ZAREJESTRUJ SIĘ
|
ZALOGUJ
TESTY KOSMETYKÓW ROZRYWKA KONKURSY FILMY E-MAGAZYN

stare 03-11-11, 10:50
admin admin jest nieaktywny
Administrator

Zdjęcia: 287
Przetestuj pielęgnację Delia BIO - linia nawilżająca (kozie mleko)

Zapraszamy do konkursu, w którym można wygrać i przetestować wybraną linię Delia BIO - odżywczą (oliwkową) lub nawilżającą (z kozim mlekiem).

Do rozdania mamy 20 zestawów (po 10 z każdej linii), w każdym aż 4 kosmetyki: krem na dzień, krem na noc, serum i roll-on pod oczy.

Możesz grać o każdą z tych linii - wstawiając maksymalnie jedną wypowiedź do każdego działu. Wypowiedź może mieć max. 5 zdań.

Zadanie konkursowe polega na napisaniu, dlaczego chcesz przetestować akurat tę, wybraną linię pielęgnacyjną Delia BIO - czyli w tym wypadku nawilżającą, z kozim mlekiem.

Wybrane laureatki będą zobowiązane do przetestowania produktów i wypełnienia ankiety na ich temat - jesteśmy ciekawi Waszych opinii!

Konkurs trwa do 24 listopada.

Szczegóły na: http://ibeauty.pl/artykuly,3,51,2268...acje-delia-bio

Zapraszamy!
stare 03-11-11, 12:06
anxiety_explosion anxiety_explosion jest nieaktywny
Senior Member

Wpisy: 1
Marka Delia kojarzy mi się... z dzieciństwem, pamiętam tę nazwę z dawnych lat! Dlatego byłam szczerze zaskoczona, kiedy się dowiedziałam, że kolejny polski producent powraca na rynek, i to w dodatku z doskonałym BIO-produktem! Popieram polskie marki i jestem z nich dumna. Chciałabym na swojej skórze (dosłownie) upewnić się w tym, że słusznie
stare 03-11-11, 12:30
chiquitka chiquitka jest nieaktywny
Junior Member

Chcę przetestować kosmetyki

Chciałabym testować - linia nawilżająca
Aby moja skóra nie ciarpiała bez końca
Bo niestety z chronicznym jej wysuszeniem
Mam ja ciągłe duże utrapienie
stare 03-11-11, 12:39
Sukkub Sukkub jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 4
Kozie mleko - potrzebne na każdym milimetrze!

Moja skóra dopasowuje się kolorystycznie do jesieni - blednie, żółknie, a gdy jest bardzo zimno to robi się okropnie czerwona. Delia Bio - Kozie mleko, to linia kosmetyczna, którą moja skóra pragnie każdym milimetrem powierzchni, by pomogła mi odzyskać promienny wygląd i rozkochać na nowo w sobie swojego ukochanego mężczyznę.
stare 03-11-11, 13:00
aniatry aniatry jest nieaktywny
Member

Chcę przetestować akurat tę, wybraną linię pielęgnacyjną Delia Bio, ponieważ uważam, że to najodpowiedniejszy dobór kosmetyków dla mojego typu skóry.
Moja cera wymaga ciągłego nawilżenia i pragnę sprostać temu zadaniu.
Myślę, że z Delią każdy poranek będzie nadawał blasku mojej skórze a ja stanę się weselsza i spokojniejsza o przyszłe jutro
stare 03-11-11, 13:06
szaloncia2 szaloncia2 jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
testowanie

Chciałabym testować linię nawilżającą Delia BIO ponieważ zmagam się z suchą skórą od zawsze i jak do tej pory nie znalazłam odpowiedniego kosmetyku który "usunął by" ten problem... Poza tym możecie liczyć na rzetelną opinię z mojej strony, a gdy jakiś kosmetyk przypadnie mi do gustu to polecam go swoim znajomym, którzy uważają mnie za ekspertkę w dziedzinie kosmetyków. Dlaczego? Oto już się ich zapytajcie;D Mam nadzieję że zaufacie mi i mnie wybierzecie!!!
stare 03-11-11, 13:12
dominiczka293 dominiczka293 jest nieaktywny
Junior Member

Linia nawilżająca jedynym ratunkiem dla mojej przesuszonej skóry. Ekstrakt z koziego mleka i olejek migdałowy przywróci mojej skórze promienny wygląd i sprawi, że będzie piękna i pełna blasku. A ja stanę się pewna siebie, poczuje się dobrze w swojej skórze i docenie swoje piękno.
stare 03-11-11, 14:01
La Santa Muerte La Santa Muerte jest nieaktywny
Junior Member

Zdjęcia: 2
W okresie jesienno zimowym moja skóra krzyczy POMOCY. Jest strasznie wysuszona a linia kosmetyków Delia Bio z kozim mlekiem byłaby idealnym ratunkiem dla niej. Gdyby udało mi się załapać na testowanie tych cudnych kosmetyków bardzo chętnie podzielę się z wszystkimi moją szczerą opinią o nich.
stare 03-11-11, 14:13
sabina1205 sabina1205 jest nieaktywny
Junior Member

Bardzo chciałabym przetestować nawilżającą linię kosmetyków Delia Bio, ponieważ uwielbiam wszelkie kosmetyki z olejkiem migdałowym. Olejek ten jest jednym najstarszych olejów kosmetycznych- nawilża skórę, regeneruje ją, łagodzi podrażnienia, poza tym zawiera sole mineralne i wiele wiatmin. Moja mieszana skóra potrzebuje silnego nawilżenia- a takie zapewnić jej mogą kosemtyki Delia Bio- zawierające wspomniany olejek migdałowy i fantastycznie odżywcze kozie mleko. Kosmetyki Delia Bio kuszą mnie poza tym swoim ekologicznym charakterem- nie zawierają składników genetycznie zmodyfikowanych, substancji barwiących czy też detergentów- a im bardziej naturalny kosmetyk tym lepszy..
stare 03-11-11, 14:19
karola93 karola93 jest nieaktywny
Member

Dla nikogo nie jest tajemnicą fakt, że Kleopatra swą urodę zawdzięczała między innymi kąpielom w mleku kozim... A skoro uznawana była wtedy za ideał piękna najwyższy czas, żeby jakaś kobieta współczesna zajęła jej miejsce- dzięki kosmetykom z koziom mlekiem moja skóra mogłaby podbić świat!
Zamknięty Temat

Tagi
delia bio, konkurs

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady postowania