U mnie jest w każdej. To chyba nawet nie jest jakaś specjalna akcja, one mają urządzonko, które przykłada się do policzka i sprawdza, póxniej zapisują na kartce i polecają kosmetyki. Czasem informacja o badaniu cery jest mało widoczna, mnie musiał się na oczy rzucic plakat, bo tez przechodziłam obok tego stanowiska z tysiąc razy i nie wiedziałam o co chodzi, więc szłam dalej, nie wnikałam. Sprawdź może na stronie drogerii, tam coś powinno być na te temat.
Oooo fajna ta akcja.. to teraz przynajmniej wiem za czym się rozglądać, bo zawsze oczopląsu dostaje jak tam wchodzę.. a teraz z punktu przyatakuję o testa twarzowego
Ja dziś wieczorem jak przystało na sobotę posiedziałam z książką w ręku i nogami w gorącej wodzie z cynamonową solą DrStopa Flosleku! uwielbiam takie chwile relaksu , potem maseczka na twarz- nawilżająca, pokremowałam stopy i dłonie- to robie co dziennie
Ostatnio stawiam na zdrowsze odżywianie, która ma pomóc między innymi mojej skórze
dzisiaj wcinałam cytrusy, awokado a na noc mleko z miodem i drożdżami, trochę ćwiczeń na jędrną pupę i mogę spokojnie iść spać