28-09-09, 23:34
|
|
|
|
Podcinanie włosów - jak często?
Jak często podcinacie swoje włosy? Ja chodzę do fryzjera co 3-4 miesiące, a mam włosy do ramion, bez żadnego cieniowania.
|

28-09-09, 23:46
|
|
|
|
Witam
Ja podcinam włosy chyba tylko dwa razy w roku, może trzy ale wtedy lecę około 10 cm...
|

30-09-09, 11:39
|
|
|
|
a ja
tez nie czesciej niz 2 razy w roku, mam wlosy za ramiona.
|

01-10-09, 21:46
|
|
|
A ja i dwa razy w miesiącu czasem potrafię pójść  , raz cieniuję i jeszcze poprawiam potem
|

01-10-09, 23:50
|
|
|
Dodzia, dwa razy w roku?! To dobre musisz mieć włosy  Ja mam do ramion, a podcinam przy każdym farbowaniu, tj. raz na miesiąc, góra dwa. Inaczej końcówki robią się jak siano. Jakie masz włosy?
|

02-10-09, 13:03
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ja też rzadko podcinam włosy, czasami nawet raz do roku(mam kręcone i prawie w ogóle nie widać różnicy między długością  ). Ale teraz staram się to robić częściej...
|

02-10-09, 19:42
|
|
|
Ha, ha, nie najlepsze 
Ale zapuszczam, zapuszczam....
Moja fryzjerka juz nie chce ze mna gadac
|

09-10-09, 20:39
|
|
|
A ja tak raz w miesiącu, bo mam krótkie. Jak zbytnio odrosną, to tracą linię i wtedy są praktycznie do djupy...
|

14-10-09, 22:48
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Fryzjerka mi powiedziała, że tak co dwa miesiące to minimum - przynajmniej w moim przypadku - żeby mi się końcówki nie rozdwajały. Ha! Ale oczywiście jak pójdę raz na pół roku to jest dobrze. Niedoczekanie moje, eh...
|

20-10-09, 09:02
|
|
|
Dodzia jeżeli zapuszczasz włosy i ciągle nie udaje ci się ,to świadczy o tym iż ich kondycja nie jest najlepsza na końcach i z biegiem czasu jak i działanie niekorzystnych waranów atmosferycznych końce same się ukruszają.Zadbaj o ich siłę i będziesz widziała że rosną nie tylko od nasady ale rzeczywiście wydłużają się.Trzymam kciuki za twoje długie piękne i lśniące włosy.pozdrawiam
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|