ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 02-02-11, 08:52
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Smile Nowy konkurs - Dr Irena Eris

Zapraszamy do konkursu walentynkowego, w którym możecie wygrać zestaw składający się z profesjonalnych kosmetyków Dr Irena Eris Prosystem Home Care: matująco-wygładzającego fluidu (aby wyglądać zawsze pięknie) oraz zmysłowego olejku do aromaterapii Body Fiesta Mleczna Słodycz (na upojne wieczory we dwoje;-). Do rozdania mamy 10 takich zestawów!

Zadanie konkursowe polega na rozwinięciu zdania (max. do 5 zdań): „Zmysłowy olejek do ciała…”.

W poście (np. nad wypowiedzią będącą rozwinięciem zdania) należy też wpisać odpowiedź na pytanie:
Czy Prosystem Home Care to linia kosmetyków Dr Irena Eris dostępnych wyłącznie w Kosmetycznych Instytutach Dr Irena Eris? Wpisz „Tak” lub „Nie”.

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,4,86,1379...stem-home-care

Zapraszamy!
stare 02-02-11, 09:12
shaatila shaatila jest nieaktywny
Banned

Zdjęcia: 20
1. TAK

2. Zmysłowy olejek do ciała dostarcza nam silnych bodźców nie tylko dotykowych - skóra nasiąka aromatycznymi nutami jaśminu, uspokajająca melodia lawendy usypia cichutko na skórze, a ja nie mogę się od nich uwolnić błądząc w marzeniach o ciepłych, letnich wieczorach...
Chłoniemy wibrujące kwiatowe akordy przewodzące na myśl wiosenne ogrody, prowadząc zmysłowe ruchy rąk po plecach, ramionach, stopach. Krążę palcami po zmęczonym karku mojego narzeczonego, uwalniając wonne doznania terapeutycznego olejku i sycąc się aksamitem jego skóry, która uległa magii tego czarodziejskiego eliksiru...
stare 02-02-11, 10:26
Anula84 Anula84 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
1. Tak.

2.

Zmysłowy olejek do ciała
nie tylko na zmysły działa!
Bo i psychikę wspomaga,
i dobry nastrój mój wzmaga,
i wszelkie smutki przegania,
i do relaksu mnie skłania...
A zmysły? One wariują,
gdy jego obecność czują:
wzrok widzi wizje urocze,
jak brzegiem morza z kimś kroczę,
jak w lesie spacer odbywam;
zmysłem dotyku odkrywam
nowe pokłady rozkoszy;
węchem do nieba się wznoszę,
smakując każde doznanie;
uszami chłonę wyznanie
miłosne od masażysty...
Olejek - to luksus czysty!
stare 02-02-11, 10:35
baunsujacanuta baunsujacanuta jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
1. TAK

2. Zmysłowy olejek do ciała sprawia ze nasze zycie nabiera nowych kolorów,zapachów.Dzieki Nim kazda z nas czuje jak jest otulana jedwabistą gładkoscią ciała,to taki dla nas kobiet afrodyzjak. Dzieki któremu nasze cialo jest tak miekkie,pachnące,gładkie ze mamy ochote je eksponowac za kazdym razem.
stare 02-02-11, 10:56
aredhel aredhel jest nieaktywny
Banned

1. Tak.

2. Zmysłowy olejek do ciała sprawia, że czuję się jak Kleopatra. Używając go, wyobrażam sobie, że jestem królową Egiptu, najpiękniejszą kobietą świata i że codziennie, przed przyjmowaniem kolejnych gości i podejmowaniem ważnych politycznych decyzji, zażywam odprężającej kąpieli, która koi moje ciało i zmysły. Olejek do ciała kojarzy mi się z rozpalonym słońcem, tętniącym życiem, Egiptem, z gorącym powietrzem, przed którym ów olejek chroni moją skórę. Zapach olejku do ciała pozwala mi traktować moją skórę w królewski sposób. Jednak w przeciwieństwie do Kleopatry nie zależy mi na podziwie wszystkich, ale moją piękną, odżywioną, nawilżoną i miękką skórą chcę zachwycać mojego ukochanego, który sprawia, że czuję się jak królowa.
stare 02-02-11, 10:57
anakea anakea jest nieaktywny
Member

1. TAK

2. Zmysłowy olejek do ciała sprawia, że sypialnia staje się idealnym miejscem wypoczynku, relaksu i... wspólnej, odprężającej zabawy! Raz pachnę anielską wanilią z nutką kokosa, innym razem unosi się dookoła mnie drapieżna chmurka z mocnym piżmem, a mój mężczyzna, zamiast przeskakiwać z kanału na kanał, ślęcząc przed telewizorem, z miejsca apetycznie się oblizuje, i raz dwa, nie musząc kusić go wachlarzem rzęs i koronkową koszulką, czuję jego ręce na swoim ciele.
A czy jest coś wspanialszego jak wieczorny masaż, gdy po całym dniu ledwo czujemy wszystkie mięśnie, a ciepła kąpiel pomaga jedynie na chwilę, i wcale nie tak do końca?
Takie zmysłowe olejki do ciała powinny być zresztą przepisywane przez lekarzy, gdy atmosfera w sypialni nieco się ostudzi, a nam marzy się gorące Borneo, nie arktyczna temperatura. Pachnące olejki świetnie dbają również o nasze ciało, bo nawilżają i wygładzają, a poza tym, jest w tych zapachach coś, co powoduje, że poza słodkim rozleniwieniem, poprawia się z miejsca nam humor, co od dawien dawna wykorzystuję w domowej terapii antydepresyjnej
stare 02-02-11, 11:19
teli teli jest nieaktywny
Junior Member

1. TAK.
2.

zaprasza ciało do zwiedzenia filharmonii Ducha, gdzie olejek gra na zmysłach najpiękniejsze symfonie. Rozniećmy w sobie emocje, niech zaiskrzą między nami...
Zagrajmy... z nutą głowy, rozczulmy się, aromatem kwiatów otoczmy całe ciało;
niech głowa zapomni o istnieniu racjonalności.
Zagrajmy... na nucie serca, uczyńmy ze swojego życia kraine mlekiem i miodem płynącą, niech nasze ciała skąpią się w słodkiej mlecznej konsystencji;niech serce przypomni sobie romantyzm.
Nie przestawaj...Graj ze mną... na mojej nucie bazowej, pooglądaj moje ćwiernuty, zachwyć się półnutami, dla Ciebie jestem pięciolinia i aromatyczna wanilia; Twoja słodycz i ciepły nastrój - tym jestem.
stare 02-02-11, 11:45
shiva555 shiva555 jest nieaktywny
Junior Member

„Zmysłowy olejek do ciała…”.

1.Tak
Sprawia, że najgorszy dzień może piękną bajką stać się...
A gdy będzie wcierany przez ukochaną osobę, można przeżyć niesamowitą przygodę
stare 02-02-11, 12:37
lwiapaszcza lwiapaszcza jest nieaktywny
Senior Member

1) TAK

Zmysłowy olejek do ciała to koktajl witaminowy,
bez niego moja skóra humorek ma minorowy.
Lecz jego odrobina,
cuda ze skórą wyczynia...
Ach ! Niech mnie zbudzi do życia ten zapach boskiej odnowy !
stare 02-02-11, 13:19
lucy27 lucy27 jest nieaktywny
Senior Member

1)Tak
Zmysłowy olejek do ciała to świetna alternatywa dla nudnych walentynek. Dosyć z siedzeniem w kinie lub przed telewizorem. Precz z corocznym powtarzanie utartego schematu tego wyjątkowego dnia. Teraz przyszła era aromatycznego olejku, który pobudzi nasze ciała i zmysły, olejku, który pomoże się zrelaksować, rozluźnić i rozkoszować swoją obecnością.
Zamknięty Temat

Tagi
konkurs, kosmetyki do wygrania

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania