ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 01-02-11, 00:22
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Smile Nowy konkurs - serum Flavo-C Flash Auriga!

Zapraszamy Was do nowego konkursu, w którym można wygrać kolejny dermokosmetyk marki Auriga - tym razem to serum tzw. bankietowe, które dzięki wysokiej koncentracji witaminy C ekspresowo napina i wygładza skórę!

Wystarczy rozwinąć zdanie (max. do 5 zdań): „Idealny kosmetyk przed wielkim wyjściem powinien…”

Szczegóły konkursu na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,47,1368...wiczny-lifting

Zapraszamy!
stare 01-02-11, 01:38
alsebtom alsebtom jest nieaktywny
Junior Member

„Idealny kosmetyk przed wielkim wyjściem powinien…”

działać błyskawicznie, być łatwy w użyciu, przynosić wyraźne efekty, mieć ładny zapach.. I nie wolno zapomnieć o ewentualnych skutkach ubocznych. Koniecznie trzeba go sprawdzić wcześniej, żeby potem nie było niespodzianek
stare 01-02-11, 07:44
shiva555 shiva555 jest nieaktywny
Junior Member

Być wcześniej sprawdzony, tak aby dawał mi pewność że nie spowoduje uczulenia itp...
Mieścić się do najmniejszej torebki
Być trwały
stare 01-02-11, 08:44
NataliaZBruklinu NataliaZBruklinu jest nieaktywny
Junior Member

Idealny kosmetyk przed wielkim wyjściem powinien być tam gdzie powinien być, nie mieć tendencji do zawieruszania się jak to często bywa Powinien dawać nam poczucie, że z jego pomocą wyglądamy olśniewająco. Nie powinien za to przypominać nam o swoim istnieniu już podczas "wielkiego wyjścia", tzn. nie może uczulać, ściągać skóry czy zabrudzić nam naszej wystrzałowej torebki
stare 01-02-11, 09:05
Chocolate89 Chocolate89 jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 6
Idealny kosmetyk przed wielkim wyjściem powinien…
nas ubrać, uczesać i umalować
ale omijając sferę marzeń to wystarczy tylko by był skuteczny, dał szybkie uczucie naprężenia i nawilżenia skóry
stare 01-02-11, 09:11
serene serene jest nieaktywny
Junior Member

Idealny kosmetyk przed wielkim wyjściem powinien perfekcyjnie harmonizować się z naszą skórą i ukoić nasze zmysły sprawiając, że bez względu na okazję czujemy się wyjątkowe, takie niebanalne, niepospolite....
To taki kosmetyk, bez którego nie wyobrażamy sobie opuszczenia zacisza domowego, tak jak idealna fryzura, doskonały makijaż...
To kosmetyk, który współgra z naszym wewnętrznym stanem ducha, dzięki czemu nieważne co się dzieje wokół nas- czujemy się zadbane, wyjątkowe...piękne....a bez niego....niestety, nie zawsze.... .
Idealny kosmetyk podkreśla to, co jest we mnie najpiękniejsze, kamuflując to- co nieco mniej atrakcyjne, bo piękna kobieta to nie ta wiecznie młoda, lecz ta, która w każdym wieku czuje się piękna i kochana.
MOIM IDALNYM KOSMETYKIEM JEST MIŁOŚĆ, PO PROSTU...
stare 01-02-11, 09:41
tymka1989 tymka1989 jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 8
Idealny kosmetyk przed wielkim wjściem powinien sprawić, że z małego, brzydkiego, szarego, a zarazem wrażliwego i nie grzeszącego urodą Brzydkiego Kaczątka przemieniam się w pięknego, eleganckiego, pewnego siebie i robiącego piorunujące wrażenie przepięknego czysto-białego Łabędzia
stare 01-02-11, 10:01
mortese mortese jest nieaktywny
Member

Zdjęcia: 2
... być małą fioleczką zamkniętą za szybką z napisem "zbić w razie potrzeby" Taki cudowny elixir używany tylko na specjalne okazje, patrz- super impreza czy wielki bal. Po wyciągnięciu i nałożeniu zawartości tej drogocennej fioleczki moja skóra wyglądałaby jakby była po wakacjach, promienna, jędrna i świeża.
stare 01-02-11, 10:31
specifica specifica jest nieaktywny
Junior Member

otworzyć przede mną drzwi na "wielkie wejście" Kompleksowym działaniem, szturmować kosmetyczne półki i zawstydzać innych kremowych współtowarzyszy - ekspresowo nawilżać, momentalnie rewitalizować, na pstryknięcie palca odmładzać, wywoływać euforię, powodować odprężenie, mrugać do mnie figlarnie, uśmiechać się, by dodać mi pewności i mówić " Ale z Ciebie szprycha! Wszystkim opadnie kopara, a talerze olśnione Twym urokiem, pochowają się pod stół!" . Zaraz, zaraz, tylko, czy ideały istnieją?
stare 01-02-11, 11:30
misiulek.89 misiulek.89 jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2

Moim zdaniem powinien działać szybko, być bardzo skuteczny. Powinien rozpromieniać moją skórę, nawilżać i to na długo. Musi być wypróbowany, nie podrażniający skóry. Muszę mieć pewność, że nie zawiedzie mnie w tej ważnej chwili, kiedy będzie mi potrzebny.
Zamknięty Temat

« - | - »
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania