01-12-10, 01:04
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Nowy konkurs SVR!
Zapraszamy Was do udziału w grudniowym konkursie SVR - w tym miesiącu możecie wygrać wyjątkowy krem Palpebral, który łagodzi zaczerwienione i podrażnione (np. siedzeniem przed komputerem, kosmetykami, alergią, tarciem)!
Wystarczy rozwinąć (max. do 5 zdań) wypowiedź będącą dokończeniem zdania: „Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR, bo…”
Zobaczcie wszystkie szczegóły:
http://ibeauty.pl/artykuly,3,47,1195...-palpebral-svr
Zapraszamy!
|

01-12-10, 08:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
„Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR, bo redukuje on suchość skóry, łagodzi podrażnienia oraz działa antybakteryjnie. Posiadam wrażliwą skórę i często mam podrażnienia na powiekach, które są przesuszone. Dlatego uważam, że krem byłby idealny dla mojej cery.
|

01-12-10, 08:46
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR, bo... jest bardzo innowacyjna! OD zawsze szukałam czegoś na moje wrażliwe po operacji oczy, gdzie czasem komputer, kurz, słońce czy nawet zwykłe kosmetyki powodują nieprzyjemne podrażnienie. Nie znalazłam jeszcze na to leku, ale chyba do dziś! Widzę, że SVR wprowadziło pierwszy produkt na rynku, który: koi podrażnienia, nawilża, łagodzi stan zapalny, świąd i pieczenie, a do tego zmniejsza zaczerwienienie. Czego więcej chcieć od kosmetyku dla wrażliwych oczu?!
|

01-12-10, 10:33
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Bo być może sprawi, że nie będe podrażniona, przez co pózniej rozdrażniona... Mam skóre tak wrażliwą, że na każdą klimatyzację, na kazde mroźne drgnięcie zmiennej pogody (dosłownie!),na większość mozliwych kosmetyków, reaguje zaczerwienieniem, przez co JA- poózniej zczerwieniała jak pomidor ze złości kuruje swój nastrój i naprawiam cerę okładami z maślanki. Tak,bo w tej sytuacji nic innego nie pomaga i tak, jestem alergikiem i tak, bo to urodowy spadek po mamie. Reaguje wysypką na kwitnienie (i tu nie mam na myśli mojego kwitnienia!...) większosci drzew, a moje powieki, przypominają wtedy spadochron dla niedoświadczonego podniebnego skoczka.
|

01-12-10, 11:04
|
|
Member
|
|
|
|
„Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR ponieważ ten krem to odpowiedź na moje potrzeby.Wreszcie moje oczy nie będą piec, łzawić czy puchnąć a ja będe mogła dalej robić to co lubię czyli pracować przed komputerem.Ten krem jest innowacyjny ponieważ jednocześnie leczy, pielęgnuje, koi i nawilża i to mi się podoba
|

01-12-10, 12:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR, bo
jest on przeznaczony dla szerokiej gamy klientów, ponieważ mogą go używać osoby z problemami skóry powiek o różnym podłożu: AZS, alergie (kosmetyki, preparaty do czyszczenia szkieł kontaktowych, pyłki roślin), stany zapalne powiek, suchość (kuracje wysuszające skórę powiek, ekran komputera, klimatyzacja). Innowacją w nim jest zastosowanie nanosomów - nośników oleju z ogórecznika lekarskiego, zapewniających głębsze wnikanie i lepszą tolerancję preparatu oraz zapewnienie dodatkowego działania przeciwświądowego, dzięki dodaniu kompleksu antyalergicznego. Łagodzi on stan zapalny, zmniejsza świąd, regeneruje naskórek, zapobiega nadkażeniom bakteryjnym, chroni na zasadzie "bariery" przed alergenami, redukuje suchość skóry, zmniejsza przekrwienie powiek. A przede wszystkim polecany jest dla niemowląt, dzieci i dorosłych!
|

01-12-10, 14:27
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
.... jest to krem idealny dla mnie, osoby siedzącej długo przed komputerem (w domu i w pracy), podróżującej długo autem, spędzającej dużo czasu na mrozie. Czuję, że ten krem uleczy moje zmęczone oczy, sprawi, że na nowo pojawi się w nich błysk i spojrzę na świat z innego punktu widzenia.
|

01-12-10, 16:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR ,bo zmniejsza powiek zaczerwienienie, likwiduję stan zapalny i pieczenie. Świąd łagodzi,nawilża i koi,niech już nikt wiatru i mrozu się nie boi  . Jest idealny na zimowe zawieje,alergię,czy długie przed kompem siedzenie,bo likwiduję każde podrażnienie 
|

01-12-10, 16:27
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR, bo łagodzi stan zapalny, zmniejsza świąd, regeneruje naskórek, zapobiega nadkażeniom bakteryjnym,chroni na zasadzie „bariery” przed alergenami, redukuje suchość skóry.
|

01-12-10, 16:40
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Podoba mi się koncepcja kremu Palpebral SVR, bo…
[16:40:34] Marcin K. napisał(a): jest przeznaczony dla osób z AZS, którym ciężko jest dobrać odpowiedni preparat dla siebie, a ich skóra wymaga odpowiedniego nawilżania, ponieważ jest bardzo sucha i łatwo ją podrażnić. Krem Palpebral wychodzi naprzeciwko takim osobom i proponuje im siebie. Nie powoduje podrażnień, nie uczula, zmniejsza zaczerwienienie oczu, łagodzi świąd a przy tym nawilża i koi. Myślę, że osoby, które zainwestują w niego będą zadowolone, a ich oczy wypoczęte! Warto też podkreślić, że krem jest pozbawiony sztucznych konserwantów, środków zapachowych i barwników, dlatego mogą go używać niemowlęta, dzieci i dorośli.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|