23-11-11, 10:48
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Nails patch na paznokcie?
Słyszałyście o takich naklejkach na paznokcie które używa się zamiast lakieru - nie tylko w jednolitych kolorach, ale także w różnych wzorach ( np kratka Burberry). Używała któraś z Was?
|

26-11-11, 10:55
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Ja kojarzę takie naklejki, widziałam gdzieś w internecie. przykleja się na paznokieć zamiast lakieru, podobno jest bardzo trwałe. te które widziałam nazywają się chyba california nails i można je zamówić w sieci,ale nie używałam więc niech się wypowiedzą dziewczyny, które stosował  jak długo się to trzyma?
|

26-11-11, 13:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ja uzylam takich naklejanek z essence,piekne wzory do wyboru,ja wzielam rozowa panterke. w domu zadowolona otwieram paczke,a to sa najzwyklejsze w swiecie naklejki O_o imaginowalam,ze to bedzie cos w stylu lakieru w platkach,ktory ladnie paznokiec oblepi, ale ta rzecz z essence to g***** nieziemiemskie,taka sama zabawa jesli wezmiemy kartke papieru i przykleimy do pazura  moze u innych firm to inaczej wyglada,ale te z essence to lipa
|

15-12-11, 10:02
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
ja właśnie planuję zamówić na allegro i wypróbować, tez kiedyś kupiłam jakieś najtańsze i tak jak mówisz - efekt oklejenia się taśmą klejącą, tyle, że kolorową :/ szukam jednak jakiegoś fajnego wzorka na sylwestra więc może się to sprawdzi. szukałam info i w sumie dziewczyny piszą o california nails same dobre rzeczy więc zobaczymy...
|

15-12-11, 13:12
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Lady Glen ale essence miały byc takie na całe paznokcie, jak lakier - dobrze zrozumiałam? że nie takie wzorki zdobiące na lakier?
ja słyszałam i właśnie szukam, chce się rozeznać nim cos kupię, no i nie wiem jak koszty wyglądają. uwielbiam paznokcie malować i tak jak u lewej jeszcze jakos wychodzi, tak na prawej dłoni totalna katastrofa. mam chyba drewniane ręce :P
california nails - ile kosztują? ktos używał i zna nie tylko z zasłyszanych opinii? ;P
|

21-12-11, 14:50
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Mam ochotę spróbować. Widziałam kilka tutoriali na YT i wyglądają obiecująco.
|

25-01-12, 15:26
|
|
Junior Member
|
|
|
|
właśnie jestem po testowaniu tych naklejek i polecam, nie śmierdzi jak lakier, łatwo się nakłada i nie trzeba czekać aż wyschnie. no i trzyma się też dość długo, mi ok 10 dni wyglądały super, a potem już zaczęły odchodzić, ale to i tak mega długi wynik. jednym słowem - wynik na plus
|

27-01-12, 19:21
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
Testowałam to kiedyś, ale nie byłam zadowolona, naklejki nie odpowiadały wielkościom moim paznokciom,a ich "przycinanie" było bardzo czasochłonne. Jak dla mnie szkoda czasu, zwłaszcza, że efekt nie zachwycał.
|

30-01-12, 21:19
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
ano właśnie, jest jeszcze opcja niedopasowania naklejki do wielkości paznokcia, a potem taka zabawa w przycinanie doprowadziłaby mnie do szału. mimo tego mam ochotę na spróbować. opakowanie kosztuje tyle co manikiur, ale starcza na dwa "malowania". w sumie na jakieś większe wyjście można się szarpnąć
Nutelka podeślesz linka albo tytuł do tego co widziałas na YT?
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|