15-04-11, 00:51
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Nowy konkurs Bielenda!
Zapraszamy Was do nowego konkursu, w którym możecie wygrać świetne kosmetyki owocowe Bielendy - w każdym zestawie aż 6 kosmetyków (miks z linii Awokado, Ogórek & Limonka i Granat).
Wystarczy napisać wypowiedź będącą rozwinięciem zdania: „Lubię owocowe kosmetyki, bo…” - max. do 5 zdań.
Uwaga! Wypowiedź powinna być stworzona specjalnie na potrzeby tego konkursu.
Wszystkie szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,48,1600...nacje-bielendy
Serdecznie zapraszamy!
|

15-04-11, 01:18
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
„Lubię owocowe kosmetyki, bo…”
dostarczają mojemu organizmowi dużej dawki bomby witaminowej od zewnątrz 
używałam masła do ciała - AWOKADO
|

15-04-11, 02:39
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Lubię owocowe kosmetyki, bo…
sprawiają,że mogę dojrzewać jak awokado, najsmaczniejszy mój miąższ, sok cieknący po brodzie i gorąca tropikana, którą ściągam z odległych wysp, w objęcia zimnej łazienki. Mogę stać się wybuchowa jak granat, promienieje własnym blaskiem, rażę ilością energii, a nawet zdołam być tak słodka, że z moich soczystych osnówek może powstać syrop- grenadyna.
A mogę też zzielenieć na wiosnę, jak ogórek, co prawda jestem z grządki dyniowców, jednak waga moja oscylująca, raczej w okolicach tężyzny limonki. Warto wspomnieć o zabarwionej zielenią, limonce, bo ja, tak jak ona, rozkwitam przez cały rok.
używałam ogórka i limonki ( żel myjący)
|

15-04-11, 08:55
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Bielenda _ owocowe kosmetyki
Lubie owocowe kosmetyki , bo ...
sprawiaja, ze moja skora po zimie promienieje i dzieki temu czuje sie swietnie.Owocowe kosmetyki daja mojej skorze duzo witamin i skladnikow mineralnych ktore sa naturalnego pochodzenia..
Wszystko to sprawia, ze moje skora i ja wchodzimy w wiosne po dlugiej zimie jak nowo narodzone i pelne energii na wiosenne, pogodne dni.
|

15-04-11, 09:30
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Granat - bliskowschodni symbol nieśmiertelności i miłości.
Lubię owocowe kosmetyki, bo uwielbiam granat … ten owoc to bliskowschodni symbol nieśmiertelności i miłości…
Coś w tym jest, ponieważ granat to doskonałe źródło witamin i bogactwo soli mineralnych, które ukryte w kosmetykach zapewniają doskonale odżywioną, jedwabiście gładką i miękką skórę...
Co więcej, zapach tego owocu przyprawia mnie o pozytywny zawrót głowy, przywołuje w pamięci cudowne wakacyjne chwile...
Właśnie zapowiedzą wakacji są owocowe wiosenne kosmetyki i dzięki nim możemy poczuć energię i bliskość letniego wypoczynku i relaksu...
Wiosenny kosmetyk, czy to żel do kąpieli, balsam czy peeling to orzeźwiający koktajl owocowy, który budzi moje ciało i umysł do działania oraz sprawia, że w mojej głowie gości lato, a na twarzy ogromny uśmiech
|

15-04-11, 09:40
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Lubię owocowe kosmetyki, bo...
Lubię owocowe kosmetyki, bo pielęgnacja nimi to prawdziwa uczta dla ciała i zmysłów!
Kocham je szczególnie za ich kuszące, zniewalające zapachy. Zapachy, które w swej finezji wyciszają skołatane nerwy, które w swej słodkości pozwalają nabrać nowej pozytywnej energii, które w swej świeżości przywodzą na myśl ciepło egzotycznego słońca. Kiedy wcieram w skórę owocowe masło do ciała, wiem, że dostarczam jej tego, czego najbardziej potrzebuje, czyli cały arsenał dobroczynnych pierwiastków i to w dodatku tych najcenniejszych, bo pochodzących prosto ze źródeł natury.
Dzięki owocowym kosmetykom dbanie o ciało to już nie tylko codzienny obowiązek - to odprężenie, to rozkosz, błogość i słodycz, to przyjemność sama w sobie...
Używałam: masło do ciała GRANAT, sól do kąpieli KAROTEN
|

15-04-11, 09:59
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Lubię owocowe kosmetyki bo...
cenię sobie naturalne składniki w produktach, które stosuję. Gdy ich używam czuję, że sama matka natura dba o moją urodę  To, że jedzenie owoców ma drogocenny wpływ na nasze zdrowie czy sylwetkę, a nawet na nasze samopoczucie wiadomo nie od dziś, tak samo jest z używaniem kosmetyków, zawierających naturalne ekstrakty z owoców, dlatego to raj dla naszych włosów, skóry, a także zmysłów  A więc nigdy w mojej kosmetyczce nie brakuję tego typu kosmetyków. NIECH OWOCE BĘDĄ Z NAMI!!
|

15-04-11, 10:02
|
|
Member
|
|
|
|
|
owocowe letnie szaleństwo
Lubię owocowe kosmetyki, bo...
owocowe kosmetyki to wakacje, a wakacje to pierwsza miłość, podróże, niezapomniane przygody i świetna pogoda ! Zimą nasze ciało jest wysuszone,pozbawione blasku,za to w lecie nabiera witalności, prezentuje się pięknie i zdrowo.Przeważnie jest to zasługa owoców,które jemy w dużej ilości i które dostarczają nam witamin.Tak samo jest z kosmetykami, to dzięki nim do skóry wchłaniają się odpowiednie składniki,a ona sama jest świetnie nawilżona.
Posiadałam kiedyś żel antycellulitowy z Bielendy.
|

15-04-11, 10:05
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Lubię owocowe kosmetyki bo...
Są idealna dla kobiecego ciała w sam raz na wiosenne dni, otulić się mgiełka tych niesamowitych zapachów truskawki mango, wanilii, pomarańczy czy limonki. Owocowe kosmetyki kryją w sobie magię sprawiaja że jestem szczesliwa i zadowolona. Kusząca wiśnia czy truskawka to moja słabość to takie słodkie afrodyzjaki, które przypominają nam o słonecznych dniach jest wiele balsamów, płynów do kąpieli, kremów a
truskawkową pomadka do ust można skusić nie jednego mężczyznę. Owocowe kosmetyki przywracają mi młodość czuję się po nich świeża i radosna przenoszą mnie do sadu wszystkich owoców świata i proszą się aby je zerwać. Do lata jeszcze daleko mimo to
mogę się rozkoszować różnymi owocowymi kosmetykami.
|

15-04-11, 10:07
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Liczi, awokado, limonka, pomarańcza...
Lubię owocowe kosmetyki, bo:
Awokado to soczysta uczta dla mojego ciała i zmysłów,
Jagody goji to iście witaminowa rozkosz dla mojego ciała,
Pomarańcza to promienie ciepłego słońca zaklęte w owocu,
Limonka to sprzymierzeniec w walce z niedoskonałościami skóry,
Truskawka to afrodyzjak, który pobudza wszystkie zmysły,
Brzoskwinia to wakacyjne wspomnienia skryte w delikatnym miąższu,
Liczi to pełnia słodkiego nawilżenia zamknięta w tym owocu,
Owoce to zgrany duet z kosmetykami, gdyż pielęgnują i pieszczą moje ciało i duszę
Nie używałam jeszcze kosmetyków firmy Bielenda.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|