|
Zobacz wyniki ankiety: Czy to prawda?
|
|
TAK
|

|
15 |
44.12% |
|
NIE
|

|
19 |
55.88% |

26-10-09, 20:40
|
|
|
|
Sezonowość zapachów ;)
Lekkie zapachy tylko latem, a ciężkie tylko zimą? Zgadzacie się z tym?
|

27-10-09, 18:53
|
 |
Administrator
|
|
|
|
Ja się nie zgadzam, wszystko zależy od nastroju, pory dnia i okazji...
|

27-10-09, 19:23
|
|
Senior Member
|
|
|
|
A ja się zgadzam - jesienią i zimą mam ochotę na takie cięższe, bardziej eleganckie, cieplejsze, otulające. A latem - świeże, owocowe, brzoskwiniowe
|

01-11-09, 12:07
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
ja także jestem za zmianą zapachów. Latem- Flowerbomb, na zimę właśnie kupiłam sensous. Fajne także są aromatyczne balsamy do ciała - opcja, jeśli skończyły się perfumy i nie ma kasy :-)
|

03-11-09, 10:21
|
|
Banned
|
|
|
|
Dla mnie nie ma znaczenia lubię zapachy świeze, kwaśne i cały rok takie stosuje.
|

14-11-09, 00:48
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
Zagłosowałam,że się nie zgadzam.Ostatniego lata dookoła były grejpfruty i zielone herbaty.Poprzednie sezony to ogórki i melony.A zobaczcie co używają włoszki,hiszpanki.Słodkie,zmysłowe,orientalne,wręc z ciężkie zapachy.I o dziwo świetnie się komponują z wysoką temperaturą.Próbowałam w tym roku,latem,zieloną herbatę.No i nie sprawdziła się w moim przypadku.Od ponad roku używam jeden i ten sam zapach.I dobrze mi z nim bez względu na porę roku i okazję.a należy do gatunku intensywniejszych.
|

15-11-09, 00:24
|
|
|
|
ja tez nie zwazam na pore roku,przez caly rok uzywam tych samych tylko w zaleznosci od nastroju.I nie lubie zapachow tzw modnych.Lubie gdy mnie pytaja czym pachne bo nie znaja.
|

13-12-09, 13:07
|
|
|
|
hej
To wszystko zależy od upodobania, gustu,zależy jaki komu się podoba
|

23-12-09, 14:47
|
 |
Member
|
|
|
|
hmm ja się do tego nie stosuję, ale nie dręczę otoczenia w środku upalnego lata jakimś ciężkim kadzidlakiem, ale ciężką słodyczą już mi się zdarza  , natomiast rzeczywiście lekkie zapachy są dla naszych nosków bardziej odpowiednie na lato, a do zimowych ciepłych sweterków pasują otulające ciepłe zapachy.
|

23-12-09, 15:11
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
u mnie zależy od okazji  )
naprawdę w lato czasem ciężkich też używam
|