18-06-11, 14:28
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Migotko, zgadzam się, jest dużo dobrych koasmetyków ze średniej i niższej póli cenowej
|

18-06-11, 18:56
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
Migotko, zgadzam się, jest dużo dobrych koasmetyków ze średniej i niższej póli cenowej 
|
jest dużo dobrych z niższej i dużo rewelacyjnych z wyższej półki.
Takie ocenianie i nazywanie snobizmem jest trochę nie na miejscu. To tak jakby ktoś nazwał skąpcem osobę która kupuje tylko tanie kosmetyki. Nie zaglądajmy sobie w portfele i nie komentujemy w tak nieprzyjemny sposób, ok?
|

19-06-11, 10:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Aga, a gdzie ja niby napisałam, że to snobizm?  Napisałam, że raczej jakabym miała dużo $ do wydania, to prędzej na coś do twarzy niż ciała
|

19-06-11, 11:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Czy któraś z Nas pisała o snobizmie ?
|

19-06-11, 11:49
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Tak, Weronika :
Cytat:
Napisał weronika.o-ca
(...)
a krem za 700zł? Sorry, uważam, ze to snobizm... ale to tylko moje zdanie 
|
|

19-06-11, 13:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Dakoto, myslałam bardziej o wypowiedziach moich lub Ayame (to jej wypowiedz zacytowała poprzedniczka).
Nieistotne
|

19-06-11, 14:46
|
|
Junior Member
|
|
|
|
hej dziewczyny  mozecie mi doradzic jakie firmy kosmetyczne wysylaja na pewno próbki za darmo?[
|

19-06-11, 15:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja napisałam i dostałam próbki od Biodermy ( i to nawet dwa razy, bo raz chciałam filtr, przysłali mi 3 próbki po 5ml plus 10 ml micela) a potem napisałam jeszcze raz, że dziękuję za filtry i czy mogłabym dostać jeszcze krem do cery naczynkowej i też przysłali próbkę 5ml. Dostałam też próbki od Ziaji (chyba z 5, ale w saszetkach po 1,5ml), choć wysłali mi maila, że nie wysyłają (ale ponoć to automatyczny mail na słowo "próbka" w temacie) no ale przysłali mi katalog produktów Ziaja med i próbki. Ważne: pisz szczerze, co byś chciała, jaki masz rodzaj cery, wiek itd. Takie maile traktują bardziej serio
|

19-06-11, 19:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
Ja napisałam i dostałam próbki od Biodermy ( i to nawet dwa razy, bo raz chciałam filtr, przysłali mi 3 próbki po 5ml plus 10 ml micela) a potem napisałam jeszcze raz, że dziękuję za filtry i czy mogłabym dostać jeszcze krem do cery naczynkowej i też przysłali próbkę 5ml. Dostałam też próbki od Ziaji (chyba z 5, ale w saszetkach po 1,5ml), choć wysłali mi maila, że nie wysyłają (ale ponoć to automatyczny mail na słowo "próbka" w temacie) no ale przysłali mi katalog produktów Ziaja med i próbki. Ważne: pisz szczerze, co byś chciała, jaki masz rodzaj cery, wiek itd. Takie maile traktują bardziej serio 
|
Ayame, pisałaś do nich na jakiś adres standardowy, typu kontakt z klientem dostępny na polskiej stronie firmy?
Próbki drogich kosmetyków to rzeczywiście świetne rozwiązanie gdy chcemy kupić coś za fortunę, a nie kupować kota w worku... Bo jeszcze 20 pln odżałuję, jak coś mi nie podpasuje, ale jak wydam 200 pln i okaże się tragedią, to chyba się pochlastam...
I potwierdzam, że nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości

19-06-11, 21:33
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał diabolique
Ayame, pisałaś do nich na jakiś adres standardowy, typu kontakt z klientem dostępny na polskiej stronie firmy?
Próbki drogich kosmetyków to rzeczywiście świetne rozwiązanie gdy chcemy kupić coś za fortunę, a nie kupować kota w worku... Bo jeszcze 20 pln odżałuję, jak coś mi nie podpasuje, ale jak wydam 200 pln i okaże się tragedią, to chyba się pochlastam...
I potwierdzam, że nie zawsze cena jest wyznacznikiem jakości 
|
Tak, na stronie była taka zakładka, że można im było wysłać bezpośrednio maila i ja z tego wysłałam, była nawet opcja, że ten mail to prośba o próbki
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|