17-08-10, 10:51
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
... stworzyć ze mną doskonały DUET!
|

17-08-10, 11:05
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien skutecznie chronić przed poceniem, bym każdego dnia mogła wkładać białe bluzki i nie obawiać się mokrych, brzydkich plam, które zepsują mi nastrój na cały dzień i osłabią wiarę w siebie. A kiedy przyjdzie mi ochota na czerń, to powinien zostawać na skórze, a nie na ubraniu, bo czarnych myśli mieć nie chcę! A gdyby tak jeszcze był bezwonny... to mogłabym wtedy razem z nim używać swoich ulubionych perfum
|

17-08-10, 12:35
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Mój idealny antyperspirant jest:
prawdziwym przyjacielem, jest przy mnie kiedy biegam, denerwuję się i się śmieję!!!
|

17-08-10, 13:51
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien... być jak idealny mężczyzna:
- dbać o nas, nasz komfort, dobre samopoczucie,
- być zawsze pod ręką,
- chronić nas,
- być dla nas delikatny a jednocześnie skuteczny w swoim działaniu,
- sprawiać, że będziemy czuły się piękne,
- nie pozostawiać po sobie śladów,
- być dyskretny i nie narzucać się zbytnio (zapachem)

|

17-08-10, 13:55
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien przede wszystkim otulać świeżym, lekkim zapachem, który urzymuje się przez cały dzień, dodatkowo nie powodując białych śladów na bluzkach. Ponadto jego zadaniem jest nie dopuszczanie do potu oraz podrażnień skóry. Miło by było gdyby był również w przystępnej cenie i zgrabnego kształtu w sam raz do torebki.
|

17-08-10, 14:19
|
|
Junior Member
|
|
|
|
„Idealny antyperspirant powinien…” gwarantować skuteczną ochronę i regenerację skóry. Zabezpieczać przed poceniem, mieć ładny zapach, być łagodny, nie podrażniający i nawilżający skórę. Powinien również dawać poczucie nieustannej świeżości i nie pozostawiać białych śladów na ubraniu tak żebym mogło czuć się komfortowo i pewna siebie.
|

17-08-10, 14:38
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
idealny
Idealny antyperspirant - powinien być tak skuteczny, bym mogła mu ufać w 100%. Pamiętam takie dni - jak po użyciu niby dobrego dezodorantu - szłam do pracy, tam wiadomo stres, pośpiech - patrzę a pod pachami mokre plamy! I potem cały dzień chodzę i uważam, żeby za wysoko rąk nie podnieść, żeby nie było widać! Straszne! Idealny powinien być taki - żebym cały dzień mogła biegać z rękami do góry
|

17-08-10, 14:44
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Mój idealny antyperspirant
Idealny antyperspirant...
jest zawsze skuteczny, a dzięki temu czuje się zawsze pewnie i bezpiecznie, niezależnie od sytuacji
ma ładny i delikatny zapach, który nie zakłóca zapachu ulubionych perfum
jest wygodny w użyciu i dostępny w różnych wariantach - tak żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie
|

17-08-10, 15:34
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
„Idealny antyperspirant powinien być skuteczny,delikatny jak motyl i pachnieć jak rajskie kwiaty.Nie chcę żadnych alergii i białych, nieestetycznych śladów na ubraniu. Pragnę mieć w nim niewidzialnego ochroniarza ale z wyczuwalnym skutkiem!"
|

17-08-10, 16:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Idealny antyperspirant powinien być jak przyjaciel- daje Ci totalną swobodę i komfort bycia sobą...
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|