25-03-11, 09:51
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Przetestuj żele pod prysznic Johnson's Be Fresh!
Zapraszamy Was do akcji, w której możecie wygrać i przetestować żele pod prysznic Johnson's Be Fresh! Do rozdania mamy 50 zestawów - w każdym po 3 żele!
10 z nich już przyznaliśmy naszym najbardziej aktywnym użytkowniczkom - wszystkie szczegóły pod: http://ibeauty.pl/artykuly,3,51,1536...znic-johnson-s
Wystarczy rozwinąć (max. do 5 zdań) wypowiedź: „Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie…”
Uwaga! Konkurs trwa tylko do poniedziałku, 28.03, potem wyślemy do Was ekspresowo żele z prośbą o sprawne przetestowanie i odesłanie nam opinii (ankiety z pytaniami doślemy lauraetkom mailowo).
Serdecznie zapraszamy!
|

25-03-11, 10:04
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
„Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie…” takie uczucie, jakbym była rozkoszną śliwką umoczoną w słodkiej czekoladzie.
Jestem uzależniona od tych -złowrogo kuszących- śliwek w czekoladzie i to one sprawiają, że mój nastrój jest słodko ukołysany.
Staje się po tym przyjemnym uczuciu, taka, że chce się mnie schrupać, przegryźć, zachwycić się, a nawet rozpętać z mojego powodu wojne trojańską.
Choćby tylko po to, by przyjrzeć się jak krople wody ścigają się po moim ciele, albo, by podać mi ręcznik, gdy będę wychodzić, przykrytą jedynie kołderką piany...
|

25-03-11, 10:34
|
|
Member
|
|
|
|
Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie ucieczka od problemów i zmycie z siebie kłopotów, niepowodzeń codzienności. Przenoszę się w krainę szczęścia, pięknego zapachu i gładkiej skóry. Mogę poczuć się jak pachnący niemowlaczek, otulony ręcznikiem nie znający jeszcze trudów życia
|

25-03-11, 10:40
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
„Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie…czas na relaks'
|

25-03-11, 10:42
|
|
Member
|
|
|
|
|
Johnson's & I ;)
1.
Używałam do tej pory jedynie szamponów z serii "no more tears"  zwykłego i rumiankowego.
2.
Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie wyzwanie,
bo kiedy pod prysznicem mam ochotę na nie,
to nachodzi mnie chętka, by zostać na zawsze
w kabinie, czując, jak żel i woda mnie głaszcze...
A tak serio - uwielbiam spędzać chwile pod prysznicem, otulając się delikatną mgiełką wody i cudownego aromatu żelu pod prysznic, zmywając ze skóry zmęczenie, stres i smutek... To najcudowniejsza chwila dnia i prawdziwe misterium wieczoru - moment, na który czekam zawsze z utęsknieniem, bo wiem, że zasługuję na chwilę przyjemności i na to, co dla mnie, mojego ciała najlepsze. A także - na podróż w marzenia, które nieodmiennie pojawiają się, gdy poczuję zapach ulubionych kosmetyków do kąpieli - marzenia o dalekich podróżach, prawdziwej miłości, szczęściu, sukcesie, rodzinie, domu... Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie zatem aromatyczna odskocznia od ponurej i skrzeczącej rzeczywistości oraz rytuał, z którego za nic w świecie nie chciałabym zrezygnować!
|

25-03-11, 10:43
|
|
Junior Member
|
|
|
|
„Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie…najwspanialszy początek dnia, który daje mi dużo energii i witalności. A na koniec dla relaks i pełne ukojenie po ciężkim dniu. Używałam już szamponu Johnson's, był bardzo delikatny dla włosów, bardzo dobrze oczyszczał i nie szczypał w oczy  ))
|

25-03-11, 10:45
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie czysta przyjemność! :-) Prawdziwa rozkosz dla ciała i wszystkich zmysłów.
PS. Szamponu Johnoson's no more tears oraz lawendowego płynu do kąpieli używa moja 2letnia córeczka, chociaż muszę przyznać, że często podbieram jej kosmetyki, bo są r e w e l a c y j n e!
|

25-03-11, 10:49
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
kąpiel z...
to coś nowego, kuszącego, pod prysznicem niebiańskiego
|

25-03-11, 10:50
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
|
„Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie…”
uczucie błogiego relaksu, niesamowita rozkosz dla ciała i ducha, odprężająca do granic możliwości i pozostawiająca po sobie niedosyt...chce się jej więcej i więcej...
Do tej pory używałam Nawilżającego żelu pod prysznic z olejkiem migdałowym i byłam bardzo zadowolona.
|

25-03-11, 10:50
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Kąpiel z żelami Johnson's to dla mnie... zawsze wieczorny czas niesamowitych doznań, cudowny relaxik pełen nowych wrażeń i przede wszystkim zapomnienie o sprawach dnia minionego!
Używałam żelu CZYSTA ENERGIA J&J  i zaskoczył mnie meeeega świeżym zapachem! Jego atuty to dobre pienienie, wydajność i uczucie orzeźwienia po kąpieli. W sam raz na szybki prysznic rano!!
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|