06-04-11, 12:11
|
|
Member
|
|
|
|
|
Męska biżuteria
Nie tylko zegarek, ale bransoletki, łańcuszki, kolczyki...Co noszą Wasi mężczyźni, jaka biżuteria u mężczyzn się Wam podoba, a jaka nie?
U mnie obowiązkowo zegarek dobry, markowy i modny, w pracy pod koszulą delikatny złoty łańcuszek z krzyżykiem ( nie lubię grubych łańcuchów); w wersji luźnej poza pracą na szyi rzemyk, męskie ozdoby, np. skóra łączona ze srebrem, bransoletki i to by było na tyle u mnie
|

06-04-11, 15:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
hmm.. nie mam jakiś fetyszy związanych z męską biżuterią. lubię jak ma ma sobie jakiś łańcuszek, bransoletę jeśli jest ona skompletowana z nim. jakiś rzemyk ewentualnie też by przeszedł na ręku. za to nie znoszę gdy chłopak nosi pierścionek na palcu ( no chyba, że to obrączka ślubna  , odstrasza mnie to, w ogóle jest jakieś takie mało męskie.. bleee.. 'podobują' mi się także kolczyk w brwi..
|

06-04-11, 17:32
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
mój małż nosi zegarek (który z reszta sama wybierałam  ),złoty łańcuszek i obrączkę.
Kolczyki u faceta moim zdaniem wyglądają niemęsko i nie wyobrażam sobie by mój facet kiedykolwiek nosił kolczyczki czy też koraliki na szyi, nadgarstku czy kto tam wie jeszcze gdzie  -fujjjjjjjjjjj
|

06-04-11, 18:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
w uszach, języku czy gdzie indziej także kolczyki mi się nie podobają jednak brewka to co innego :P
tak samo jak nie przepadam za długowłosymi mężczyznami... ;/
|

08-04-11, 13:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał RudaGrazyna
Kolczyki u faceta moim zdaniem wyglądają niemęsko i nie wyobrażam sobie by mój facet kiedykolwiek nosił kolczyczki czy też koraliki na szyi, nadgarstku czy kto tam wie jeszcze gdzie  -fujjjjjjjjjjj
|
Podpisuje się pod tymi kolczykami, gdziekolwiek by nie były to wygląda to niemęsko i tak blee. Na szczęście mój luby też za takimi rzeczami nie przepada  Inaczej ma się z koralikami czy jakimiś bransoletkami. Ogromną fanką nie jestem, ale np rzemyk na nadgarstku mi nie przeszkadza. Niektórzy lubią i noszą i niech im będzie, byle nie za dużo i nie wszędzie  Aaa i nie różowe!
|

08-04-11, 13:52
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
niee, biżuteria w kolorze różowym na pewno odpada, jednakże bluzeczkę mogę znieść ;]
oczywiście odpada jakikolwiek makijaż u mężczyzn - pomimo tego, że staram się być tolerancyjna to nie chciałabym, ( a nawet na pewno ) nie spotykałabym się z chłopakiem który wymalowany jak n. kolega z Xfactora.
|

08-04-11, 16:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał kleo
nie przepadam za długowłosymi mężczyznami... ;/
|
u mnie facet z długimi włosami nie ma szans ,mój małżonek postanowił sobie kiedyś zapuscić i tylko na marzeniach jego zostało  .
|

11-04-11, 20:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Mój ukochany chętnie nosi tylko zegarek i ewentualnie łańcuszek.Także to jest wręcz zestaw podstawowy,(jeśli chodzi o biżuterię)i żaden inny dla Niego i dla mnie nie wchodzi w grę.Koralikom,sznureczkom i takim tam-mówimy stanowcze nie.
|

12-04-11, 00:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Nie znoszę u facetów przede wszystkim łańcuchów, bransolet, sygnetów i, przede wszystkim, złota. Natomiast cenię, gdy mężczyzna nosi coś oryginalnego typu zawieszka na rzemyku, skórzana bransoletka, coś z symbolem, z którym w pewnym sensie się utożsamia. Nie przepadam, ale też mi nie przeszkadzają kolczyki...
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|