07-09-10, 16:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja biedna jestem i nie kupuję za wiele, ani nie wygrywam zbytnio...ale kilka mam:
1.C-THRU amethyst
2. C-THRU dream
3. AVON EXOTIC WATERS ( na dnie do powąchania- bo lubię)
4. Encore caming (polskie Emporio - Aramani  )
5. Rosarium new garden
6. Pur Blanca ( przypomina mi najpiękniejsze chwile życia...)
7. Perceive (lubić, uwielbiać)
i chyba tyle "dużych". Obecnie zbieram próbki, bo przyjemnie jest poznawać ciągle nowe zapachy  Z tych polubiłam"C-THRU Pearl Garden ( mam kilka opakowań po 1,2 ml z psikaczem).Benetton Sport ( taki se), In Bloom- polubiłam, bo spróbowałam i ładnie pachnie na mnie
|

07-09-10, 16:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Skąd bierzesz próbki C-thru?  Ja lubię ten zielony, ale ciągle jakoś mi nie po drodze, żeby go kupić
|

07-09-10, 16:45
|
|
Banned
|
|
|
|
|
Kiedyś próbka c-thru - było w "paczkach" od rosmanna
|

07-09-10, 17:12
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał kruufka
Kiedyś próbka c-thru - było w "paczkach" od rosmanna
|
dokładnie  mężczyźni oddali mi swoje i troche jeszcze mam- w sam raz do torebki
|

07-09-10, 17:19
|
|
Senior Member
|
|
|
|
No tak, jak paczki od Rossmanna nie miałam, to próbek też nie
|

07-09-10, 18:42
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał taras
Do tych co mają duuużo perfum i wód toaletowych - znacie Perceive Avonu? co sadzicie o tej wodzie?Ja Avonu nie używam ale podpowiedziano mi,że to fajna woda a chcę kupic ją w prezencie osobie,która tylko i wyłącznie korzysta z kosmetyków tej firmy. 
|
Benia ja znam i nawet sobie chwalę ten zapach (choć za Avon nie przepadam)..przeważa w nim frezja i gardenia, które uwielbiam i jak dla mnie to ze wszystkich Avon`owskich zapachów ten jest najfajniejszy.. minusem jest średnia trwałość zapachu, plusem ładne opakowanie, a jeśli ktoś lubi Avon to na pewno nie pogardzi takim prezentem.. ja bym się cieszyła
|

07-09-10, 19:20
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Też mi się wydaje, że jeśli ktoś lubi Avon, ucieszy się z wody tej firmy, ale:
-pod warunkiem, że jej nie ma/ lub ma, ale uwielbia i używa regularnie
-lubi tego typu zapachy.
Ja np bardzo lubię Oriflame, a wcale nie ucieszyłaby mnie woda perfumowana Giordani Gold, bo po prostu zapach mi się nie podoba. (Co innego Enigma i Mirage, które właśnie zakupiłam- muszę się pochwalić  )
|

07-09-10, 22:46
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
Też mi się wydaje, że jeśli ktoś lubi Avon, ucieszy się z wody tej firmy, ale:
-pod warunkiem, że jej nie ma/ lub ma, ale uwielbia i używa regularnie
-lubi tego typu zapachy.
Ja np bardzo lubię Oriflame, a wcale nie ucieszyłaby mnie woda perfumowana Giordani Gold, bo po prostu zapach mi się nie podoba. (Co innego Enigma i Mirage, które właśnie zakupiłam- muszę się pochwalić  )
|
mnie osobiście Giordani kojarzy się ze starszymi Paniami, z resztą jest to chyba cała seria do cery dojrzałej
Benia jak nie lubię Avonu, tak Perceive bardzo mi się podoba  , zwłaszcza buteleczka - nie wiem czy są one jeszcze w sprzedaży (myślę że tak), ale na pewno kupisz je na allegro, ewentualnie na pewno u Ciebie w mieście są jakieś biura konsultantek i tam spytaj - czasami taniej coś sprzedają
|

07-09-10, 22:49
|
|
Banned
|
|
|
|
|
az z ciekawości muszę ten perfum wygooglować :-)
Nuty zapachowe: frezja, gardenia, biały pieprz, gruszka, goździk, śliwka damasceńska, orchidea waniliowa, piżmo, drzewo sandałowe.
hemm musi słodko pachnieć :-)
A ja ostatnio szukam zapachów jabłkowych, truskawkowych, ogólnie owocowych. Macie jakieś godne polecenia :-)?
|

08-09-10, 10:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
No i kupiłam to Perceive  na allegro nie miałam czasu ale w Avonie za całe 54,80 -macie rację flakonik ładniuśki a i osoba obdarowana wygladała na bardzo zadowoloną-uściskała mnie  nawet.....
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|