ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 09-09-10, 09:34
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Smile Mini konkurs z okazji Dnia Urody!

Witajcie w Światowy Dzień Urody
Z tej okazji zapraszamy Was do zabawy, w której możecie wygrać kosmetyk-niespodziankę od naszej Redakcji. Wystarczy napisać dokończenie zdania: „Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to…”. Cała wypowiedź może maksymalnie mieć 5 zdań.

Zapraszamy do zabawy, konkurs trwa tylko dzisiaj, do północy! Przyznamy 3 nagrody.

Przy okazji życzymy Wam, abyście spędziły ten dzień pięknie i naprawdę sprawiły sobie jakiś wymarzony prezent dla urody

Regulamin konkursu: http://ibeauty.pl/artykuly,100,115,9...zji-dnia-urody
stare 09-09-10, 10:12
domiarsnl domiarsnl jest nieaktywny
Junior Member

:)

Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody, to spędzenie go wyłącznie w swoim towarzystiwe, oddając się w pełni swemu ciału, pielęgnując i wsłuchując się w nie. Do tego małe zakupy w centrum handlowym, nowe jeansy, owoce na pyszną sałatkę i z całą pewnośćią uznałabym ten dzień za udany, zwłaszcza, że świętowałabym zapewne dwa dni, bo jutro obchodzę 20 urodziny
stare 09-09-10, 10:12
Żmijka Żmijka jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to kosmetyk, który pokocham, bo będzie mnie rozpieszczał delikatnością, zmysłowością i skutecznością. To taki, po który będę z przyjemnością sięgać i który będzie mnie zadowalał pod każdym możliwym względem . Przede wszystkim liczę na niezawodność! Bo lepsza, piękniejsza JA, to tym samym pogodniejsze i lepsze stają się kolejno upływające niemiłosiernie dni...
Życzę wszystkim, aby ten Dzień Urody przyniósł niezapomniane wrażenia i by pozostawił po sobie jakiś piękny ślad...
stare 09-09-10, 10:13
Anula84 Anula84 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to niewątpliwie COŚ, NA CO WARTO CZEKAĆ aż do wieczora, czyli MASAŻ OLEJKAMI WYKONANY PRZEZ MOJEGO UKOCHANEGO...

Ujędrni moje ciało, zrelaksuje mnie wspaniale (a przecież uroda rozkwita jedynie, gdy możemy się zrelaksować i odprężyć...), sprawi też, że poczuję się piękna i atrakcyjna. Czułe, choć mocne ruchy dłoni mojego prywatnego masażysty pomogą mojej skórze i... duszy. Czy można chcieć czegoś więcej? Wszak miłość to najlepszy kosmetyk poprawiający urodę!
stare 09-09-10, 10:14
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to… dzień spędzony w Krynicy. Chciałabym usiąść na deptaku, z kubkiem wody mineralnej w ręku, i po prostu być. Słuchac szumu drzew, czy pluskającej fontanny, przyglądać się ludziom, wdychać świeże powietrze. Taka moja wersja SPA, gdzie zamiast kosmetyków, cudownie działa na mnie magia tego miejsca.

stare 09-09-10, 10:16
przejs przejs jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 4
Z okazji Dnia Urody ,
życzę sobie słonecznej pogody-
bo pięknieją i mali i duzi,
kiedy czują słoneczko na buzi!

Życzę też snu więcej godzinkę
mam bowiem "rannych ptaszków" rodzinkę,
więc choć spać kocham nad życie
wbrew naturze się zrywam o świcie!

I uśmiechów se życzę kochani
bo są piękni - ci roześmiani!
Tu oczekuję od czytelnika zgody -
- prawda że z uśmiechem cały świat nabiera urody??
stare 09-09-10, 10:27
2hot4you 2hot4you jest nieaktywny
Junior Member

Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to... odnalezienie podkładu idealnego dla mojej skóry!
W pięknym,naturalnym kolorze, o miłej konsystencji i dobroczynnych właściwościach.
Jak dotąd, pomimo wielu prób, nie udało mi się to. Zawsze było coś nie tak: skóra albo się świeciła, albo była przesuszona... stąd to moje banalne marzenie-dobry podkład.
ibeauty, może spełnisz moje pragnienie w tym wyjątkowym dniu, w którym każda z nas powinna się czuć piękna?

...no i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Redakcji!
W końcu dzisiejszy dzień to Wasze święto!
stare 09-09-10, 10:45
sun sun jest nieaktywny
Junior Member

Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to dzień bez stresu i pełen odnowy,chciałabym aby same przyjemne rzeczy mnie dzisiaj spotkały i kochane osoby się od rana uśmiechały! Marzy mi się też taniec szalony z muzyką piękną połączony a na koniec dnia całuski bo bez przecież każdy dzień jest smutny i pusty :)
stare 09-09-10, 11:04
summer summer jest nieaktywny
Senior Member

Z okazji Dnia Urody chciałabym dostać, coś, co mnie rozweseli, ucieszy i doda optymizmu w te ponure jesienne dni. Wszak wiadomo, że radość dodaje urody, a w końcu dziś jej święto, więc poświętowałybyśmy razem Jako przeciętna i statystyczna kobieta ucieszyłabym się bardzo z jakiegoś kosmetyku, najlepiej takiego, który odświeżyłby moje wspomnienia po lecie, czyli np. samoopalacz, ale innym upiększaczem też nie wzgardziłabym. Dodatkowym prezentem byłby komplement z ust ukochanej osoby na temat mojego wyjątkowo pięknego wyglądu, bądź pełne podziwu spojrzenie obcego przechodnia
stare 09-09-10, 11:07
germinal germinal jest nieaktywny
Junior Member

Mój wymarzony prezent dla siebie samej z okazji Dnia Urody to…by rozstąpiły się te wstrętne chmurzyska na niebie i wyjrzało zza nich słoneczko, bo póki co jedyny sposób na poprawę nastroju, jaki przychodzi mi do głowy to tabliczka czekolady, a to jak powszechnie wiadomo urody tu i ówdzie raczej nie dodaje

Tagi
dzień urody, konkurs

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania