26-01-10, 10:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
sposób na szybki porost rzes!!!
jestem u rodziców, zapomniałam pęsety , jak tylko zobaczyłam wielkie włochy poza swoja linia brwi chciałam je jakoś usunąć, (potrzeba matka wynalazców!!) przypadek chciał ze koło lustra w łazience była golarka taty (uwaga nie smiejcie sie z mojej głupoty!!) wiec stwierdziłam ze trochę może skrócę te włoski, zgolę je innymi słowy.....niestety włoski pod brwiami nadal zostały za to podcięłam sobie rzęsy ;( i sa teraz takie super króciutkie. Jakie sa sposoby na szybki porost rzęs oprócz olejka rycynowego na rzesy ? jakies odzywki na porost?
ma głupota nie zna granic.......
|

26-01-10, 10:41
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Jedyny sposób jaki znam, to olejek rycynowy, ale czy takie szybkie efekty ma, to nie wiem :| Ja smaruje tez olejkiem z amlą, tym co na włosy daje  Jak mi włosy rosną, to rzęsy tez powinny
|

26-01-10, 10:45
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|
a ten olejek z alma to bardziej dostane w aktece czy w kosmetycznym?
|

26-01-10, 10:47
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Obawiam się, że na allegro najprędzej, lub w sklepie z art indyjskimi. Jesli o oryginalny chodzi. W sklepach go nie widziałam.
|

26-01-10, 10:50
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
|
Zobacz na PW, wysłałam Ci wiadomośc.
|

26-01-10, 12:55
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
oo kochana!! a ja czytałam, że jak się rzęsy przytnie to potem Ci dłuższe urosną  a ja kupowałam w aptece  u mnie było
|

26-01-10, 13:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
pocieszajace  narazie rzesy dolne dłuzsze niz gorne  ale juz zamowilam polecony specyfik-czytałam recenzje bardzo chwalony ten dakotowy olejek z alma
|

26-01-10, 13:36
|
 |
straż forumowa
|
|
|
|
Mam nadzieje, że zadziała, jak nie na rzęsy to na włosy
Smaruje na noc brwi i delikatnie rzęsy, na zmiane z olejkiem rycynowym. I nawet brwi mi delikatnie przyciemniały, a i więcej ich rośnie. Rzęsy tez jakby mocniejsze i dłuższe.
A na włosy - jedyny !
|

26-01-10, 17:38
|
|
|
Kiedyś przed egzaminem wspomagałam się miesięczną kuracją lecytyną w tabletkach i wyobraźcie sobie, że sutkiem ubocznym była poprawa kondycji i imponująca długość rzęs  . Z ciekawości sprawdziłam i okazuje się, że wiele odżywek zawiera w składzie lecytynę. Polecam więc ten sposób i na szare komórki i na rzęsy.
|

26-01-10, 17:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
pierwszo słysze z ta lecytyna- ale nie zaszkodz zwłaszcza ze sesja tez niedługo
|
| Narzędzia wątku |