ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 16-08-10, 00:28
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Exclamation Nowy konkurs - Rexona

Nowy konkurs!!!
Do rozdania mamy aż 20 zestawów antyperspirantów Rexony.
Wystarczy rozwinąć (maksymalnie do 3 zdań) wypowiedź: „Idealny antyperspirant powinien…”

Szczegóły znajdziesz
w linku: http://www.ibeauty.pl/http://ibeauty...irantow-rexona

Wypowiedzi wpisujcie poniżej.

Serdecznie zapraszamy!
stare 16-08-10, 07:37
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
... odpowiednio dbać o skórę pod pachami. Być jednocześnie skuteczny i delikatny. Mieć przyjemny zapach i zachęcające do kupna opakowanie.
stare 16-08-10, 07:57
moon400 moon400 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
...być!!! zawsze kiedy go potrzebuję. Delikatny, dzielny i zapobiegliwy.. niczym prywatny bodyguard, niewidoczny dla obcych, skuteczny, troskliwy, ale nienachalny. Nawet w najbardziej upalny dzień w jego objęciach powinnam czuć się pięknie i świeżo.
stare 16-08-10, 08:36
JeszczeBardziej JeszczeBardziej jest nieaktywny
Senior Member

Red face

Idealny antyperspirant powinien ...
...być dostępny w kilku wariantach zapachowych i kilku rodzajach (spray, kulka, sztyft lub żel), aby każda z kobiet znalazła coś dla siebie.
...być skuteczny i mieć przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na skórze, zgodnie z obietnicą producenta.
...być popularny! [Co świadczy nie tylko o skuteczności dobrej reklamy, ale też o tym, że jest chętnie kupowany przez dziewczyny, krótko mówiąc, jest modny].
stare 16-08-10, 10:33
Milusienka
Guest

Idealny antyperspirant powinien...
- zapewnić mi świeżość, rześkość i pełną swobodę, nawet wśród tropikalnej pogody
- posiadać przyjemny zapach, który unosiłby się w powietrzu i sprawił, że świat stanie się kolorowy i doskonały.
- dodać mi pewności siebie, opanowania i większej aktywności bez stresującego pocenia się.
stare 16-08-10, 10:45
megi22241 megi22241 jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 4
Zdjęcia: 31
Idealny antyperspirant powinien dbac o moje pachy i likwidowac brzydkie zapachy.Byc delikatny dla skory,powinien posiadac zapachy natury.Nie pozostawiac na ubraniach plam,chyba nawet taki znam -REXONA ALOE VERA-nadeszla jego era
stare 16-08-10, 11:46
KATE100 KATE100 jest nieaktywny
Banned

„Idealny antyperspirant powinien nie przynieść mi wstydu i nigdy nie zawieźć!!! wymagam doskonałej ochrony i świeżego zapachu pod pachami. Ja swój idealny już znalazłam! "
stare 16-08-10, 12:08
hallina hallina jest nieaktywny
Senior Member

Konkurs-Rexona

Powinien spełniac reklamowe hasło"BEAUTY GUARD"- czyli nie tylko chronic moje ciało przed nieprzyjemnym zapachem i uciążliwymi plamami na ubraniach pod pachami,ale i spełnic pierwszy trzon hasłą"BEAUTY"-czyli sprawiac ,że moje ciało pod pachami jest odpowiednio zadbane,gładkie,pachnące- po prostu piękne
stare 16-08-10, 12:40
kwoloch
Guest

powolić mi czuć komfort suchej skóry, czy to leżę na plaży czy zdobywam góry, czy też się wybieram na ważne spotkanie, zawsze powinien pozwolić na swobodne zachowanie
stare 16-08-10, 13:44
lucy27 lucy27 jest nieaktywny
Senior Member

Idealny antyperspirant powinien zapewnić suchość i świeżość pod pachami przez cały dzień. Obowiązkowo powinien mieć delikatny, świeży zapach ukryty w wygodnym i poręcznym opakowaniu. No i musi dbać o moją delikatną skórę, nawilżać ją, a nie wysuszać
Zamknięty Temat

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania