ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 23-01-12, 14:08
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał migotka Zobacz post
Nie pamietam jaka to seria jest. Nie mam już katalogu. Wiem, że kosztują 12.90 razem z lakierem. Taka promocja.
To pewnie Pure colour. Daj znać, czy jesteś z nich zadowolona (z lakierów też)
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 25-01-12, 11:48
emasek16owo emasek16owo jest nieaktywny
Senior Member

ostatnio zakupilam pomadke z Avon`u, nie pamietam konkretnie, ale kolor Never So Nude.. kolo nude to nie stalo niestety wiec szukam dalej... poza tym kolor srednio trwaly, a cena... zalezy jak sie trafi w katalogu z którego ja zamawialam 15,9 a w nastepnym 29 zl o.o wiec trzeba trafic. Aczkolwiek kolorek spodobal mi sie, ale I WANT NUDE!
Koniecznie musze spróbować tej Rimmela by KM, któraś jeszcze z Was jej uzywala?
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-01-12, 10:01
łotrzyca łotrzyca jest nieaktywny
Junior Member

ten kolorek z avonu nie był taki zły. Kiedyś znajoma konsultanka przyniosła mi jedną dobrą szminkę z avonu mocno mi się podobała. jednak teraz używam pomadki artdeco coś tam high ma cudowny zmysłowy odcień czerwieni
Odpowiedź z Cytatem
stare 26-01-12, 10:07
migotka migotka jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 18
Zdjęcia: 20
Cytat:
Napisał emasek16owo Zobacz post
ostatnio zakupilam pomadke z Avon`u, nie pamietam konkretnie, ale kolor Never So Nude.. kolo nude to nie stalo niestety wiec szukam dalej... poza tym kolor srednio trwaly, a cena... zalezy jak sie trafi w katalogu z którego ja zamawialam 15,9 a w nastepnym 29 zl o.o wiec trzeba trafic. Aczkolwiek kolorek spodobal mi sie, ale I WANT NUDE!
Koniecznie musze spróbować tej Rimmela by KM, któraś jeszcze z Was jej uzywala?
Z avonu mam jedną pomadkę, odcień Palest Pink. Dopiero ją zamówiłam, ale odcień w katalogu bardzo mi się podobał. Zobaczymy jaki będzie w rzeczywistości. Jeżeli chodzi o odcień 'nude', to polecam pomadkę firmy Essence (odcień 52, in the nude). Fajny kolorek Używam na co dzień.
Jeżeli natomiast chodzi o pomadki Kate Moss, to mam odcień 014 (też taki zbliżony do nude, troszkę pudrowy róż). Bardzo mi odpowiada. Niesamowicie trwała!
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 13:53
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
kupilam w zestawie z oriflame lakier do pazurow i pomadke w tym samym odcienuy 'soft pink'. co do pomadki-sama jeszcze nie wiem;/ aktualnie mam obrzydliwe usta,cale w skorkach,suche i ta pomadka okropicznie to podkresla,wiec nawet sie nia na zadne wyjscia nie smaruje. sprawdze ja jak mi sie usta podlecza.no ale kolor bardzo ladny,taki absolutnie dla kazdego,ma przyjemny zapach-cos a'la krem nivea a i konsystencja kremowa.
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-02-12, 18:30
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał LadyGlen Zobacz post
kupilam w zestawie z oriflame lakier do pazurow i pomadke w tym samym odcienuy 'soft pink'. co do pomadki-sama jeszcze nie wiem;/ aktualnie mam obrzydliwe usta,cale w skorkach,suche i ta pomadka okropicznie to podkresla,wiec nawet sie nia na zadne wyjscia nie smaruje. sprawdze ja jak mi sie usta podlecza.no ale kolor bardzo ladny,taki absolutnie dla kazdego,ma przyjemny zapach-cos a'la krem nivea a i konsystencja kremowa.
No to faktycznie szminka by wyglądała dziwnie. Polecam Carmex i maść z witaminą A, a wcześniej peeling szczoteczką do zębów
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
stare 17-02-12, 12:56
Starosta53 Starosta53 jest nieaktywny
Member

Ja używam pomadki ingrid nr 68 ok.9zł i Astor rouge couture nr 100 ok.30 zł. Zawsze zimą mam problem z ustami, więc zdecydowałam się pójść do dermatologa, który przepisał mi maść robioną. Ten specyfik to cud, nie ma śladu po dawnych problemach. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę podać skład tej maści
stare 18-02-12, 11:07
LadyGlen LadyGlen jest teraz aktywny
Senior Member

Zdjęcia: 2
Cytat:
Napisał ayame Zobacz post
No to faktycznie szminka by wyglądała dziwnie. Polecam Carmex i maść z witaminą A, a wcześniej peeling szczoteczką do zębów
hehe,dopiero teraz przeczytalam twoja odpowiedz,ale sama tak zrobilam<maseczka z miodu,wazelina,piling szczoteczka> i od kilku dni smaruje sie tylko ta pomadka,jest swietna!
Odpowiedź z Cytatem
stare 19-02-12, 12:29
trycja13 trycja13 jest nieaktywny
Senior Member

nie lubie pomadek. Ostatnio chciałam sie przełamać i zakupiłam najnowsza z astora ale leżała tylko i oddałam mamie. Dobrze, ze mama korzysta z niej i 40 zł poszło w błotko...
Odpowiedź z Cytatem
stare 20-02-12, 12:32
emasek16owo emasek16owo jest nieaktywny
Senior Member

stosujac sie do waszych propozycji zakupilam ostatnio Essence 52 In the nude. przyznam, ze biorac pod uwage cene jestem zadowolona. dodatkowym milym akcentem przy zakupie bylo to, ze zdecydowalam sie jeszcze na kupno lakieru z Essence French nude i przy kasie gratis otrzymalam cien do powiek tej samej marki(zakupy w drogerii natura, jak pozniej sie dowiedzialam jest promocja 2 kosmetyki, trzeci gratis przy kasie do wyboru-ja akurat zdecydowalam sie na cien). Wracajac do pomadki - zapach jest boski, odcien delikatny(idealny do makijazu "no make up",ktory ostatnio preferuje), pomadka dosyc dobrze nawilza usta. w planach mam jeszcze zakup pomadki rimmel by KM, ktora polecalyscie, a na sezon za must have uwazam czerwona pomadke, tylko musze odnalezc swoj odcien
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania