ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 06-04-11, 12:11
HeliopolisKing HeliopolisKing jest nieaktywny
Member

Męska biżuteria

Nie tylko zegarek, ale bransoletki, łańcuszki, kolczyki...Co noszą Wasi mężczyźni, jaka biżuteria u mężczyzn się Wam podoba, a jaka nie?
U mnie obowiązkowo zegarek dobry, markowy i modny, w pracy pod koszulą delikatny złoty łańcuszek z krzyżykiem ( nie lubię grubych łańcuchów); w wersji luźnej poza pracą na szyi rzemyk, męskie ozdoby, np. skóra łączona ze srebrem, bransoletki i to by było na tyle u mnie
Odpowiedź z Cytatem
stare 06-04-11, 15:41
kleo kleo jest teraz aktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Zdjęcia: 4
hmm.. nie mam jakiś fetyszy związanych z męską biżuterią. lubię jak ma ma sobie jakiś łańcuszek, bransoletę jeśli jest ona skompletowana z nim. jakiś rzemyk ewentualnie też by przeszedł na ręku. za to nie znoszę gdy chłopak nosi pierścionek na palcu ( no chyba, że to obrączka ślubna , odstrasza mnie to, w ogóle jest jakieś takie mało męskie.. bleee.. 'podobują' mi się także kolczyk w brwi..
Odpowiedź z Cytatem
stare 06-04-11, 17:32
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Zdjęcia: 32
mój małż nosi zegarek (który z reszta sama wybierałam ),złoty łańcuszek i obrączkę.

Kolczyki u faceta moim zdaniem wyglądają niemęsko i nie wyobrażam sobie by mój facet kiedykolwiek nosił kolczyczki czy też koraliki na szyi, nadgarstku czy kto tam wie jeszcze gdzie -fujjjjjjjjjjj

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 06-04-11, 18:41
Senior Member

w uszach, języku czy gdzie indziej także kolczyki mi się nie podobają jednak brewka to co innego :P
tak samo jak nie przepadam za długowłosymi mężczyznami... ;/
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-04-11, 13:36
puella puella jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał RudaGrazyna Zobacz post
Kolczyki u faceta moim zdaniem wyglądają niemęsko i nie wyobrażam sobie by mój facet kiedykolwiek nosił kolczyczki czy też koraliki na szyi, nadgarstku czy kto tam wie jeszcze gdzie -fujjjjjjjjjjj
Podpisuje się pod tymi kolczykami, gdziekolwiek by nie były to wygląda to niemęsko i tak blee. Na szczęście mój luby też za takimi rzeczami nie przepada Inaczej ma się z koralikami czy jakimiś bransoletkami. Ogromną fanką nie jestem, ale np rzemyk na nadgarstku mi nie przeszkadza. Niektórzy lubią i noszą i niech im będzie, byle nie za dużo i nie wszędzie Aaa i nie różowe!
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-04-11, 13:52
Senior Member

niee, biżuteria w kolorze różowym na pewno odpada, jednakże bluzeczkę mogę znieść ;]
oczywiście odpada jakikolwiek makijaż u mężczyzn - pomimo tego, że staram się być tolerancyjna to nie chciałabym, ( a nawet na pewno ) nie spotykałabym się z chłopakiem który wymalowany jak n. kolega z Xfactora.
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-04-11, 16:57
izuchna izuchna jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Cytat:
Napisał kleo Zobacz post
nie przepadam za długowłosymi mężczyznami... ;/
u mnie facet z długimi włosami nie ma szans ,mój małżonek postanowił sobie kiedyś zapuscić i tylko na marzeniach jego zostało .
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-04-11, 20:13
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Mój ukochany chętnie nosi tylko zegarek i ewentualnie łańcuszek.Także to jest wręcz zestaw podstawowy,(jeśli chodzi o biżuterię)i żaden inny dla Niego i dla mnie nie wchodzi w grę.Koralikom,sznureczkom i takim tam-mówimy stanowcze nie.
Odpowiedź z Cytatem
stare 11-04-11, 23:59
NekropolisQueen
Guest

Hej!
Mój mąż jak wiesz, preferuje tylko zegarek i to ten sam od lat, choć nowy od teścia w szafce leży i obrączkę. A bardzo mi się podoba jak mężczyźni noszą modną biżuterię
Odpowiedź z Cytatem
stare 12-04-11, 00:46
lwiapaszcza lwiapaszcza jest nieaktywny
Senior Member

Nie znoszę u facetów przede wszystkim łańcuchów, bransolet, sygnetów i, przede wszystkim, złota. Natomiast cenię, gdy mężczyzna nosi coś oryginalnego typu zawieszka na rzemyku, skórzana bransoletka, coś z symbolem, z którym w pewnym sensie się utożsamia. Nie przepadam, ale też mi nie przeszkadzają kolczyki...
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania