16-08-10, 00:28
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Nowy konkurs - Rexona
Nowy konkurs!!!
Do rozdania mamy aż 20 zestawów antyperspirantów Rexony.
Wystarczy rozwinąć (maksymalnie do 3 zdań) wypowiedź: „Idealny antyperspirant powinien…”
Szczegóły znajdziesz w linku: http://www.ibeauty.pl/http://ibeauty...irantow-rexona
Wypowiedzi wpisujcie poniżej.
Serdecznie zapraszamy!  
|

16-08-10, 07:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
... odpowiednio dbać o skórę pod pachami. Być jednocześnie skuteczny i delikatny. Mieć przyjemny zapach i zachęcające do kupna opakowanie.
|

16-08-10, 07:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
...być!!! zawsze kiedy go potrzebuję. Delikatny, dzielny i zapobiegliwy.. niczym prywatny bodyguard, niewidoczny dla obcych, skuteczny, troskliwy, ale nienachalny. Nawet w najbardziej upalny dzień w jego objęciach powinnam czuć się pięknie i świeżo.
|

16-08-10, 08:36
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien ...
...być dostępny w kilku wariantach zapachowych i kilku rodzajach (spray, kulka, sztyft lub żel), aby każda z kobiet znalazła coś dla siebie.
...być skuteczny i mieć przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na skórze, zgodnie z obietnicą producenta.
...być popularny! [Co świadczy nie tylko o skuteczności dobrej reklamy, ale też o tym, że jest chętnie kupowany przez dziewczyny, krótko mówiąc, jest modny].
|

16-08-10, 10:33
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien...
- zapewnić mi świeżość, rześkość i pełną swobodę, nawet wśród tropikalnej pogody
- posiadać przyjemny zapach, który unosiłby się w powietrzu i sprawił, że świat stanie się kolorowy i doskonały.
- dodać mi pewności siebie, opanowania i większej aktywności bez stresującego pocenia się.
|

16-08-10, 10:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien dbac o moje pachy i likwidowac brzydkie zapachy.Byc delikatny dla skory,powinien posiadac zapachy natury.Nie pozostawiac na ubraniach plam,chyba nawet taki znam -REXONA ALOE VERA-nadeszla jego era
|

16-08-10, 11:46
|
|
Banned
|
|
|
|
|
„Idealny antyperspirant powinien nie przynieść mi wstydu i nigdy nie zawieźć!!! wymagam doskonałej ochrony i świeżego zapachu pod pachami. Ja swój idealny już znalazłam! "
|

16-08-10, 12:08
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Konkurs-Rexona
Powinien spełniac reklamowe hasło"BEAUTY GUARD"- czyli nie tylko chronic moje ciało przed nieprzyjemnym zapachem i uciążliwymi plamami na ubraniach pod pachami,ale i spełnic pierwszy trzon hasłą"BEAUTY"-czyli sprawiac ,że moje ciało pod pachami jest odpowiednio zadbane,gładkie,pachnące- po prostu piękne
|

16-08-10, 12:40
|
|
|
|
powolić mi czuć komfort suchej skóry, czy to leżę na plaży czy zdobywam góry, czy też się wybieram na ważne spotkanie, zawsze powinien pozwolić na swobodne zachowanie
|

16-08-10, 13:44
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien zapewnić suchość i świeżość pod pachami przez cały dzień. Obowiązkowo powinien mieć delikatny, świeży zapach ukryty w wygodnym i poręcznym opakowaniu. No i musi dbać o moją delikatną skórę, nawilżać ją, a nie wysuszać
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|