ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 20-08-10, 23:36
johanna johanna jest nieaktywny
Junior Member

:)

Idealny antyperspirant powinien... być wyborny i do boju zawsze gotowy. Swym lekkim dotykiem muskać me ciało, zapachem uwodzić niejedno męskie ciacho! Mieć siłę działania i pięknem otulać mnie do spania
stare 21-08-10, 00:16
kasia23112511 kasia23112511 jest nieaktywny
Junior Member

„Idealny antyperspirant powinien…”

„Idealny antyperspirant powinien…” wygrywać dla mnie każdy nawet najcięższy pojedynek z potem (mokrym śladom mówię-żegnajta, bye, adios, tęsknić nie będę :P ), sprawiać, że powiem przyjaciółce-tak to ON, to dzięki NIEMU czuję się pewnie i nie zamieniłabym Go na żaden inny antyperspirant. Powinien przyciągnąć mnie oryginalnym, ciekawym opakowaniem, a zatrzymać oszałamiającym działaniem
stare 21-08-10, 00:36
allla allla jest nieaktywny
Junior Member

Idealny antyperspirant powinien... być beautyguardem chroniącym mnie, moją skórę i moje ubrania. Będącym ze mną zawsze na dobre i na złe; czy słońce, czy deszcz; czy spacer, czy bieg; sukienka czy dres... dopóki kąpiel nas nie rozłączy...
stare 21-08-10, 08:03
estejra estejra jest nieaktywny
Member

„Idealny antyperspirant powinien… nie zawieść mnie w żadnej sytuacji, kusić delikatnym zapachem i sprawić, że poczuję się pewnie i seksownie, nie obawiając się przykrego zapachu. Bo przecież piękno to pewność siebie."
stare 21-08-10, 08:41
doloris doloris jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
Idealny antyperspirant powinien otaczać mnie ochroną, abym nie wstydziła się podnieść ręki w autobusie. Powinien być mocny ale za razem bardzo delikatny i kojący dla mojej skóry. Ważną jego cechą jest też to, żeby nie zostawiał białych śladów na moich czarnych ubraniach bo kocham czerń i elegancję
stare 21-08-10, 11:06
agf agf jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 62
Idealny antyperspirant powinien:
- latem być na tyle delikatnym by nie podrażniać rozgrzanej skóry,
- jesienią pozwolić mi na założenie koszulowej bluzki i niezabieranie dodatkowo sweterka do narzucenia, gdy już plamy pod pachami będą widoczne,
- zimą nie dodawać dodatkowego koloru pod pachami na moich ciemnych ubraniach
- wiosną zapachem wprawiać mnie w dobry, radosny nastrój
stare 21-08-10, 12:29
sylwus949 sylwus949 jest nieaktywny
Junior Member

Idealny antyperspirant powinien być niezawodny w każdej sytuacji. powinien mieć ładny zapach i długo się utrzymywać a co najważniejsze powinien być naprawde skuteczny.
stare 21-08-10, 13:23
nikt_wielki_ona nikt_wielki_ona jest nieaktywny
Junior Member

Idealny antyperspirant powinien... zastosowany raz chronić przed potem długi czas.
stare 21-08-10, 15:04
beniamilka beniamilka jest nieaktywny
Banned

Zdjęcia: 3
Idealny antyperspirant, powinien być, jak mój najlepszy PRZYJACIEL: sprawiać, że będę czuła się przy nim BEZPIECZNIE (brak mokrych plam i nieprzyjemnego zapachu na długo), będę mogła mu ZAUFAĆ (nie poplami mi ubrań) i przyjdzie nam razem PRZYJEMNIE dzielić czas (estetyczne opakowanie, świeży zapach, solidny aplikator)
stare 21-08-10, 15:13
sylwia88
Guest

Przede wszystkim powinien być skuteczny w wszystkich sytuacjach a szczególnie w tych najbardziej stresujących, delikatny dla skóry - nie powinien jej podrażniać, powinien mieć przyjemny lekki i świeży zapach, powinien być wydajny i w przystępnej cenie oraz powinien zapewniać ochronę na kilkanaście godzin i nie powinien zostawiać białych plam na skórze i ubraniach
Zamknięty Temat

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania