13-03-11, 12:35
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
sposób na większe piersi
zastanawiam sie nad tymi tabletkami albo kremami, które mają sprawić, ze piersi staną siewiększe, bardziej pełne. czy jest szansa, ze one zadziałają, a jeśli tak to na jakiej zasadzie to działa?
|

16-03-11, 17:42
|
|
Member
|
|
|
|
|
cookie, a ile masz lat? I do czego Ci to potrzebne?
|

16-03-11, 18:10
|
|
Banned
|
|
|
|
Gdyby tabletki naprawdę powiększały piersi, to cała chirurgia plastyczna by padła...
|

16-03-11, 21:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
ja nie muszę się faszerować zawsze miałam większe piersi a teraz po ciąży mi zostały i mam minimalnie mniejsze jak w samej ciąży  ale pewnie jak schudne to też spadna..
a nie lepiej zrobić jak inne kobiety i kupić dobry stanik z poduszkami grubszymi? hehe własnie przypomnialam sobie jak siostra raz przyleciala do domu i podekscytowana do mamy: wchodzimy do sztni, przebieramy sie na wf a takiej i takiej koleżance ze stanika wylatuja chusteczki higieniczne... jak sie wszyscy z niej smiali... - w sumie tez rozwiazanie ale osobiście wybrałabym stanik z poduszkami przy malych piersiach.
|

15-04-11, 20:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Nie wierzę w cud pigułki i kremy powiekszające. Kremy mogą co najwyżej ujedrniac, z nie powiększać. Niestety tez mam małe piersi i gdyby istniały nieinwazyjne sposoby powiększenia biustu to bym spróbowała, ale cóż niestety zostało sie pogodzić
|

15-04-11, 20:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|

18-04-11, 11:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
|
Tabletki nie powiększą piersi, to tylko operacyjnie. Jedynie mogą je ujędrnić co optycznie je powiększa. Ja stosuje Bustello, w składzie same zioła i zboża. Najpierw musiałam codziennie zażywać, poćniej co kilka dni. Jednak nie można tego przerwać, bo biust wróci do poprzedniego stanu
|

10-11-11, 13:39
|
|
Senior Member
|
|
|
|
|
Ja noszę biustonosze silikonowe-sa rewelacyjnie-powiekszaja nawet o 2 numery biust
|

21-11-11, 12:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Cytat:
Napisał jola
Ja noszę biustonosze silikonowe-sa rewelacyjnie-powiekszaja nawet o 2 numery biust
|
Czy mogę prosić o namiary gdzie je kupiłaś:-)
dzięki z góry!
|

21-11-11, 13:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Triumph ma w swojej kolekcji biustonosze wypełnione żelem, silikonem....jakimś płynkiem  zdecydowanie powiększają piersi!
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|