27-12-11, 21:26
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
NASZE makijaże
co myslicie o takim temacie,gdzie wrzucalbysmy makijaze ktore nam sie podobaja albo takie ktore same zrobilysmy,moze dobry temat dla tych,ktore nie chca od razu zakladac tematow calych poswieconych wlasnym tworom.
sama dzis zrobilam po raz pierwszy smokey eye taki po bozemu,tradycyjny,wedlug tutorialu z youtube. i stwierdzam,ze mi wyszedl mega  chcialam nawet zrobic zdjecia,ale jestem glupia jesli chodzi o aparaty,wiec nic z tego
|

28-12-11, 14:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Lady - ja jestem ZA! Według mnie to świetny pomysł!  Te, które nie chcą zakładać własnego wątku z makijażami, bo np. nie są tak wprawione w boju jak nasza megi czy agabil, a od czasu do czasu uda im się zrobić coś ładnego i będą chciały się tym pochwalić-powinny być zadowolone  Poza tym, tak jak napisałaś możemy wrzucać też jakieś ciekawe i oryginalne makijaże z neta

28-12-11, 14:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
mi też lipnie wychodzą fotki makijażu z aparatu... nie wiem jak to robić. np. taka megi zawsze pieknie to robi
|

28-12-11, 14:38
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał tymka1989
mi też lipnie wychodzą fotki makijażu z aparatu... nie wiem jak to robić. np. taka megi zawsze pieknie to robi 
|
Dokładnie, u megi na zdjęciach zawsze wszystko pięknie widać, a kolory są wyraźne i nasycone...Mnie takie fotki też za bardzo nie wychodzą  Może Megi zdradzi nam sekret swoich pięknych ujęć

28-12-11, 19:22
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
fajnie,ze pomysl spotkal sie z aprobata,i ja czekam na instrukcje robienia zdjec. w oczekiwaniu wstawiam makijaze ktore zobaczylam na kwejku i teraz odnalazlam w necie-zainspirowane nowa wersja my little pony-friendship is magic--> ta wersja kucykow jest swietna,jestem absolutna fanka,zreszta kto uwaznie sledzi internet to wie,ze choc docelowa grupa odbiorcow tej produkcji mialy byc dzieciaki,to oglada to mlodziez-studenty,w tym duzo facetow. wszystkie odcinki do obejrzenia na youtube xD koniec tej reklamy,wklejam makijaze,moim zdaniem majstersztyk,nie wiem ktory jest najladniejszy:
|

28-12-11, 20:30
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
 Raaaaaanyyyyyy! Ale cudeńka....Mnie najbardziej podobają się (zaczynając od góry): 1,3 i 8!

29-12-11, 11:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
super są te makijaże  naprawdę.
a mi się podoba makijaż zamieszczony w artykule ib.. piękny jest... http://ibeauty.pl/artykuly,3,49,2493...-w-jeden-dzien ten złoty z czarnym... jak mi się taki marzy...
|

30-12-11, 11:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Oto makijaż, który właśnie znalazłam w necie - jak dla mnie zjawiskowy, dzięki nietypowemu potraktowaniu brwi  Nie wiem, czy sama bym się odważyła na coś takiego, ale trzeba przyznać, że przyciąga wzrok...
|

30-12-11, 13:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał anxiety_explosion
Oto makijaż, który właśnie znalazłam w necie - jak dla mnie zjawiskowy, dzięki nietypowemu potraktowaniu brwi  Nie wiem, czy sama bym się odważyła na coś takiego, ale trzeba przyznać, że przyciąga wzrok...
|
Na pewno bardzo oryginalny,ale jak dla mnie brwi są przesadzone. Makijaż oczu za to mocny, wyrazisty, ale jest ok  Usta w bardzo ładnym, delikatnym łososiowym odcieniu

03-01-12, 08:54
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Matko, ja chyba jestem strasznie staroświecka, mi się one wcale nie podobają, ja w makijażu lubię minimalizm i skromność a za razem efektowność, nie lubię zbyt przeciążonego oka, oczko musi być lekkie, ładnie podkreślone
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|