ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 16-06-11, 08:21
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Nowy konkurs - antyperspiranty Rexona i ręcznik plażowy!

Zapraszamy Was do konkursu, w którym możecie wygrać jeden z pięciu zestawów Rexona Women, a w nim: aż 3 antyperspiranty Rexona z linii Aloe Vera (roll-on, sztyft i spray) oraz plażowy ręcznik Rexona.

Zadanie konkursowe jest dwuetapowe. Najpierw wpisz w poście odpowiedź „Tak” lub „Nie” na pytanie: „Czy nową Rexonę różnią od poprzedniej zapach, opakowanie i formuła MotionSense?”. A potem rozwinąć zdanie (do max. 5 zdań): „Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato, bo…”.

Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,3,48,1773...recznik-rexona

Zapraszamy!
stare 16-06-11, 09:25
bb26 bb26 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
"TAK"
Antyperspirant Rexony to pewność,że nie "dam plamy"
i każdy upalny dzień będzie udany.
Różne warianty ochrony proponuje,
każdy wybiera to, co z chęcią stosuje.
Aktywne kapsułki, pod wpływem ciepła się uwalniają,
pożądanie suchą pachę wciąż zapewniają.
Plamy na ubraniach nigdy nie powstaną,
więc przetrwam gorące lato z Rexoną.
stare 16-06-11, 09:58
olllllciaa olllllciaa jest nieaktywny
Member

1. Tak

2.Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato, bo żaden inny antyperspirant nie daje sobie rady z moją potliwością. Próbowałam już wielu tego typu kosmetyków,ale to były to tylko zmarnowane pieniądze i czas.. Od dwóch lat używam Rexony -dezodorantów i antyperspirantów- i jestem bardzo zadowolona, owszem do niektórych produktów tej firmy,mam pewne zastrzeżenia,ale 90% antyperspirantów jest skuteczna,pięknie pachnie i powstrzymuje wydzielanie się potu. Dlatego jestem pewna,że antyperspiranty Rexony pozwolą mi nie tylko przetrwać najbardziej gorące lato,ale także zimę,gdzie pod stosem swetrów nasze ciało nie ma jak oddychać i także się poci.
stare 16-06-11, 10:08
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
1. Tak

2. Antyperspiranty Rexony powolą mi przetrwać najbardziej upalne lato ponieważ to ... REXONA! Ufam tej marce bezgranicznie, a uwielbieniem do niej zaraziła mnie moja mama, która jest jej niesamowicie wierna od lat Jak mawiają jaka mama -taka córka, no i fakt! Delikatność, skuteczność i wydajność zamknięta w pięknych buteleczkach, sztyftach i roll-onach. Z Rexoną moje lato będzie piękne i gorące
stare 16-06-11, 10:08
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
„Tak”
„Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato,bo mają w sobie magiczne kapsułki,które w sposób nader inteligentny ujawniają swoją moc w najbardziej ekstremalnych warunkach.To moi niewidzialni strażnicy,pomagający mi przetrwać cały dzień ,bym mogła się czuć nieskrępowana nawet w stresujących momentach.Są niezawodni i zawsze mogę na nich polegać,w końcu takie jest ich zadanie. Pomimo,że na co dzień ciągle jestem w ruchu,mam 100% pewność,że ,nie "dam plamy"-w najbardziej nieodpowiedniej chwili”.
stare 16-06-11, 10:13
jolcia1984 jolcia1984 jest nieaktywny
Member

1.Tak
2.Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato,bo nie ma bardziej skutecznych dezodorantów na naszym rynku niż Rexona.Nawet tak gorąca kobieta jak ja nie stanowi wyzwania dla skuteczności dezodorantów Rexona.Zatem żegnajcie przykre zapachy spod pachy i ruszamy na podbój lata
stare 16-06-11, 10:16
megi22241 megi22241 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 31
1.Tak.
2.Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato bo,
w swoim składzie specjalne kapsułki zawierają,
które pod wpływem ruchu piękny zapach uwalniają.
Więc można skakać,szaleć,biegać,
wzmożonego ruchu się nie bać.
I już nie trzeba myśleć czy ktoś od nas czuję te nie przyjemne zapachy,
bo z Rexoną pot cię nie zaskoczy będziesz mieć ubaw po pachy
stare 16-06-11, 11:01
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
1. Tak

2. Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato, bo dają mi pewność, że "nie dam plamy" i żaden przykry zapach spod pachy nie zepsuje mi letnich rozkoszy!
stare 16-06-11, 11:10
Kosmetyca Kosmetyca jest nieaktywny
Junior Member

Tak. Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato, bo są po prostu niezawodne. Z chęcią ich używam i choć lubię zmieniać antyperspiranty, zawsze wracam do Rexony- szanuję ja za jakość, komfort używania i niezwykle przyjemne linie zapachowe.Tego lata na pewno nie zabraknie w moim kosmetycznym niezbędniku nowego antyperspirantu z formułą MotionSense- postanowiłam, ze jeśli go nie wygram, to go kupię. Ale wygrana cieszyłaby mnie bardziej.Serdeczne pozdrowienia
stare 16-06-11, 11:10
anjaJ anjaJ jest nieaktywny
Junior Member

Antyperspiranty Rexony linii Aloe Vera Fresk i cieszę się ruchem bez żadnych obaw.

1) TAK
2)Kocham słońce , wakacje , uwielbiam kiedy wietrzyk delikatnie pieści moja skórę ale z uroków lata mogę cieszyć się tylko w tedy kiedy mam pewność że moja skóra pod pachami jest nadal sucha i nie ma na niej śladów potu. Tylko Antyperspiranty Rexony pozwolą mi przetrwać najbardziej gorące lato, bo ich skład oparty jest na naturalnych wyciągach z roślin takich jak aloes który przeciwdziała podrażnieniom skóry , delikatnie nawilża ją i powoduje że mogę przez cały dzień czuć się pewnie , komfortowo i ten subtelny zapach aloesu który współgra z zapachem mojej skóry. Ulepszona formuła MotionSense uwalnia zapach pod wpływem ruchu, powoduje że nawet w trakcie uprawiania sportów mam pewność że moja skóra w miejscach pocenia się nadal zachowa nienaganny wygląd i świeżość. Antyperspiranty Rexony linii Aloe Vera Fresk i cieszę się ruchem bez żadnych obaw.
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs, rexona, tak

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania