ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 04-01-12, 19:33
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Pomadki do ust.

Dziewczyny,

jakich pomadek używacie ? W jakich kolorach ? Jakich firm ?
Które polecacie ?

Ja przyznam się od razu, że oprócz pielęgnacyjnych (bezbarwnych) nie mam żadnych.
Ale mam zamiar to zmienić. I od kilku dni usilnie poszukuję pomadki w kolorze nude i jeszcze w fajnych łososiowym.
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 19:37
ziomasia ziomasia jest nieaktywny
Member

maybelline new york water shine diamonds i avon ultra colour rich
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 19:40
jola jola jest nieaktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Ja mam z Loreal Intense 376 fajna ale trochę wysusza usta,
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 20:40
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Tani, śliczny ale niezbyt trwały jest In the nude nr 52 z Essence. Oriflame ma też kilka fajnych nude kolorków
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 21:36
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
Tani, śliczny ale niezbyt trwały jest In the nude nr 52 z Essence. Oriflame ma też kilka fajnych nude kolorków
Mogą być tanie. Ja dopiero raczkuję w temacie kolorowe pomadki. Hmmm, ostatnio przegladałam katalog Oriflame i nie znalzłam pomadki w kolorze nude Byc może nieuważnie to zrobiłam. Może następnym razem uda mi się coś wyhaczyć.
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 22:14
sylwia1812 sylwia1812 jest nieaktywny
Junior Member

Ja także do niedawna używałam tylko błyszczyków i to głównie bezbarwnych lub o niezbyt rzucającym sie w oczy kolorze. Zmieniłam to bo mi się znudziło. Polecam Ci Lipfinity Max Factor. Bardzo trwała pomadka i duży wybór kolorów. Wprawdzie nie ma tam Nude ale może będzie bardzo podobnyhttp://www.maxfactor.pl/pl/products/...nge/shade.aspx
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 22:22
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

ja tez mam 'in the nude' z essence,kolor jest swietny, wszystkie kolezanki pytaly,co to mam za szminke.niestety nienawidze jej smrodu-przypomina mi paste do zebow ktora mialam bedac dzieckiem i jej nienawidzilam!nienawisc! jak jeszcze pomadki esence byly w tych szajskich srebrnych opakowaniach,uzywalam innego koloru,to pachnial slicznie *_* nie wiem czy tylko 'in the nude' posiada taki swad. niemniej jednak baaardzo polecam ta szminke

Migoto,a przegladalas szafy kobo i catrice? tam na milion procent cos znajdziesz,no i w inglocie
mam przed soba jakis oriflamowski katalog i sa kolorki ktore w nazwie maja 'nude',lecz wygladaja na ciemne,moze to tez zasluga zdjecia,ale jedna pomadka z serii 'triple color lipstick' wyglada calkiem zachecajaco-odcien spectacular nude.

jesli moge odradzic jakas pomadke-PUPA rouge diva,mam w odcieniu sliwkowym-pieknym! jednak nic tak mi nie podkreslilo suchych skorek jak ta szminka:/ moge miec usta nie wiem jak wypielegnowane i wypilingowane,a ta szmina i tak sparwi ze bede wygladac jakbym sie z psami szarpala -_- niemowiac juz jak tragicznie wygladam w tym pieknym kolorze mam tez pomadke givenchy o kolorze jeszcze ciemniejszym-w sumie to transparentny czarny,na ustach daje efekt trupa,horror,ale szmineczka niezgorsza,to we mnie jest blad i kupuje jakies kolory niezyciowe.. mam jakas z oriflame stara,w nazwie 'berry costam' i tez niepasujaca do moich ust..
moge polecic za to pomadki watershine maybelline,mysle ze nikt sobie tym krzywdy nie zrobi,sa tanie i ja je bardzo lubie,wykonczylam i pogubilam kilka sztuk.
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 22:26
dakota dakota jest nieaktywny
straż forumowa

Wpisy: 13
Zdjęcia: 4
Ja tez poszukuje czegoś nudnego i nic fajnego nie ma. Z essence nie ma tego koloru, Catrice i Kobo nie mają takich kolorów wcale. Może do mnie wysłali jakieś szafy z dezabilu, bo kolory jakieś dziwne i na pewno nic nude nie ma. Najbliżej kolorystycznego ideału był Rimmel, którego nie cierpię :/ No ale jeśli nie znajdę, to się z nim przeproszę.

Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 22:28
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

catrice i Kobo nie maja takich kolorow? o masz,ja jestem pewna ze w moich () szafach takie widzialam,az sie przejde sparwdzic xD

co do poamdek,ktore mam i mi sie rpzypomnialy<mam tak duzo kosmetykow czy tak slaba pamiec...) to moge polecic avonowskiego taniocha z serii dla nastolatek-cala seria trendy colour jest tragiczna i niedziwota ze te nastolatki ktore to kupuja wygladaja potem..no..przemilcze,ale pomadka jest calkiem calkiem! no i fantastyczna utleniana pomadka Celii-jest naparwde swietna! nawilza,autentycznie> i dlugo sie utrzymuje,co prawda wonieje taka stara babciowa szminka,ale przeciez to nieperfumy! najjasniej utlenia sie kolor pomaranczow,i ja go mam,po posmarowaniu ust staje sie transparentnie rozowawo-czerwony,szalenie ciekawie to wyglada. wiem,ze ciezko to dostac,ale gdy napotkacie utleniana Celie na swej drodze to nie zalujcie dyszki!
Odpowiedź z Cytatem
stare 04-01-12, 23:50
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Dziewczyny, nude z Catrice to numer 10 (z tej serii kremowych szminek)

A w Oriflame Wonder Colour kolor Total nude bodajże (uwaga, mega jasny!), Pure Colour kolor Vintage nude, poza tym wszystkie mające w nazwie champagne (zwykle z tych serii z drobinkami) są takie cieliste. Z tej młodzieżowej serii nie ma nic, z GG chyba też.
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania