11-05-10, 11:18
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Kupić / nie kupić ? ;)
Czy któraś z Was decyduję się na inwestycję w laser???
Ja pomyślałam, że może kupię je z kimś na spółkę, wtedy koszty się rozłożą. Może uda mi się namówić siostrę.... A może któraś z Was szuka osoby do spółki ?
|

11-05-10, 16:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
hmmm w sumie to dobry pomysł, nie wpadłam na to, żeby z kims na spółkę.
Owszem koszty się rozłożą, ale z drugiej strony chyba jednak wolałabym mnieć to "cacko" dla siebie  )
aczkolwiek muszę powiedzieć ze tanie nie jest i nie każdego stać
|

11-05-10, 22:30
|
|
|
|
ahh dopiero co o tym przeczytałam a juz wiem ze chce to miec tylko czemu to takie drogie ;(
|

13-05-10, 15:37
|
|
|
|
Witam,
domyślam się, że to jest pytanie o porównanie cen...
W przypadku fotoepilacji (laserowej lub IPL) wykonywanej w gabinecie - jednokrotne wykonanie zabiegu na całych nogach, bikini, rękach i pod pachami to koszt niemal równy cenie fotoepilatora Silk'n.
Woskowanie tego samego obszaru ciała to mniej więcej 180-200 PLN. Tak więc w porównaniu koszt zakupu Silk'n zwraca się po kilku zabiegach. Doznania "emocjonalne" podczas obu zabiegów nie sposób porównywać.
Dobrej jakości depilator elektryczny to koszt rzędu 400-500 PLN. Podobnie jak wyżej trudno o porównywanie.
A tak przy okazji warto też zdać sobie sprawę, że korzystając z markowych golarek, żelu, kremów itp. kwota wydana w ciągu 40 lat może sięgnąć nawet 30 tysięcy złotych!
|

13-05-10, 22:07
|
|
|
kuszaca propozycja......... ale nie na mój obecny budżet
|

14-05-10, 20:22
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Niewątpliwie nie jest to tani zakup, ale przecież też nie jednorazowy
|

17-05-10, 14:04
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Czy któraś z Was już się zdecydowała?
|

17-05-10, 14:08
|
|
|
|
ja nie
i chyba nie zdecyduję się
|

17-05-10, 17:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
czytałam cos, że koncówki trza zmieniać???? ojeje nie wiem czy sie dopatrze tego ale co ile???to też jakiś koszt jest
|

17-05-10, 19:04
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ewa9317
czytałam cos, że koncówki trza zmieniać???? ojeje nie wiem czy sie dopatrze tego ale co ile???to też jakiś koszt jest 
|
Z innego wątku, napisane przez panią Ewe :
Jedna kaseta z lampą wystarcza do wyzwolenia 750 impulsów - co wystarcza do wykonania jednokrotnego naświetlenia powierzchni najczęściej poddawanych epilacji - tj. nóg, przedramion, pach i bikini. Po tym czasie dalsze impulsy mogłyby być mniej skuteczne w działaniu, dlatego potrzebna jest wymiana lampy. W komplecie z epilatorem są 2 kasety.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|