19-11-10, 10:16
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja biorę już ponad miesiąc Vizaksinum. Wyczytałam o nich w internecie, kilka osób polecało te tabletki. Mam tylko nadzieję że jak skonczę je brać to nie zaczną się pojawiać nowe krostki.
Czy miała tak może któraś z was, że po zaprzestaniu kuracji tabletkami krostki powracały, albo moze nawet pojawiało się ich więcej?
|

29-11-10, 20:48
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał linea
Ja biorę już ponad miesiąc Vizaksinum. Wyczytałam o nich w internecie, kilka osób polecało te tabletki. Mam tylko nadzieję że jak skonczę je brać to nie zaczną się pojawiać nowe krostki.
Czy miała tak może któraś z was, że po zaprzestaniu kuracji tabletkami krostki powracały, albo moze nawet pojawiało się ich więcej?
|
Jasne.Często tak jest.Ja miałam tak kilka razy,nawet po kuracji hormonalnej.Jak ją stosowałam było ok,jak przestałam-trądzik powrócił,zwykle ze zdwojoną siłą  W sumie u mnie to jak walka z wiatrakami-jak coś biorę objawy się łagodzą,krosty znikają,a jak tylko odstawiam wszystko powraca do stanu sprzed albo i gorzej   To naprawdę dołujące,bo ciągle coś łykam i smaruję się różnymi maściami czy antybiotykami,a efekty są marne.Ech,ten trądzik,nie jestem już dawno nastolatką,a nadal mnie gnębi i co gorsze-nie chce w końcu iść precz!!!   

08-01-11, 22:03
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
stosowałam Revalid (który polecam),Capivit i Belissę (które nic nie zadziałały w moim przypadku ) oraz tabletki na biust (ciocia była na nie uczulona i oddała mi dwa swoje opakowania  -po kuracji oczywiście nie widziałam zmian ,za to miałam dobre samopoczucie )
|

09-01-11, 23:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja przestałam pić mleko z drożdzami (nie służyło mi-straciłam apetyt i ciągle mnie mdliło  ), dlatego przestawiłam się na niebieski Humavit-czyli drożdże w tabletkach  Łykam je już od jakiegoś czasu i muszę powiedzieć,że efekty są-cera się poprawiła i włosy mniej wypadają,ale jak u mnie po dłuższym stosowaniu takich specyfików efekty już nie są zadowalające-jakby organizm się przyzwyczaił i już na nie nie reagował...

07-10-11, 21:00
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Ja piję herbatkę ze skrzypu polnego
|

08-02-12, 13:12
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał PanzerKitty
Ja piję herbatkę ze skrzypu polnego 
|
Ja piję herbatkę z pokrzywy i biorę suplement L'biotica włosy&paznokcie. Kiedyś stosowałam kwas hialuronowy w tabletkach Hialu-Femin, ale nie zauważyłam większego nawilżenia skóry, ani ujędrnienia, więc przestałam.
|

13-02-12, 10:41
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Filutek
Ja piję herbatkę z pokrzywy i biorę suplement L'biotica włosy&paznokcie. Kiedyś stosowałam kwas hialuronowy w tabletkach Hialu-Femin, ale nie zauważyłam większego nawilżenia skóry, ani ujędrnienia, więc przestałam.
|
Jeśli chodzi o nawilżenie skóry dobre są preparaty z olejem z ogórecznika lekarskiego  Możesz też spróbować kapsułek z kwasem Omega 3
|

15-02-12, 17:22
|
 |
Member
|
|
|
|
|
Ja stosuję wit. a+e rano, a od niedawna w trakcie obiadu łykam vitapil..
|

16-02-12, 19:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał Starosta53
Ja stosuję wit. a+e rano, a od niedawna w trakcie obiadu łykam vitapil..
|
jeśli możesz to daj znać jak działa ten vitapil bo zastanawiam się nad jego zakupem.
Odnoszę wrażenie,że po preparatach ze skrzypem zwiększa się apetyt  też tak macie? Gdzieś czytałam,że skrzyp wspomaga przemianę materii może to dlatego
|

16-02-12, 19:44
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał PanzerKitty
jeśli możesz to daj znać jak działa ten vitapil bo zastanawiam się nad jego zakupem.
Odnoszę wrażenie,że po preparatach ze skrzypem zwiększa się apetyt  też tak macie? Gdzieś czytałam,że skrzyp wspomaga przemianę materii może to dlatego 
|
Co prawda, to nie było do mnie, ale się odezwę  na moje włosy nic nie działało lepiej niż Vitapil, szybciej rosły, były błyszczące i mniej się rozdwajały.
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|