ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 01-12-09, 08:19
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Cool Lakiery Sally Hansen

Czy uzywacie może lakierów lub odżywek tej firmy? Pytam, bo są zachwalane, a ja kupiłam i mam mieszane uczucia ( a nawet z przewagą tych na - ). Być może nie umiem się obsługiwać tymi lakierami i stąd takie nastawienie.
Mam dwalakiery z serii Diamond Strenght, piękne ciemne kolory. Są one dosyć gęste i mam problem z ich równomiernym nałożeniem. Długo schną, nawet 1 warstwa. I wcale długo się nie trzymają.
Mam tez jeden z serii Nail Prisms - z tego jestem dosyć zadowolona, bo nie jest gęsty, łatwo go równomiernie nałozyć i kolor bardzo ciekawy, a raczej jego wielokolorowość jest najfajniesza. Trwałośc taka sobie.
Zestaw do francuskiego - lakier mlecznorózowy się trzyma, biały odpryskuje (i to bardzo szybko) po bokach (ale wielki plus za cieniuteńki pędzelek).
Myslałam, że może te lakiery tak odpryskują, bo nie mam ani jakiegoś podkładu czy utwardzacza, no więc i to kupiłam.
Mega Shine - ładnie nabłyszcza, ale chwilowo, bo można go płatkami zdzierać z paznokci - lakier czasem zostaje, a czasem odpadają oba.
Color Wear - nie zauwazyłam nic szczególnego.
Macie jakieś sposoby na SH? Czy to po prostu przereklamowana firma? (obym się myliła )Niektóre kolory mają naprawde fantastyczne, no i szkoda mi wyrzucić moje zapasy.
Ostatnio SH przegrała u mnie z Joko Virtual Color.

Odpowiedź z Cytatem
stare 05-12-09, 19:45
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287

To dobrze, że nie kupiłam jednak, bo nie tak dawno oglądałam i w końcu odpuściłam...Ale kolory mają fantastyczne!
Odpowiedź z Cytatem
stare 06-12-09, 19:56
puchiko puchiko jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 9
Miałam problem z łamliwymi i słabymi paznokciami i postanowiłam używać odżywki Sally Hansen Natural Shine (odcień różowawy), reprezentuje się ładnie i ekspresowo wysycha a dodatkowo wystarcza na długo, niestety tutaj kończą się zalety odżywka nijak mi nie pomogła, właściwie żadnych pozytywnych efektów nie dostrzegłam, paznokcie nie był lepiej odżywione ani mocniejsze, czyli cena około 30 zł jest mocno wygórowana za taką jakość. Poza tym mam (i będę mieć bo nigdy go nie skończę) lakier Maximum Growth, jakaś taka nazwa jest i schnie niemiłosiernie długo chyba po (o zgrozo) 30stu minutach dokładnie wysycha, trwały też nie jest, nie ma mowy choćby o jednym umyciu talerzy. Trzeba też pomyśleć o bazie po lakier, bo w moim przypadku strasznie wpijał się w płytkę i robiła się różowawa (kolor lakieru: czerwony). Ja osobiście nie polecam ale wiadomo, że każdemu odpowiada coś innego
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-12-09, 16:58
ewa9317 ewa9317 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 24
jak dla mnie to tandeta!!! niesamowita kolorostyka przecież cudów nieczyni!! jak kupiłamdo żalowałam wydanego kazdego grosza na te produkty( zachwalają ale chyba opakowanie a nie zawartosć!!
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-12-09, 17:47
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał ewa9317 Zobacz post
jak dla mnie to tandeta!!! niesamowita kolorostyka przecież cudów nieczyni!! jak kupiłamdo żalowałam wydanego kazdego grosza na te produkty( zachwalają ale chyba opakowanie a nie zawartosć!!
Ewa a może kupiłaś z jakiegoś lewego źródła - ja wychodze z założenia, ze jak ktoś proponuje coś okazyjnie tzn że jest podejrzane, albo podróba, albo data ważności krótka . A m,oze napisz do sally hansen i powiedz im o tym problemie podając numer partii, jeśli coś jest nie tak to myślę że zwrócą kasę - tak przynajmniej powinny robić szanujące się firmy

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-12-09, 13:04
rafalmagdajankowiak
Guest

hej

Raz lub dwa razy miałam ten lakier,ale szczerze mówiąc to tylko za firme się płaci!!!!!!
ja używam z bell lub inne tansze i też są dobre, wcale nie trzeba dużo wydawać
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-09, 10:31
straż forumowa

Wczoraj dostałam wygraną z konkursie paznokciowym i były tam m.in 3 lakiery O.P.I. . Tym sposobem pożegnałam się z SH Pomalowałam paznokcie na szybko, żeby sprawdzić kolor i się zakochałam Po jednej warstwie pomalowałam, kolor wysechł momentalnie, lakier rozprowadzał się równomiernie, kolor był intensywny. Pomalowałam paznokcie i po jakiejś chwili musiałam wymyć talerze, mysle sobie, OK, i tak musze zmyc ten lakier, a tu surprise - ZERO jakiegos odpryśnięcia, czy starcia lakieru. NIC się im nie stało, a jakbym pomalowała SH to dopiero by wysychała pierwsza warstwa.

Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-09, 21:34
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Wczoraj dostałam wygraną z konkursie paznokciowym i były tam m.in 3 lakiery O.P.I. . Tym sposobem pożegnałam się z SH Pomalowałam paznokcie na szybko, żeby sprawdzić kolor i się zakochałam Po jednej warstwie pomalowałam, kolor wysechł momentalnie, lakier rozprowadzał się równomiernie, kolor był intensywny. Pomalowałam paznokcie i po jakiejś chwili musiałam wymyć talerze, mysle sobie, OK, i tak musze zmyc ten lakier, a tu surprise - ZERO jakiegos odpryśnięcia, czy starcia lakieru. NIC się im nie stało, a jakbym pomalowała SH to dopiero by wysychała pierwsza warstwa.
SUPER!!!

Ja mam od wczoraj czerwoną Sephorę i chce złazić, ale zmywałam i włosy myłam...
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-12-09, 12:31
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Ada a czy paznokcie sa w jakiś sposób mocniejsze?? bo ja mam problem z łamliwościa i rozdwajaniem - niektóre lakiery (niby)pomagaja w tym problemie

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-12-09, 14:17
straż forumowa

Justynko, na razie nic nie mogę powiedziec na ten temat, bo pomalowałam raz i zmyłam. Ale uzywam od 2 dni odzywki OPI - Soft & Thin Nail Envy - Natural Nail Strengthener - zobaczymy jak działa Dam znać oczywiscie.

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
sally hansen

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania