ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 19-11-10, 10:16
linea linea jest nieaktywny
Senior Member

Ja biorę już ponad miesiąc Vizaksinum. Wyczytałam o nich w internecie, kilka osób polecało te tabletki. Mam tylko nadzieję że jak skonczę je brać to nie zaczną się pojawiać nowe krostki.
Czy miała tak może któraś z was, że po zaprzestaniu kuracji tabletkami krostki powracały, albo moze nawet pojawiało się ich więcej?
Odpowiedź z Cytatem
stare 29-11-10, 20:48
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał linea Zobacz post
Ja biorę już ponad miesiąc Vizaksinum. Wyczytałam o nich w internecie, kilka osób polecało te tabletki. Mam tylko nadzieję że jak skonczę je brać to nie zaczną się pojawiać nowe krostki.
Czy miała tak może któraś z was, że po zaprzestaniu kuracji tabletkami krostki powracały, albo moze nawet pojawiało się ich więcej?
Jasne.Często tak jest.Ja miałam tak kilka razy,nawet po kuracji hormonalnej.Jak ją stosowałam było ok,jak przestałam-trądzik powrócił,zwykle ze zdwojoną siłą W sumie u mnie to jak walka z wiatrakami-jak coś biorę objawy się łagodzą,krosty znikają,a jak tylko odstawiam wszystko powraca do stanu sprzed albo i gorzej To naprawdę dołujące,bo ciągle coś łykam i smaruję się różnymi maściami czy antybiotykami,a efekty są marne.Ech,ten trądzik,nie jestem już dawno nastolatką,a nadal mnie gnębi i co gorsze-nie chce w końcu iść precz!!!

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-01-11, 22:03
Kasiulencja999 Kasiulencja999 jest nieaktywny
Junior Member

stosowałam Revalid (który polecam),Capivit i Belissę (które nic nie zadziałały w moim przypadku ) oraz tabletki na biust (ciocia była na nie uczulona i oddała mi dwa swoje opakowania -po kuracji oczywiście nie widziałam zmian ,za to miałam dobre samopoczucie )
Odpowiedź z Cytatem
stare 09-01-11, 23:45
Luna_89 Luna_89 jest nieaktywny
Senior Member

Ja przestałam pić mleko z drożdzami (nie służyło mi-straciłam apetyt i ciągle mnie mdliło), dlatego przestawiłam się na niebieski Humavit-czyli drożdże w tabletkach Łykam je już od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć,że efekty są-cera się poprawiła i włosy mniej wypadają,ale jak u mnie po dłuższym stosowaniu takich specyfików efekty już nie są zadowalające-jakby organizm się przyzwyczaił i już na nie nie reagował...

"Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero ZAKUPY!" ~ Marilyn Monroe
Odpowiedź z Cytatem
stare 07-10-11, 21:00
PanzerKitty PanzerKitty jest nieaktywny
Senior Member

Ja piję herbatkę ze skrzypu polnego
Odpowiedź z Cytatem
stare 08-02-12, 13:12
Filutek Filutek jest nieaktywny
Junior Member

Cytat:
Napisał PanzerKitty Zobacz post
Ja piję herbatkę ze skrzypu polnego
Ja piję herbatkę z pokrzywy i biorę suplement L'biotica włosy&paznokcie. Kiedyś stosowałam kwas hialuronowy w tabletkach Hialu-Femin, ale nie zauważyłam większego nawilżenia skóry, ani ujędrnienia, więc przestałam.
Odpowiedź z Cytatem
stare 13-02-12, 10:41
Senior Member

Cytat:
Napisał Filutek Zobacz post
Ja piję herbatkę z pokrzywy i biorę suplement L'biotica włosy&paznokcie. Kiedyś stosowałam kwas hialuronowy w tabletkach Hialu-Femin, ale nie zauważyłam większego nawilżenia skóry, ani ujędrnienia, więc przestałam.
Jeśli chodzi o nawilżenie skóry dobre są preparaty z olejem z ogórecznika lekarskiego Możesz też spróbować kapsułek z kwasem Omega 3
Odpowiedź z Cytatem
stare 15-02-12, 17:22
Starosta53 Starosta53 jest nieaktywny
Member

Ja stosuję wit. a+e rano, a od niedawna w trakcie obiadu łykam vitapil..
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-02-12, 19:18
Senior Member

Cytat:
Napisał Starosta53 Zobacz post
Ja stosuję wit. a+e rano, a od niedawna w trakcie obiadu łykam vitapil..
jeśli możesz to daj znać jak działa ten vitapil bo zastanawiam się nad jego zakupem.
Odnoszę wrażenie,że po preparatach ze skrzypem zwiększa się apetyt też tak macie? Gdzieś czytałam,że skrzyp wspomaga przemianę materii może to dlatego
Odpowiedź z Cytatem
stare 16-02-12, 19:44
ayame ayame jest nieaktywny
Senior Member

Cytat:
Napisał PanzerKitty Zobacz post
jeśli możesz to daj znać jak działa ten vitapil bo zastanawiam się nad jego zakupem.
Odnoszę wrażenie,że po preparatach ze skrzypem zwiększa się apetyt też tak macie? Gdzieś czytałam,że skrzyp wspomaga przemianę materii może to dlatego
Co prawda, to nie było do mnie, ale się odezwę na moje włosy nic nie działało lepiej niż Vitapil, szybciej rosły, były błyszczące i mniej się rozdwajały.
www.dajjesc.pl
www.theanimalrescuesite.com

Dziękuję
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania