05-10-11, 09:35
|
|
Member
|
|
|
|
JA używam maski do włosów z Biovax z proteinami mleka. Jest świetna i nie obciąża mi włosów, wręcz zauważyłam że mniej się przetłuszczają 
Włosy sa mięciutkie w dotyku i lśniące jak nigdy dotąd (wczesniej stosowałam jedwab i on powodował nadmierne przetłuszczanie włsów)
|

05-10-11, 09:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
a ja polecam odżywkę z ziaji - do codziennego stosowania i pielęgnacji a takze regenerujaca. ;p
|

05-10-11, 09:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał kleo
a ja polecam odżywkę z ziaji - do codziennego stosowania i pielęgnacji a takze regenerujaca. ;p
|
chodzi o te odżywki z nowej serii? czy które?
|

06-10-11, 09:02
|
|
Member
|
|
|
|
Używał ktoś może odżywke lub szampon z Natury : NAtur Vital Sensitive? Niby jakiś ma byc naturalny i super extra, ale nie wiem, tak sie na razie czaje
|

06-10-11, 11:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja aktualnie nie używam żadnej.
Na pólce stoją:
- maska Pantine Pro V nature fusion (również odżywka i serum) - zupełnie mi nie służą, włosy się puszą i trudno je ułożyć
- jakiś czas temu kupiłam też błyskawiczną maskę odbudowującą z aminokwasami (to samo) - również "stoi"
Jakiś czas temu wykończyłam maskę z jedwabiem z Ce Ce Med (ta była całkiem niezła)
Włosy myję szaponem z Joanny mleko+miód i czasami wetrę w nie jedwab z Biosilku.
Szaleństwa nie ma.
|

06-10-11, 13:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał migotka
Ja aktualnie nie używam żadnej.
Na pólce stoją:
- maska Pantine Pro V nature fusion (również odżywka i serum) - zupełnie mi nie służą, włosy się puszą i trudno je ułożyć
- jakiś czas temu kupiłam też błyskawiczną maskę odbudowującą z aminokwasami (to samo) - również "stoi"
Jakiś czas temu wykończyłam maskę z jedwabiem z Ce Ce Med (ta była całkiem niezła)
Włosy myję szaponem z Joanny mleko+miód i czasami wetrę w nie jedwab z Biosilku.
Szaleństwa nie ma.
|
też lubię szampony joanny, mam wersję z wyciągiem z żółtka i olejem rycynowym bardzo sobie chwale zarówno szampon jak i odzywkę z tej serii
|

06-10-11, 22:42
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Pantene. Czasami tez uzywam fructis
|

08-10-11, 14:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Czy znacie jakieś dobre odzywki albo maski z keratyną?  Wyczytałam,że keratyna wzmacnia włos
|

27-10-11, 19:56
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Ja jestem wierną i wielką fanką produktów Pantene Pro-v, używam ich kosmetyki od wielu lat i jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam. Obecnie bardzo lubię odżywkę bez spłukiwania - włosy gładkie i proste, do mich lekko falowanych włosów coś rewelacyjnego!
|

12-11-11, 11:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Od jakiegoś czasu zaczęłam stosować odżywki, które stały na półce od dłuższego już czasu. Inaczej nie rozczesałabym włosów po szamponie Vichy Dercos. Tak więc stosuję zamiennie Pantine PRO-V - albo natural fusion (odżywka) lub błyskawiczną maskę z aminokwasami też Pantine Pro-V. Jakoś nie ma szaleństwa, ale włosy idealnie się rozczesują. Plus za fajny zapach.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|