ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 23-11-10, 14:29
shinpi shinpi jest nieaktywny
Junior Member

Perfumy waniliowe

Uwielbiam zapach wanilii... potrafię narkotyzować się nawet aromatem waniliowym do ciasta. Znacie może jakieś perfumy, w których dominuje wanilia?
Ja uwielbiam: Addict Diora i caaałą Lolitę Lempicką
Odpowiedź z Cytatem
stare 23-11-10, 18:28
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Tez uwielbiam ten zapach, mam perfumy w olejku o zapachu czystej wanilii z The Body Shop.

Odpowiedź z Cytatem
stare 23-11-10, 20:55
hallina hallina jest nieaktywny
Senior Member

zapachy

To niestety nie mogłabym byc w Waszym "waniliowym "klubie- nie lubię zapachu wanilii ani w kuchni ani w kosmetykach.Mnie zawsze bardziej kręci Orient
Odpowiedź z Cytatem
stare 23-11-10, 22:51
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
ladny zapach wanilii,do tego w przystepnej cenie,ma yves rocher.mozna skompletowac caly waniliowy zestaw,jakies balsamy,zele,pomadki.ja rowniez lubie zapach wanilii
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-10, 11:19
angelaa angelaa jest nieaktywny
Junior Member

Sama wanilia to chyba bardzo dusząca jest. Tak samo, jak kokos... Chyba bym nie chciala pachnieć tak jak ciastko... :P
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-10, 11:46
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

A ja, zwłaszcza zimą, lubię pachnieć jak ciastko więc zapach wanilii i kokosu to moje ulubione, dorzucę jeszcze cynamon i imbir (znacie takie perfumy?)
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-11-10, 18:02
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Kokos jest mistrzem swiata!piekny zapach,uwielbiam wszystko co kokosowe-lody,jogurty,wiorki,kokosy,kosmetyki et cetera.a cynamom to najgorszy smrod na swiecie,pozostawia w tyle nawet zapach gnijacego miesa! mam straszna awersje do tej przyprawy,a jak ktos sie spsika perfumami cynamonowymi albo chlapnie odzywke na wlosy<kiedys byla tego istna plaga>to niewytryzmuje z takim osobnikiem w jedenym pokoju,brrr
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-10, 10:14
Kasia86 Kasia86 jest nieaktywny
Member

Ja chyba samego zapachu wanili nie mogłabym używać... Pewnie zrobiłoby mi się niedobrze. Za to na prawdę lubię, jak w perfumach pojawiają się nuty wanilii, szczególnie w bazie zapachu. Perfumy wtedy ciepło się kończą.
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-10, 12:33
Melinda Melinda jest nieaktywny
Junior Member

Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
A ja, zwłaszcza zimą, lubię pachnieć jak ciastko więc zapach wanilii i kokosu to moje ulubione, dorzucę jeszcze cynamon i imbir (znacie takie perfumy?)
Exclamation przychodzi mi do głowy. Ciężki waniliowo-kokosowy zapaszek. Cynamonu i imbiru tam nie wyczuwam, ale i tak jest wystarczająco ciasteczkowy. Jest też dość tani, perfumy koło 50zł kosztują. Niestety ciężko go dostać.

Uwielbiam wanilię! W każdej formie W najnowszej ofercie Oriflame jest krem waniliowy do twarzy Moj najnowszy punkt na liście rzeczy "do kupienia"
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-10, 16:46
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał Melinda Zobacz post
Exclamation przychodzi mi do głowy. Ciężki waniliowo-kokosowy zapaszek. Cynamonu i imbiru tam nie wyczuwam, ale i tak jest wystarczająco ciasteczkowy. Jest też dość tani, perfumy koło 50zł kosztują. Niestety ciężko go dostać.

Uwielbiam wanilię! W każdej formie W najnowszej ofercie Oriflame jest krem waniliowy do twarzy Moj najnowszy punkt na liście rzeczy "do kupienia"
Ten kremik (bo masz na myśli świąteczną edycję tender care czyli "miodku"?) mam zamówiony na święta u mamy. Wiem, gdzie leży, ale go nie ruszam, czekam na Mikołaja, nie chcę jej sprawiać przykrości
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania