09-09-11, 21:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Mój ulubiony kosmetyk ostatnio to mydło siarkowe firmy Barwa (śmierdzi jak z wylęgarni smoków, ale działa jak mało który kosmetyk) Poleciła mi je koleżanka, za namową dermatologa, jest to cała seria przeznaczona do cery tłustej ze skłonnością do nadmiernego przetłuszczania. Leczy buzie z pryszczy, genialnie matuje twarz, przeciwdziała powstawaniu nowych, krem jest dobry również pod makijaż jako http://ibeauty.pl/baza, w serii jest też tonik i szampon do włosów.
Firma mało znana, przynajmniej mi do czasu polecenia, ale warta uwagi. Ceny w miarę przystępne, można częściowo produkty tej firmy dostać w Rossmannie, w szerszej ofercie do zamówienia w aptekach.
Ps. Nie myślałam nigdy, że to powiem w tym wieku, ale jeśli ktoś ma problemy z pryszczami, polecam!
|

27-09-11, 20:27
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Mój ulubiony kosmetyk to nic innego jak podkład Max Factor Lasting Performance. Kocham go ponad życie bo potrafi zamaskować moją problematyczną cerę:-)
|

28-09-11, 10:21
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Kosmetyk bez którego nie mogę się obejść to kredka do oczu, obecnie Inglot w kolorze brązu z drobinkami złota
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona?
|

17-11-11, 16:54
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ziemia egipska. mam ja od lat i chyba juz forever
|

15-02-12, 17:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja uwielbiam olejek pielęgnacyjny Alterra. Jest tani i skuteczny
|

20-02-12, 12:10
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Jeden ulubiony kosmetyk jest bardzo ciężko wybrać. Jak bym musiała pokusiłabym się o podkład Vichy dermablend. Co jak co, ale jestem perfekcjonistką i cere muszę mieć idealna i świeżą zawsze
|

20-02-12, 12:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Teraz jest to pomadka do ust ochronna -ostatnio tak bardzo pierzchły mi usta,że dosłownie co kilka minut musiałam się smarować i natłuszczać.Pewnie to przez klimatyzację i suche powietrze.
|

20-02-12, 15:17
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Ostatnio to baza rozświetlająca Lumi Magique Loral, niestety nie do zdobycia w Polsce, a szkoda bo jestem nią zachwycona, pozwala na satynowe wykończenie makijażu,
a poza tym krem rozświetlający Inositol Vegetal(yves rocher), na noc aqualia thermal(vichy), tusz Hypnose Baby doll(lancome) oraz pomadka Essence nr52
|

20-02-12, 15:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał malgorzata.s
Ostatnio to baza rozświetlająca Lumi Magique Loral, niestety nie do zdobycia w Polsce, a szkoda bo jestem nią zachwycona, pozwala na satynowe wykończenie makijażu,
a poza tym krem rozświetlający Inositol Vegetal(yves rocher), na noc aqualia thermal(vichy), tusz Hypnose Baby doll(lancome) oraz pomadka Essence nr52 
|
Ten podkład właśnie wszedł na Polskie rynki  sprawdź na stronie Loreala
|

20-02-12, 17:48
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
podkład tak, ale ja napisałam o BAZIE POD PODKŁAD!!! której nie kupimy w naszym kraju, niestety, a do tego jest jeszcze korektor...
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|