23-11-10, 14:29
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Perfumy waniliowe
Uwielbiam zapach wanilii... potrafię narkotyzować się nawet aromatem waniliowym do ciasta   . Znacie może jakieś perfumy, w których dominuje wanilia?
Ja uwielbiam: Addict Diora i caaałą Lolitę Lempicką
|

23-11-10, 18:28
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Tez uwielbiam ten zapach, mam perfumy w olejku o zapachu czystej wanilii z The Body Shop.
|

23-11-10, 20:55
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
zapachy
To niestety nie mogłabym byc w Waszym "waniliowym "klubie- nie lubię zapachu wanilii ani w kuchni ani w kosmetykach.Mnie zawsze bardziej kręci Orient
|

23-11-10, 22:51
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ladny zapach wanilii,do tego w przystepnej cenie,ma yves rocher.mozna skompletowac caly waniliowy zestaw,jakies balsamy,zele,pomadki.ja rowniez lubie zapach wanilii
|

25-11-10, 11:19
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Sama wanilia to chyba bardzo dusząca jest. Tak samo, jak kokos... Chyba bym nie chciala pachnieć tak jak ciastko... :P
|

25-11-10, 11:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
A ja, zwłaszcza zimą, lubię pachnieć jak ciastko  więc zapach wanilii i kokosu to moje ulubione, dorzucę jeszcze cynamon i imbir (znacie takie perfumy?)
|

25-11-10, 18:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Kokos jest mistrzem swiata!piekny zapach,uwielbiam wszystko co kokosowe-lody,jogurty,wiorki,kokosy,kosmetyki et cetera.a cynamom to najgorszy smrod na swiecie,pozostawia w tyle nawet zapach gnijacego miesa! mam straszna awersje do tej przyprawy,a jak ktos sie spsika perfumami cynamonowymi albo chlapnie odzywke na wlosy<kiedys byla tego istna plaga>to niewytryzmuje z takim osobnikiem w jedenym pokoju,brrr
|

29-11-10, 10:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja chyba samego zapachu wanili nie mogłabym używać...  Pewnie zrobiłoby mi się niedobrze. Za to na prawdę lubię, jak w perfumach pojawiają się nuty wanilii, szczególnie w bazie zapachu. Perfumy wtedy ciepło się kończą.
|

29-11-10, 12:33
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ayame
A ja, zwłaszcza zimą, lubię pachnieć jak ciastko  więc zapach wanilii i kokosu to moje ulubione, dorzucę jeszcze cynamon i imbir (znacie takie perfumy?)
|
Exclamation przychodzi mi do głowy. Ciężki waniliowo-kokosowy zapaszek. Cynamonu i imbiru tam nie wyczuwam, ale i tak jest wystarczająco ciasteczkowy  . Jest też dość tani, perfumy koło 50zł kosztują. Niestety ciężko go dostać  .
Uwielbiam wanilię! W każdej formie  W najnowszej ofercie Oriflame jest krem waniliowy do twarzy  Moj najnowszy punkt na liście rzeczy "do kupienia"
|

29-11-10, 16:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Melinda
Exclamation przychodzi mi do głowy. Ciężki waniliowo-kokosowy zapaszek. Cynamonu i imbiru tam nie wyczuwam, ale i tak jest wystarczająco ciasteczkowy  . Jest też dość tani, perfumy koło 50zł kosztują. Niestety ciężko go dostać  .
Uwielbiam wanilię! W każdej formie  W najnowszej ofercie Oriflame jest krem waniliowy do twarzy  Moj najnowszy punkt na liście rzeczy "do kupienia" 
|
Ten kremik (bo masz na myśli świąteczną edycję tender care czyli "miodku"?) mam zamówiony na święta u mamy. Wiem, gdzie leży, ale go nie ruszam, czekam na Mikołaja, nie chcę jej sprawiać przykrości
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|