24-05-11, 09:51
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
"mini regulamin" a raczej "oświadczenie"
Ostatnimi czasy na forum pojawiło się wiele oszustw, dlatego wspólnie postanowiliśmy zadziałać, aby przywrócić na forum dawną pozytywną atmosferę. Postanowiłyśmy, że :
- z forum zostaną usunięte użytkowniczki, które złamały w jakiś sposób regulamin, czy postanowiły zarobić na kosmetykach, które otrzymały do testów
- bana tymczasowego otrzyma użytkowniczka, która przez pewien okres czasu działała pod kilkoma nickami, a pod dwoma brała udział w konkursach ,
- zostaną usunięte konta klony
Od tej chwili
- KAŻDA praca konkursowa będzie sprawdzana pod kątem IP oraz tego, czy nie jest plagiatem
- każdy użytkownik, którego praca okaże się plagiatem otrzyma ban tymczasowy (minimum na miesiąc),
- ban stały otrzyma każdy handlarz nagrodami, czy kosmetykami przeznaczonymi do testów, możliwość cofnięcia bana w chwili uregulowania całej należności za sprzedany przedmiot – po cenie sklepowej!)
- ban tymczasowy powędruje do każdego użytkownika, który będzie korzystał w konkursach z kont klonów, o długości trwania bana będzie decydowała ilości kont (powyżej 3 kont dajemy bana stałego)
- jeśli ktoś, kogo konto zostało tymczasowo zbanowane założy nowe konto, wówczas zostanie potraktowany jako oszust i w efekcie otrzyma bana stałego na wszystkie konta*
W tym wątku oczywiście będziemy pisać dokładnie kto, co i za co został "nagrodzony" 
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 21-06-11 o 23:16
Powód: *dopisek
|

24-05-11, 16:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
a juz polecialy do kogos ostrzezenia czy dopiero teraz jak ktoras uzytkowniczka bedzie rozrabiac to dostanie bana?
podoba mi sie ten regulamin,dobra robota dziewczyny
|

24-05-11, 16:40
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
z Adą mamy już listę osób, które w najbliższych dniach dostana po bonusie  - musimy tylko razem przysiąść, żeby się sprawiedliwie podzielić 
Gdybyśmy wiedziały, ze aż tak przypadnie Wam do gustu nasz pomysł zrobiłybyśmy to wcześniej  , a tak na poważnie myślałyśmy, że co poniektórzy się opamiętają, ale jak widać doskonale na przykładzie np.sławetnej Magdaleny  - niestety
aha i żeby była jasność - nie wierzymy w konta rodzinne, jeśli ktoś ma powyżej 3 kont, uważamy taką osobę oczywiście za "klowna"
|

24-05-11, 19:04
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał summer
A swoją drogą, to takie osoby i tak się pewnie tym pręgierzem nie przejmą, za to my będziemy miały radochę  . A tamte poklną, założą konto na innym portalu i tam będą znów kombinować, ehhh  .
|
 a ja myślę, ze co poniektórym będzie głupio - bo mnie na ich miejscu na pewno by było... no to co??? Adelajda chyba zaczynamy walczyć
|

24-05-11, 19:13
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Tobie by było, ale podejrzewam, że jednak większości głupio nie będzie, tylko będą wściekłe
|

24-05-11, 19:18
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
Tobie by było, ale podejrzewam, że jednak większości głupio nie będzie, tylko będą wściekłe 
|
my też jesteśmy wściekłe, jak widzimy, jak pół forum jest robione w ****
dlatego zaczynamy:
na pierwszy ogień idzie magdax78 i mamuta, żeby nie było, że to jakieś nasze wymysły, w załączniku IP koleżanki ( jest nieco zamazane, żeby się ktoś nie rzucił, że podajemy wszystko, ale uwierzcie, że te same liczby były). Zresztą wkopała się sama, głupio tłumaczyła
|

24-05-11, 19:29
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Powiem tak: dziewczyny, urosłyście w moich oczach, że się wam chce i robicie porządek. W imieniu wszystkich forumowiczek dziękuję Wam :*
|

24-05-11, 19:55
|
|
|
ona12345 ??  znam ją z innych stron konkursowych.
No nic pozostaje mi dziękować Wam moderatorki  , że wyłapujecie takie osóbki  ,
może dzięki temu znowu zmobilizuję się i spróbuję swoich sił w konkursach na iBeauty.pl, bo powiem szczerze ostatnio biorę udział w konkursach na co niektórych portalach a na iBeauty - stronce, która jest mi najbardziej bliska nie  , bo za dużo porażek tu miałam i jednym słowem nie ukrywam, że się poddałam.
A mini regulaminu to aż się przestraszyłam, ban na banie  , ale jestem za
|

24-05-11, 20:02
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Milusienka
ona12345 ??  znam ją z innych stron konkursowych.
No nic pozostaje mi dziękować Wam moderatorki  , że wyłapujecie takie osóbki  ,
może dzięki temu znowu zmobilizuję się i spróbuję swoich sił w konkursach na iBeauty.pl, bo powiem szczerze ostatnio biorę udział w konkursach na co niektórych portalach a na iBeauty - stronce, która jest mi najbardziej bliska nie  , bo za dużo porażek tu miałam i jednym słowem nie ukrywam, że się poddałam.
A mini regulaminu to aż się przestraszyłam, ban na banie  , ale jestem za 
|
nie dziwię się, ze się wystraszyłaś - stare użytkowniczki też sprawdzamy
ayame pod Ewe podpięty jest też inny nick a raczej 2, ale tam twierdziła ze jest siostrą - więc... nie komentuję tego
Ostatnio edytowane przez RudaGrazyna ; 24-05-11 o 20:18
Powód: zdjęcie z ip ewy i jej kont klonów
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|