29-12-11, 11:53
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
annmagic - dobre hihi
a ja się pochwale - ostatnio udało mi się wygrać zestaw pędzli mary kay  ) ten ze świątecznego katalogu
|

19-02-12, 12:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
ja szczególnej uwagi na pędzle nie zwracam. mam jeden z naturalnego włosia , dbam o niego myje często i dobrze mi służy
|

03-03-12, 22:12
|
|
Member
|
|
|
|
ja jakos jestem przyzwyczajona do pacynek czy jak one sie zwą  ale musze zainwestowac w pedzle
|

21-03-12, 23:06
|
|
Member
|
|
|
|
Ja mam pędzle z naturalnego włosia i ejstem z nich bardzo zadowolona. Do podkładu używam gąbeczki
|

22-03-12, 00:21
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Sztuczne włosie, ale dobrej jakości, jest zdecydowanie najlepsze wg mnie. Polecam pędzle Eco tools, jeden mam (do cieni) drugim miałam okazję się pomaziać... cudo! Mam jeszcze flat top z Pixie cosmetics do minerałów i jest rewelacyjny.
|

22-03-12, 17:18
|
|
Junior Member
|
|
|
|
ja na razie mam w swojej kolekcji jeden pędzel do pudru EcoTools oraz jeden do różu/bronzera z Elite Proffesional
oba są syntetyczne i bardzo mięciutkie
zamierzam teraz zakupić pędzel z Hakuro do podkładu H50S , ktoś używał ;>
|

17-04-12, 08:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Mam kilka syntetyków z Hakuro na mojej liście "muszę to mieć" ale jeszcze żadnego nie kupiłam, zawsze są inne wydatki
|

17-04-12, 10:08
|
|
Ekspert iBeauty.pl
|
|
|
|
Poszukajcie w sklepach,które powadzą kosmetyki kolorowe Pierre Rene serii akcesoriów do makijażu.Profesjonalne pędzle,pędzelki,aplikatory z naturalnego włosia,gąbki i inne rzeczy potrzebne do wykonania makijażu.Jakość bardzo dobra za rozsądną cenę.
A przy okazji właśnie zdałam sobie sprawę ,że pędzel z naturalnego włosia firmy Art Deco (mój ulubiony)do rozprowadzania cieni bazowych,mam chyba z 14 lat!A używam go na prawdę często.
|

17-04-12, 10:14
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Ja nie jestem fanką pędzli z naturalnego włosia, po co marnować futerko zwierząt skoro w dzisiejszych czasach tak superowe są włókna syntetyczne, a dodatkowo o wiele tańsze.
|

15-05-12, 18:49
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał spontaniczna
Ja nie jestem fanką pędzli z naturalnego włosia, po co marnować futerko zwierząt skoro w dzisiejszych czasach tak superowe są włókna syntetyczne, a dodatkowo o wiele tańsze.
|
Też tak myślę  dodatkowo, dobrej jakości syntetyki przewyższają miękkością naturalne pędzle
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|