29-07-11, 16:44
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Hej dziewczyny!
Widzę, że rozmawiacie o perfumach..dla mnie numerem jeden jest Bruno Banani "Pure Woman"..ten zapach ma to "coś" w sobie.. pozdrawiam
|

31-07-11, 22:47
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Ja polecam adidasa, tego różowego i czerwonego, są super, przede wszystkim świeże.

30-09-11, 16:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Bardzo fajnym, świeżym zapachem jest Donna Karan DKNY Woman Summer 2011, idealny na ciepłe, nawet jesienne dni  Ostatnio znalazłam w sklepie perfumy Diesel Loverdose, też z 2011 roku i jest przecudny, ale zdecydowanie bardziej na wieczory i szczególne okazje
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto. Cóż może powiedzieć mężczyzna, któremu się trafia kobieta piękna, inteligentna i wykształcona?
|

20-01-12, 17:25
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Z ciekawych świeżaków polecam jeszcze Ming Shu z Yves Rocher- choć tutaj ta świeżość jest bardziej kwiatowa niż morsko-ogórczano-toaletowa  jak w większości lekkich zapachów na lato. A wersja Ming Shu Fleur de L'aube sprawdzi się też zimą.
|

19-02-12, 17:40
|
|
Senior Member
|
|
|
|
oj wiele jest cudownych perfum.
puma create
bruno bannani pure
naomi campbell wit kisses
christina aguilera
|

06-03-12, 23:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
A próbowałaś Green Tea E. Arden? Są świeże, idealne na dzień, ja je mam i uwielbiam 
|
Uwielbiam ten zapach. Jest mi wierny juz długo, długo, długo. Jest cudowny na lato. A poza tym kocham zieloną herbatę. Polecam każdemu. Długo pachną.
|

07-03-12, 07:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
U mnie z pewnością w sezonie wiosenno-letnim zagości (ponownie!) "Ocean Sun" Gabrieli Sabatini.
|

03-04-12, 22:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja na sezon wiosenno-letni nabyłam jakiś czas temu cudowne "Acqua di Gioia" Armaniego...Kocham je!!! ♥
Niesamowicie korci mnie również nowość Armani Code Luna Giorgio Armaniego...Normalnie wpadłam w jakiś amok jak zobaczyłam te księżycowe perfumy u nas na stronce http://ibeauty.pl/artykuly,5,53,2847...pachnie-wiosna.... To coś w sam raz dla mnie, w końcu na ib zowię się "Luna" he, he...   Coś w tym jest 
Ma ktoś je już może? Jakie wrażenia?

04-04-12, 14:26
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
A próbowałaś Green Tea E. Arden? Są świeże, idealne na dzień, ja je mam i uwielbiam 
|
Czy ten zapach kojarzy się nieco ....... z trawą? Muszę kiedyś osobiście je powąchać, bo często są na promocji w Rossmanie, można byłoby się skusić.
|

04-04-12, 19:04
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
U mnie w sezonie wiosenno-letnim zdecydowanie króluje "Ocean Sun" Gabrieli Sabatini.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|