ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 09-09-11, 21:05
moon400 moon400 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Mój ulubiony kosmetyk ostatnio to mydło siarkowe firmy Barwa (śmierdzi jak z wylęgarni smoków, ale działa jak mało który kosmetyk) Poleciła mi je koleżanka, za namową dermatologa, jest to cała seria przeznaczona do cery tłustej ze skłonnością do nadmiernego przetłuszczania. Leczy buzie z pryszczy, genialnie matuje twarz, przeciwdziała powstawaniu nowych, krem jest dobry również pod makijaż jako http://ibeauty.pl/baza, w serii jest też tonik i szampon do włosów.
Firma mało znana, przynajmniej mi do czasu polecenia, ale warta uwagi. Ceny w miarę przystępne, można częściowo produkty tej firmy dostać w Rossmannie, w szerszej ofercie do zamówienia w aptekach.

Ps. Nie myślałam nigdy, że to powiem w tym wieku, ale jeśli ktoś ma problemy z pryszczami, polecam!
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-09-11, 20:27
Oktawia23 Oktawia23 jest nieaktywny
Senior Member

Mój ulubiony kosmetyk to nic innego jak podkład Max Factor Lasting Performance. Kocham go ponad życie bo potrafi zamaskować moją problematyczną cerę:-)
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-09-11, 10:21
Insomnia Insomnia jest nieaktywny
Junior Member

Kosmetyk bez którego nie mogę się obejść to kredka do oczu, obecnie Inglot w kolorze brązu z drobinkami złota
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona?
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-11-11, 16:54
Filantropka Filantropka jest nieaktywny
Junior Member

Ziemia egipska. mam ja od lat i chyba juz forever
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-02-12, 17:26
Starosta53 Starosta53 jest nieaktywny
Member

Ja uwielbiam olejek pielęgnacyjny Alterra. Jest tani i skuteczny
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 12:10
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

Jeden ulubiony kosmetyk jest bardzo ciężko wybrać. Jak bym musiała pokusiłabym się o podkład Vichy dermablend. Co jak co, ale jestem perfekcjonistką i cere muszę mieć idealna i świeżą zawsze
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 12:31
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Teraz jest to pomadka do ust ochronna -ostatnio tak bardzo pierzchły mi usta,że dosłownie co kilka minut musiałam się smarować i natłuszczać.Pewnie to przez klimatyzację i suche powietrze.
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 15:17
malgorzata.s malgorzata.s jest teraz aktywny
Junior Member

Ostatnio to baza rozświetlająca Lumi Magique Loral, niestety nie do zdobycia w Polsce, a szkoda bo jestem nią zachwycona, pozwala na satynowe wykończenie makijażu,
a poza tym krem rozświetlający Inositol Vegetal(yves rocher), na noc aqualia thermal(vichy), tusz Hypnose Baby doll(lancome) oraz pomadka Essence nr52
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 15:57
PanzerKitty PanzerKitty jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał malgorzata.s Zobacz post
Ostatnio to baza rozświetlająca Lumi Magique Loral, niestety nie do zdobycia w Polsce, a szkoda bo jestem nią zachwycona, pozwala na satynowe wykończenie makijażu,
a poza tym krem rozświetlający Inositol Vegetal(yves rocher), na noc aqualia thermal(vichy), tusz Hypnose Baby doll(lancome) oraz pomadka Essence nr52
Ten podkład właśnie wszedł na Polskie rynki sprawdź na stronie Loreala
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 17:48
malgorzata.s malgorzata.s jest teraz aktywny
Junior Member

podkład tak, ale ja napisałam o BAZIE POD PODKŁAD!!! której nie kupimy w naszym kraju, niestety, a do tego jest jeszcze korektor...
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania