03-11-11, 10:50
|
 |
Administrator
|
|
|
|
|
Przetestuj pielęgnację Delia BIO - linia nawilżająca (kozie mleko)
Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać i przetestować wybraną linię Delia BIO - odżywczą (oliwkową) lub nawilżającą (z kozim mlekiem).
Do rozdania mamy 20 zestawów (po 10 z każdej linii), w każdym aż 4 kosmetyki: krem na dzień, krem na noc, serum i roll-on pod oczy.
Możesz grać o każdą z tych linii - wstawiając maksymalnie jedną wypowiedź do każdego działu. Wypowiedź może mieć max. 5 zdań.
Zadanie konkursowe polega na napisaniu, dlaczego chcesz przetestować akurat tę, wybraną linię pielęgnacyjną Delia BIO - czyli w tym wypadku nawilżającą, z kozim mlekiem.
Wybrane laureatki będą zobowiązane do przetestowania produktów i wypełnienia ankiety na ich temat - jesteśmy ciekawi Waszych opinii!
Konkurs trwa do 24 listopada.
Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,51,2268...acje-delia-bio
Zapraszamy!
|

03-11-11, 12:06
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Marka Delia kojarzy mi się... z dzieciństwem, pamiętam tę nazwę z dawnych lat! Dlatego byłam szczerze zaskoczona, kiedy się dowiedziałam, że kolejny polski producent powraca na rynek, i to w dodatku z doskonałym BIO-produktem! Popieram polskie marki i jestem z nich dumna. Chciałabym na swojej skórze (dosłownie) upewnić się w tym, że słusznie
|

03-11-11, 12:30
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Chcę przetestować kosmetyki
Chciałabym testować - linia nawilżająca
Aby moja skóra nie ciarpiała bez końca
Bo niestety z chronicznym jej wysuszeniem
Mam ja ciągłe duże utrapienie
|

03-11-11, 12:39
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Kozie mleko - potrzebne na każdym milimetrze!
Moja skóra dopasowuje się kolorystycznie do jesieni - blednie, żółknie, a gdy jest bardzo zimno to robi się okropnie czerwona. Delia Bio - Kozie mleko, to linia kosmetyczna, którą moja skóra pragnie każdym milimetrem powierzchni, by pomogła mi odzyskać promienny wygląd i rozkochać na nowo w sobie swojego ukochanego mężczyznę.
|

03-11-11, 13:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Chcę przetestować akurat tę, wybraną linię pielęgnacyjną Delia Bio, ponieważ uważam, że to najodpowiedniejszy dobór kosmetyków dla mojego typu skóry.
Moja cera wymaga ciągłego nawilżenia i pragnę sprostać temu zadaniu.
Myślę, że z Delią każdy poranek będzie nadawał blasku mojej skórze a ja stanę się weselsza i spokojniejsza o przyszłe jutro
|

03-11-11, 13:06
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
testowanie
Chciałabym testować linię nawilżającą Delia BIO ponieważ zmagam się z suchą skórą od zawsze i jak do tej pory nie znalazłam odpowiedniego kosmetyku który "usunął by" ten problem...  Poza tym możecie liczyć na rzetelną opinię z mojej strony, a gdy jakiś kosmetyk przypadnie mi do gustu to polecam go swoim znajomym, którzy uważają mnie za ekspertkę w dziedzinie kosmetyków. Dlaczego? Oto już się ich zapytajcie;D Mam nadzieję że zaufacie mi i mnie wybierzecie!!!
|

03-11-11, 13:12
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Linia nawilżająca jedynym ratunkiem dla mojej przesuszonej skóry. Ekstrakt z koziego mleka i olejek migdałowy przywróci mojej skórze promienny wygląd i sprawi, że będzie piękna i pełna blasku. A ja stanę się pewna siebie, poczuje się dobrze w swojej skórze i docenie swoje piękno.
|

03-11-11, 14:01
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
W okresie jesienno zimowym moja skóra krzyczy POMOCY. Jest strasznie wysuszona a linia kosmetyków Delia Bio z kozim mlekiem byłaby idealnym ratunkiem dla niej. Gdyby udało mi się załapać na testowanie tych cudnych kosmetyków bardzo chętnie podzielę się z wszystkimi moją szczerą opinią o nich.
|

03-11-11, 14:13
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Bardzo chciałabym przetestować nawilżającą linię kosmetyków Delia Bio, ponieważ uwielbiam wszelkie kosmetyki z olejkiem migdałowym. Olejek ten jest jednym najstarszych olejów kosmetycznych- nawilża skórę, regeneruje ją, łagodzi podrażnienia, poza tym zawiera sole mineralne i wiele wiatmin. Moja mieszana skóra potrzebuje silnego nawilżenia- a takie zapewnić jej mogą kosemtyki Delia Bio- zawierające wspomniany olejek migdałowy i fantastycznie odżywcze kozie mleko. Kosmetyki Delia Bio kuszą mnie poza tym swoim ekologicznym charakterem- nie zawierają składników genetycznie zmodyfikowanych, substancji barwiących czy też detergentów- a im bardziej naturalny kosmetyk tym lepszy..
|

03-11-11, 14:19
|
|
Member
|
|
|
|
Dla nikogo nie jest tajemnicą fakt, że Kleopatra swą urodę zawdzięczała między innymi kąpielom w mleku kozim... A skoro uznawana była wtedy za ideał piękna najwyższy czas, żeby jakaś kobieta współczesna zajęła jej miejsce- dzięki kosmetykom z koziom mlekiem moja skóra mogłaby podbić świat!
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|