29-06-11, 16:25
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
Nowy konkurs - zestaw Timotei
Zapraszamy Was do nowego konkursu, w którym można wygrać 6 zestawów kosmetyków Timotei z linii Intensywna Odbudowa na bazie olejków z awokado i orzeszków makademia. W skład każdego zestawu wchodzą: szampon, odżywka i lakier pielęgnacyjno-ochronny.
Zadanie jest dwuetapowe:
a) Wpisz w poście odpowiedź na pytanie - z jakich regionów świata pochodzą zastosowane w linii Intensywna Odbudowa: olejek z awokado i olejek z orzeszków makadamia - podpowiedź znajdziesz na stronie www.timotei.pl
b) Rozwiń zdanie: „Naturalne olejki to dla moich włosów…” - do max. 5 zdań!
Konkurs trwa do 14 lipca 2011.
Szczegóły: http://ibeauty.pl/artykuly,2,38,1806...zestaw-timotei
Zapraszamy!
|

29-06-11, 16:52
|
|
Junior Member
|
|
|
|
a)zastosowane w linii Intensywna Odbudowa: olejek z awokado i olejek z orzeszków makadamia pochodzą z południowej Afryki oraz Australii.
b)„Naturalne olejki to dla moich włosów to serum odżywcze i wzmacniające.Nadają włosom blask,piękno oraz przyjemny zapach.Włosy są dzięki nim zdrowsze i mocniejsze.Wspaniale wpływają na komfort skóry przywracając jej witalność oraz nawilżenie."
|

29-06-11, 17:37
|
|
Member
|
|
|
|
|
a)olejek z awokado-południowa Afryka;olejek z orzeszków macadamia- Australia
b)„Naturalne olejki to dla moich włosów…” to najlepsze co mogę im dać. Siła i wszystko co najlepsze z natury dla zniszczonych włosów działająca jak opatrunek na ranę. Po takiej dawce witamin włosy stają się pełne energii i po prostu piękne.
|

29-06-11, 17:48
|
|
Member
|
|
|
|
|
olejek z awokado pochodzi z południowej Afryki, olejek z orzeszków makadamia z Australii.
„Naturalne olejki to dla moich włosów…”
to prezent dla włosów w postaci witamin i składników mineralnych, które je pielęgnują i odżywiają. Moc zaklętą w buteleczkach z olejkami naturalnymi wykorzystują kobiety mieszkające na wschodzie np. w Indiach i dlatego zachwycają nie tylko urodą ale i pięknymi, gęstymi i zdrowymi włosami....
|

29-06-11, 17:48
|
|
Member
|
|
|
|
a)zastosowane w linii Intensywna Odbudowa: olejek z awokado i olejek z orzeszków makadamia pochodzą z południowej Afryki oraz Australii.
b)Naturalne olejki to dla moich włosów gwarancja odpowiedniego nawilżenia,odżywienia no i wygładzenia.Naturalne olejki we włosy wmasowując relaks sobie funduje a przy okazji odpowiednią pielęgnację gwarantuje.Olejki bowiem nie tylko na włosy działają lecz również na mą duszę wpływają.A ja olejki uwielbiam bo włosy po nich mam miękkie,delikatne i lśniące niczym drobinki złota na piasku się mieniące.
|

29-06-11, 17:58
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Konkurs-Wygraj zesta Timotei
a/olejek z awokado pochodzi z Połud.Afryki,a z orzeszków makadamia z Australii
b/Naturalne olejki to dla moich włosów spotkanie z naturą,połaczenie skuteczności i przyjemności- to powrót do dzieciństwa,kiedy to babcia przygotowywała kompres olejowy- po prostu podgrzewała 3 łyżki oleju z migdałów lub awokado i rozprowadzała go na zwilżonych włosach.Owijała włosy folią i ręcznikiem na godzinę,a po całym domu rozchodził się cudowny zapach.Dzięki temu włosy babci miały zawsze wyjątkowy połysk,a ja ze siostrą do dzisiaj ten babciny zabieg stosuję- pachnący,skuteczny i niedrogi
|

29-06-11, 18:04
|
|
Junior Member
|
|
|
|
a)olejek z awokado i olejek z orzeszków makadamia zastosowane w linii Intensywna Odbudowa pochodzą z Południowej Afryki (olejek z awokado) oraz z Australii (olejek z orzeszków makadamia).
b) naturalne olejki to dla moich włosów cudotwórczy, magicznie odżywiający eliksir, szczególnie po intensywnym, amoniakowym farbowaniu, które jest dla moich włosów niczym potwór wygryzający kawałki struktury mojego włosa. Po zabiegach prostowania i suszenia, kiedy włosy moje są bardzo osłabione, szare, wypadają są niczym nektar wzmacniający, delikatnie pieszczą pasma moich włosów, otulając je ochronną warstwą, która chroni je przed niekorzystnymi czynnikami i za nic w świecie nie pozwalają dojść intruzom do mojego włosa. Myję głowę często, woda, której używam jest twarda, moje włosy wchłaniają ją niczym gąbka, przez to tracą blask, są twarde, matowe, olejki sprawiają, że włosy stają się nawilżone i co za tym idzie miękkie, twarde cząsteczki wody zostają "wygryzione" przez cząsteczki nawilżających olejków. Olejki sprawiają, że włosy są elastyczne i żaden włos nie waży się wypaść, albo złamać nawet jakby babcia, dziadek, wujek ciągnęli go niczym rzepkę, nie da się wyrwać! ;]
|

29-06-11, 18:18
|
|
Member
|
|
|
|
1. Olejek z awokado pochodzi z południowej Afryki natomiast olejek z orzeszków makadamia- z Australii.
2. Naturalne olejki to dla moich włosów to zastrzyk pewności siebie dla... nich właśnie  Idealnie miękkie niczym puchowa poduszka, błyszczące i lśniące jak uśmiech gwiazd rodem z Hollywood, doskonale odżywione i przede wszystkim kusząco pachnące... Nic tylko zabierać je ze sobą na romantyczne wypady nad morze!
|

29-06-11, 18:20
|
|
Member
|
|
|
|
Olejek z awokado pochodzi z południowej Afryki zaś olejek z orzeszków makadamia z Australii.
Naturalne olejki to dla moich włosów jedyny ratunek.Ile razy je czeszę lub myję patrzę wokół siebie i na szczotkę i mówię:"o cholera wszędzie pełno moich czarnych kłaków!" 
Moje włosy są osłabione zabiegami fryzjerskimi,farbowane i niestety przez to stały się łamliwe.Jest ich pełno w całym domu,chyba więcej niż na mojej głowie  Pielęgnacja kosmetykami Timotei z odżywczymi olejkami na pewno pomoże mi uporać się z łamliwością moich włosów.
|

29-06-11, 18:29
|
|
Banned
|
|
|
|
|
|
| Narzędzia wątku |