ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 09-12-09, 19:21
elektricgirl elektricgirl jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 32
Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do elektricgirl
nie na pewno nie w salonie nie uzywaja przewaznie takich sansilków z reszta poznalabym
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-12-09, 12:35
rafalmagdajankowiak
Guest

witam

Moim zdaniem wypróbowana odżywka do włosów RADICAL JESTEM Z NIEJ ZADOWOLONA!
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-12-09, 18:50
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Cytat:
Napisał elektricgirl Zobacz post
a ja mam pytania 2:
1. kiedys w salonie fryzjerskim fryzjerka nakładala mi taka fajną odzywkę miala bananowy zapach, opakowanie fioletowe, wygładzajaca-ktos moze wie co to? super była...
2 czy po odzywkach spłukujecie wlosy zakwaszona wodą ( np. 1 lyz. octu na litr wody)? ponoc po zakwaszeniu luski sie domykaja i wlosy staja sie gladsze. wiecie cos na ten temat/
Kiedys tez w jakims "salonie" fryzjerka uzyła świetnej odzywki, ale nie chciała powiedzieć, co to było. Także pięknie owocowo pachniała, i włosy były po niej cudne. Opakowanie widziałam, ale nic mi nie dało, bo było takie zwykłe, z pompką, jakby przelana była.
Po odzywce nie spłukuje niczym, fakt, że łuski się zamykają, ale mozna tez i zimną wodą spłukiwać, tylko taką dłuższą chwile Znalazłam też, że fryzjerka gwiazd poleca przejechac po włosach kostką lodu, też się łuski zamkną. Włosy muszą być czyste,bez lakierów, pianek itd itp.

Odpowiedź z Cytatem
stare 13-12-09, 19:03
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Cytat:
Napisał dakota Zobacz post
Kiedys tez w jakims "salonie" fryzjerka uzyła świetnej odzywki, ale nie chciała powiedzieć, co to było. Także pięknie owocowo pachniała, i włosy były po niej cudne. Opakowanie widziałam, ale nic mi nie dało, bo było takie zwykłe, z pompką, jakby przelana była.
Po odzywce nie spłukuje niczym, fakt, że łuski się zamykają, ale mozna tez i zimną wodą spłukiwać, tylko taką dłuższą chwile Znalazłam też, że fryzjerka gwiazd poleca przejechac po włosach kostką lodu, też się łuski zamkną. Włosy muszą być czyste,bez lakierów, pianek itd itp.
Ada a może chodzi Ci o Matrixa?? Ja mam szampon i powiem Wam, ze jest rewelacyjny, długo kolor utrzymuje, są świeże i ładne, a zapach tez ma super

oczywiście pompkę można dokupić - ja w hurtowni fryzjerskiej dokupiłam - z tego co pamiętam to około 12zł kosztowała
Fryzjerzy bardzo często w salonach używają odżywek kallosa, bo są tanie i skuteczne. A z racji tej, ze opakowania nie są poręczne i zbytnio estetyczne to przekładają odżywki do inn6ch opakowań, np. po matrixie - spotkałam się z takimi "machlojami"

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-12-09, 09:06
Senior Member

to w tubce mi pasuje...a zaach bananowy alo cuś w ten deseń?
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-12-09, 11:41
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Cytat:
Napisał elektricgirl Zobacz post
to w tubce mi pasuje...a zaach bananowy alo cuś w ten deseń?
Elektryczna to w tubce to krem do stylizacji, mnie banana nie przypomina, ale zapach też jest świetny... chociaż im dłużej wącham tym bardziej przypomina mi banana,ale możliwe ze podswiadomie chcę go poczuć - z resztą cała seria pachnie tak samo, więc jak "dorwiesz" gdzieś w hurtowni czy też w sklepie fryzjerskim to zobacz czy Ci o to chodziło.
Pytałam się bratowej o ta bananową odżywkę (ona jest fryzjerką), ale powiedziała ze nic takiego jej nigdy nie wpadło w ręce - jedyne fioletowe odżywki jakie kojarzy, na których pracują fryzjerzy to matrix właśnie

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-12-09, 16:28
Senior Member

Talking

tamta w tubce u mnie to oddzywka byla. nie wiem juz-podaje sie. a tobie dzieki ze chcialo ci sie zaciagac ta oddzywka az do omamów bananowych
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-12-09, 13:12
ewa9317 ewa9317 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 24
ja zakupiłam odżywkę fructisa i elsev włosy s świetnie gładkie naprawdę dla mnie boskie rzeczy
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 79b31b9545d94_0_n.jpg (7.3 KB, 0 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg 32055.jpg (21.5 KB, 0 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytatem
stare 28-12-09, 14:47
Tulipka
Guest

Odkąd zaczęłam być klientką Instytutu Kerastase, przekonałam się do kosmetyków fryzjerskich, moim zdaniem dają o niebo lepsze efekty niż tradycyjne, marketowe odżywki i szampony, pod warunkiem że są dobierane pod okiem dobrego fryzjera. Od siebie polecam maskę Nutridefense i nektar termiczny Kerastase do włosów wysuszonych.
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-12-09, 16:06
Monika Wolińska
Guest

Witaj taras- domowe specyfiki rzeczywiście często sprawiają wrażenie bardziej precyzyjnych jednakże drożdże to nie jest dobry pomysł na dłuższą metę ponieważ zbytnio zmiękczają łuskę włosa co w afekcie końcowym może doprowadzić do niereagowania na koloryzację ,ponadto skóra głowy nie jest obojętna na drożdzany jej nadmierne spulchnienie niesie za sobą masę powikłań.
Nie polecam dodawać drożdży ,pozostałe składniki takie jak żółtko jajka kurzego , oliwa z oliwek jak najbardziej .
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania