The Body Shop i wiele osób ma teraz dylemat, bo niby BS są cruelty-free, ale kasa i tak trafia do L'oreala.
Jeśli jest ktoś zainteresowany, jakie kosmetyki są nietestowane, to piszcie na priv, podeślę wam linka do listy, z której sama często korzystam  a jakby co, tu macie wyszukiwarkę PETA: http://www.peta.org/living/beauty-an...s/default.aspx ale tu niestety nie ma polskich firm, z tego co pamiętam.
|
 mi możesz podesłać taką listę poproszę przekażę ją dalej-żona, szwagierki, kuzynki, koleżanki, ciotki...wszystkie kochają zwierzęta, więc może zrezygnują z loreala
|

22-06-11, 17:38
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Wracając do kremów, osobiście używam niezmiennie od 2-3 lat effaclar m la rocha, produkt ten mogę polecić szczególnie na wiosnę-lato
|

14-11-11, 13:15
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Z tego co wywnioskowalam to najbardziek polecany jest Nivea, ale jesli skora jest bardzo wrazliwa to kosmetyki apteczne...np. Avene
|

15-11-11, 19:30
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Moj mąż to mi zawsze podkrada i kremy i maseczki i dziewnym trafem wszystkie mu pasują tylko nie jego (specjalne dla męzczyzn)
|

08-12-11, 12:10
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Mój partner używa kremu nivea soft (razem ze mną) i na chłodniejsze dni tak jak teraz oliwkowego z Ziai. Poza tym balsam po goleniu Nivea Energy - uwielbiam ten zapach na jego twarzy
|

20-02-12, 12:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
wydaje mi sie, ze prócz nivea nie ma lepszego. to marka z doświadczeniem i jest bardzo lubiana wsrod mezczyzn - ponoc;p
|

12-05-12, 21:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Polecam krem Krem Eva Natura Herbal Garden z dziewanną. Krem jest bardzo odżywczy, ma optymalną konsystencję. Jest idealny na lato dzięki lekkości i szybkiemu wchłanianiu, ma przyjemny zapach ziół. Przystępna cena
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|