ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 23-11-11, 10:48
pakotka pakotka jest nieaktywny
Junior Member

Nails patch na paznokcie?

Słyszałyście o takich naklejkach na paznokcie które używa się zamiast lakieru - nie tylko w jednolitych kolorach, ale także w różnych wzorach ( np kratka Burberry). Używała któraś z Was?
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-11-11, 10:55
malwin_you malwin_you jest nieaktywny
Junior Member

Ja kojarzę takie naklejki, widziałam gdzieś w internecie. przykleja się na paznokieć zamiast lakieru, podobno jest bardzo trwałe. te które widziałam nazywają się chyba california nails i można je zamówić w sieci,ale nie używałam więc niech się wypowiedzą dziewczyny, które stosował jak długo się to trzyma?
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-11-11, 13:24
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
ja uzylam takich naklejanek z essence,piekne wzory do wyboru,ja wzielam rozowa panterke. w domu zadowolona otwieram paczke,a to sa najzwyklejsze w swiecie naklejki O_o imaginowalam,ze to bedzie cos w stylu lakieru w platkach,ktory ladnie paznokiec oblepi, ale ta rzecz z essence to g***** nieziemiemskie,taka sama zabawa jesli wezmiemy kartke papieru i przykleimy do pazura moze u innych firm to inaczej wyglada,ale te z essence to lipa
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-11, 10:02
Junior Member

ja właśnie planuję zamówić na allegro i wypróbować, tez kiedyś kupiłam jakieś najtańsze i tak jak mówisz - efekt oklejenia się taśmą klejącą, tyle, że kolorową :/ szukam jednak jakiegoś fajnego wzorka na sylwestra więc może się to sprawdzi. szukałam info i w sumie dziewczyny piszą o california nails same dobre rzeczy więc zobaczymy...
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-12-11, 13:12
Junior Member

Lady Glen ale essence miały byc takie na całe paznokcie, jak lakier - dobrze zrozumiałam? że nie takie wzorki zdobiące na lakier?
ja słyszałam i właśnie szukam, chce się rozeznać nim cos kupię, no i nie wiem jak koszty wyglądają. uwielbiam paznokcie malować i tak jak u lewej jeszcze jakos wychodzi, tak na prawej dłoni totalna katastrofa. mam chyba drewniane ręce :P

california nails - ile kosztują? ktos używał i zna nie tylko z zasłyszanych opinii? ;P
Odpowiedź z Cytatem
stare 18-12-11, 11:27
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Pakotka,te z essence wygladaja konkretnie tak http://www.google.pl/imgres?q=essenc...1t:429,r:0,s:0 i sa to naklejki na cale pazury,nie takie naklejki-ozdoby
ale nie polecam tego!
Odpowiedź z Cytatem
stare 21-12-11, 14:50
Nutelka Nutelka jest nieaktywny
Junior Member

Mam ochotę spróbować. Widziałam kilka tutoriali na YT i wyglądają obiecująco.
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-12, 15:26
Junior Member

właśnie jestem po testowaniu tych naklejek i polecam, nie śmierdzi jak lakier, łatwo się nakłada i nie trzeba czekać aż wyschnie. no i trzyma się też dość długo, mi ok 10 dni wyglądały super, a potem już zaczęły odchodzić, ale to i tak mega długi wynik. jednym słowem - wynik na plus
Odpowiedź z Cytatem
stare 27-01-12, 19:21
Dalia Dalia jest nieaktywny
Junior Member

Testowałam to kiedyś, ale nie byłam zadowolona, naklejki nie odpowiadały wielkościom moim paznokciom,a ich "przycinanie" było bardzo czasochłonne. Jak dla mnie szkoda czasu, zwłaszcza, że efekt nie zachwycał.
Odpowiedź z Cytatem
stare 30-01-12, 21:19
Junior Member

ano właśnie, jest jeszcze opcja niedopasowania naklejki do wielkości paznokcia, a potem taka zabawa w przycinanie doprowadziłaby mnie do szału. mimo tego mam ochotę na spróbować. opakowanie kosztuje tyle co manikiur, ale starcza na dwa "malowania". w sumie na jakieś większe wyjście można się szarpnąć

Nutelka podeślesz linka albo tytuł do tego co widziałas na YT?
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania