ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 04-07-11, 01:32
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Nowy konkurs - przetestuj pielęgnację słoneczną*Avène

Zapraszamy Was do konkursu, w którym możecie wygrać i przetestować atrakcyjne wakacyjne zestawy Avène - w każdym krem do opalania SPF 50+ oraz balsam po opalaniu.

Laureatki (aż 50 osób!) będą zobligowane przetestować je w czasie wakacji i podzielić się z nami swoimi opiniami

Zadanie konkursowe polega na rozwinięciu zdania: „Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo…”

Napiszcie też w poście, czy używałyście już kosmetyków Avène, a jeśli tak - podajcie nazwę, jakich dokładnie (to oczywiście nie podlega ocenie). Uwaga! Pełna wypowiedź może się składać maksymalnie z 5 zdań!

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,142,143,1...sloneczn-av-ne

Serdecznie zapraszamy!
stare 04-07-11, 02:04
RudaGrazyna RudaGrazyna jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 1
Zdjęcia: 32
„Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo miałam już przyjemność testować inne produkty na IB i uważam, że w 100% sprawdziłam się jako testerka. Moje wypowiedzi zawsze były rzetelne i przemyślane, oparte na doświadczeniu. A poza tym z chęcią sprawdzę, czy kosmetyki "słoneczne" Avene spełnią moje wymagania

Do tej pory używałam żelu Cleanance oraz wody termalnej Avene

KODEKS ZASAD PANUJĄCYCH NA FORUM

W życiu nie ma game over, jest tylko next level...
stare 04-07-11, 02:20
Anikka86 Anikka86 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 4

Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo kocham Słońce, wakacje i brązową skórę, która jest najpiękniejszym letnim makijażem! Jako wytrawna plażowiczka zużyłam już wiele tubek produktów ochronnych, wciąż jednak szukam tego idealnego- kremu, który co najważniejsze zapewni mi ochronę przed szkodliwym promieniowaniem, ale jednocześnie łatwo będzie się wchłaniał bez pozostawiana okropnych, białych śladów i dodatkowo odżywi moją skórę. Poszukuję również produktu, który zatroszczy się o moją skórę również po opalaniu, jest to rodzaj pielęgnacji o którym niestety często, ze szkodą dla siebie, zapominamy..Kosmetyki Avène znam i bardzo cenię, dlatego też jestem pełna nadziei i pozytywnych oczekiwań w stosunku do linii słonecznej. Niebawem planuję słoneczny urlop i byłoby mi bardzo miło, gdybym spędziła go wspólnie z kosmetykami Avène.

Używałam kremu matującego, peelingu do ciała, wody termalnej oraz bronzera Avène.

Ostatnio edytowane przez Anikka86 ; 04-07-11 o 02:21 Powód: literówka
stare 04-07-11, 03:25
Leiree Leiree jest nieaktywny
Member

Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène,bo uwielbiam lato i większość dnia poświęcam na basen, rower czy bieganie ogólnie prowadzę dość aktywny tryb życia a więc co za tym idzie ciągle jestem na słońcu a chodź testowałam wiele filtrów UV nie znalazłam jeszcze tego idealnego i mam taką małą nadzieje że właśnie kosmetyki słoneczne Avène okazały by się ideałami i dzięki nim ten czas stał by się przyjemniejszy i miała bym pewność że moja skóra otrzymuje należyta ochronę ,ponadto wiedziała bym że moja opalenizna została uzyskana w zdrowy sposób ^^

Nigdy nie miałam okazji używać kosmetyków Avène .
stare 04-07-11, 07:30
miniusia122 miniusia122 jest nieaktywny
Junior Member

Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène,bo piękna i przede wszystkim zdrowa skóra jest dla mnie bardzo ważna.Przetestowałam wiele produktów różnych firm i niestety żaden mnie nie zadowolił.Mam skóre bardzo wrażliwą ,a produkty Avène są idealne dla mojej skóry.Nie zawierają parabenów ,zawierają silne przeciwutleniacze, a w szczególności działa kojąco na skóre dzięki czemu Avène to pełna, idealna ochrona dla każdego!!

Nigdy nie miałam okazji używać produktów Avène .

Ostatnio edytowane przez miniusia122 ; 05-07-11 o 14:08 Powód: literówka
stare 04-07-11, 07:53
bb26 bb26 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
„Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo…”najprostsza odpowiedź na to pytanie jest taka,że nigdy nie miałam okazji poznać kosmetyków Avene i dlatego z chęcią bym to zrobiła. Lubię się opalać, jednak obawiam się szkodliwego działania słońca. Dzięki ochronie Avene moje obawy prysnęły by jak bańka mydlana, a ja uzyskałabym piękną i co najważniejsze zdrową opaleniznę.

Nie używałam dotąd kosmetyków tej marki
stare 04-07-11, 08:28
askka askka jest nieaktywny
Member

Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo… uważam, że te kosmetyki są stworzone dla mnie i dla problemów mojej skóry. Moja skóra twarzy po prostu nie toleruje nadmiernego słońca, piecze, boli, robi się czerwona i pojawia się na niej mnóstwo piegów. Z kolei pozostała część mojego ciała opala się dobrze, ale często po przebywaniu na plaży nie mogę poradzić sobie z gorącem mojego ciała, zaczerwienieniami oraz suchością skóry, dlatego myślę, że łagodzący, kojący i nawilżający balsam sprawdziłby się w moim przypadku idealnie. Moja skóra na pewno poprawiłaby swoją kondycję po przetestowaniu kosmetyków Avène i opalanie stałoby się prawdziwą przyjemnością
stare 04-07-11, 08:40
paula8602 paula8602 jest nieaktywny
Member

Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo uwielbiam sie opalac i to często skutkuję podrażnieniami. Chaiałabym aby kometyki Avene przyniosły ulgę mojej cerze skąpanej w promieniach słonecznych. Jako osoba lubiąca sie opalać chciałabym znaleźć produkt który ukoi skórę i jednocześnie będzie pielęnowac piękna i zdrową opaleniznę.

Nie uzywałam jeszcze produktów Avene.
stare 04-07-11, 08:49
Izabelcia_30 Izabelcia_30 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 6
Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, bo tak bardzo kocham lato i dzięki tylko tym kosmetykom miałabym 100% pewność,że będę mogła z moją rodzinką korzystać z jej uroków.Poczujemy się jak pod tęczowym parasolem,który ochroni nas od szkodliwego promieniowania UVB i UVA.Wysoki filtr będzie naszym strażnikiem aż do samego wieczoru.Będziemy więc mogli beztrosko biegać po plaży i pluskać się w morzu.I już na samą myśl takich wakacji,chętnie pakuję walizkę
Nie używałam jeszcze produktów Avene.

Ostatnio edytowane przez admin ; 04-07-11 o 23:22 Powód: post pod postem - usunięcie kopii na prośbę użytkownika
stare 04-07-11, 09:20
JeszczeBardziej JeszczeBardziej jest nieaktywny
Senior Member

Chciałabym przetestować kosmetyki słoneczne Avène, ponieważ jako osoba mająca manię na punkcie ochrony przeciwsłonecznej, ze względu na tendencję do opalania się na czerwono i zwykły strach, jestem w stanie bardzo rzetelnie ocenić kosmetyki z punktu widzenia wrażliwca (SPF 50+ kusi, oj kusi).

Nie stosowałam jeszcze kosmetyków Avène.
Zamknięty Temat

Tagi
avene, konkurs

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania