ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 03-03-11, 00:05
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Exclamation Nowy konkurs - kosmetyki fenjal Vitality

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać jeden z 10 zestawów kosmetyków do ciała o świeżym zapachu z linii fenjal Vitality (to nowość na naszym rynku): ujędrniający balsam do ciała, kremowy żel pod prysznic i płyn do kąpieli.

Zadanie konkursowe polega na rozwinięciu zdania: „Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo…” - maksymalnie do 5 zdań!

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,51,1458...smetyki-fenjal

Zapraszamy!
stare 03-03-11, 00:20
AskForMore AskForMore jest nieaktywny
Junior Member

Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo... lubię otaczać się wspaniałymi zapachami. Wtedy stosuję takie kosmetyki przede wszystkim z przyjemnością a nie z przymusem. Pachnące kosmetyki do ciała to uczta dla skóry i zmysłów - głównie chodzi o zapach... Apropo's zapachu - uwielbiam kusić nim mojego chłopaka - mówi, że jestem wtedy 'łakomym kąskiem' : )
stare 03-03-11, 06:48
ewa9317 ewa9317 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 24
„Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo…” czuję się niczym księżniczka, szukająca księcia.. Zakochana, rozmarzona, tryskająca namiętnością i z fantastycznymi rozmyśleniami. Zapach jest moim wyznacznikiem na każdy dzień, takim zegarem.. hehe przestanę pachnieć trza wrócić do domu i się ogarnąć...
Pachnące kosmetyki zmniejszają nasz stres, mamy ochotę na eksperymentowanie... np. w łóżku z ukochanym.. Zapach jest pobudzający, wprowadza w stan fascynacji i w moim przypadku zabiera moje kompleksy ( na jakiś czas )
stare 03-03-11, 08:12
czuszka czuszka jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4
Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo przenoszą mnie w świat nowych doznań i emocji. Raz mogę sobie wyobrażać że znajduję się w rajskim ogrodzie pełnym świeżych kwiatów, egzotycznej plaży gdzie wiatr niesie orzeźwiający zapach ciepłego piasku oraz liści i kwiatów występujących tylko na tej wyspie. Innym razem przenoszę się do gaju cytrusowego gdzie ze świeżych cytryn i pomarańczy tryska pyszny sok a chrupiąca skórka wiśni i czereśni kusi swym wyglądem i zapachem. Jeszcze innym razem znajduję się na świeżo skoszonej w słońcu trawie gdzie zielona herbata i ogórek tworzą harmonijny związek otulający moje ciało, pachnące również nutą egzotycznych ziół i przypraw. Te wszystkie doznania sprawiają, że uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała ponieważ dzięki nim uczestniczę w kilku przepięknych, egzotycznych światach, do których każdy w życiu musi się udać.
stare 03-03-11, 08:22
after_you after_you jest nieaktywny
Member

Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo mieszkam w ogromnym mieście, a moje osiedle otoczone jest szarymi budynkami. Pachnący kosmetyk jest moim prywatnym substytutem dziewiczych łąk, kolorowych ogrodów i witalności, jaką emanuje natura nieskażona syndromem urbanizacji.
Jestem prawdziwą wielbicielką pachnących kosmetyków do ciała, bo w pogodni za uciekającym czasem, nie zawsze mam okazję, by oddawać się luksusowej pielęgnacji w SPA i salonach odnowy biologicznej.
A z pachnącym kosmetykiem do ciała to JA zapraszam luksus do mojej łazienki.
stare 03-03-11, 09:08
baunsujacanuta baunsujacanuta jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo jest to jeden z największych afrodyzjaków dla kobiet. Pięknych zapach powoduje w nas endorfiny szczęścia,uspokaja ,odpręża i wyostrza zmysły. Dzięki kąpieli która jest usłana w pięknych zapach który sie unosi w powietrzu i zostaje jego nutka na skórze sprawia,że momentalnie nasze samopoczucie wzrasta,odchodzi wszelaki stres i zakłopotanie.
stare 03-03-11, 09:18
bourkane bourkane jest nieaktywny
Banned

Zdjęcia: 8
Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo ich zapach jest ściśle związany z moją osobowością, utożsamiam się z delikatnym powiewem jaki roztaczam w otoczeniu. To mój "Signature Scent", czyli pieczątka mojej indywidualności oraz zabarwienie mojego charakteru, która kremowo otula moją skórę i jeszcze nad ranem jestem w stanie odnaleźć w powietrzu wspaniały zapach magicznych, pachnących kosmetyków
stare 03-03-11, 09:27
Enriette Enriette jest nieaktywny
Junior Member

…, bo zapach kobiety potrafi powiedzieć więcej niż wygląd. To zapach potrafi przenikać do świadomości mężczyzn nawet wówczas, gdy inne zmysły (np. wzrok) zawodzą. Sięgam po pachnące kosmetyki do ciała, bo podobnie jak bohaterka filmu „Zapach kobiety” wiem, że zapach jest niezastąpionym środkiem kobiecej ekspresji. To zapach potrafi ukazać, to czego nie widać - tym, którzy nie dostrzegają wszystkiego.
stare 03-03-11, 09:28
Anula84 Anula84 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
Pachnący wierszyk :)

Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała,
bo od dzieciństwa się otaczałam
aromatami ulubionymi,
orientalnymi, owocowymi...

Zapach wywołać może wspomnienia
miłe, dzień smutny w radosny zmienia,
daje energię lub spokój niesie,
gdy pod prysznicem znajdę się... w lesie.

Zapach pobudza lub koi cudnie,
przynosi orzeźwienie w południe,
podkreślać także charakter może
i w... uwodzeniu mężczyzn pomoże!

Kosmetyk, który pachnie owocem,
wzmaga apetyt na życie, w noce
pobudza zmysły oraz pragnienia,
piżmo kobietę w kocicę zmienia,

cynamon koi smutki łagodnie,
lilia rozjaśnia oczy pogodnie,
pomarańczowy aromat sprawia,
że świat szarości sam się pozbawia...

Kocham zapachy w każdy dzień inne,
Te nietypowe oraz te słynne,
bo one pięknem mnie otulają
i na mój nastrój świetnie wpływają!
stare 03-03-11, 09:29
madziula2701 madziula2701 jest nieaktywny
Member

Uwielbiam pachnące kosmetyki do ciała, bo jest to kolejny czynnik, który sprawia, że zażywanie kąpieli jest wspaniałym relaksem. Kładąc się w wannie pełnej ciepłej wody, z dużą ilością pianki z dodatkiem płynu o zapachu wspomagającym odprężenie po męczących godzinach w pracy czy szkole czuję, że żyję.. Taka kąpiel jest ukoronowaniem dnia, najlepszą jego częścią, a późniejsze nacieranie się balsamem czy masłem o tym samych zapachu może zapewnić nam piękne doznania. Cudowne działanie mają też kosmetyki afrodyzjakowe, o specyficznym zapachu, które sprawdzają się niesamowicie i dostarczają partnerom niezapomnianych, erotycznych przeżyć. Dobrze dobrany zapach w kosmetykach do ciała jest obowiązkowym jego elementem, oprócz wszystkich innych jego właściwości.
Zamknięty Temat

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania